Resume > Ekonomi

Sunday, 24 January, 01:42

Resume - 11 jan 21 kl. 13:47

Happy Socks guidar till bättre presenter med nytt konceptProduktionsbolaget Crosby har hjälpt Happy Socks att ta fram HSGGGG: Happy Socks Guide to Greater Gift Giving, som handlar om att få fler att ge bättre presenter. Samtidigt tar varumärket grepp om de svåra, roliga och ångestfyllda ramarna kring att ge och få presenter..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Socks, Crosby, Happy Socks, HSGGGG, Socks Guide, Greater Gift Giving

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Happy, Socks, guidartill bättre , presentermed , nytt, koncept
Dagens PS - 08 nov 19 kl. 13:01

Happy socks tar hjälp av barnskådislegenden i jul

Happy socks samarbetspartner till sin julkampanj är ingen mindre än skådespelaren Macaulay Culkin. Skådisens Ensam hemma-filmer är populära på julen och i en nya kampanjen ”Naughty or nice” han sälja de svenska strumporna.  Ensam hemma-filmerna utspelar sig över jul och svenska företaget Happy Socks drar nytta av detta faktum när de nu lanserar en ny kampanj med skådespelaren Macalulay Culkin, vars insats i filmerna har blivit smått ikoniskt.

Resume - 02 dec 14 kl. 16:58

Så byggde Happy Socks upp sitt varumärke

Strumpföretaget Happy socks utsågs av DI till Digital Gasell för Stockholms län – för andra året i rad.Nu berättar vd:n Mikael Söderlindh om hur företaget tänker kring sitt varumärke.– Det är ofattbart att förstå hur vi nått hit, säger han..

DI - 22 jan 15 kl. 19:04

Halva Happy Socks säljs

Finansmannen Mikael Kamras riskkapitalbolag Scope köper hälften av modeföretaget Happy Socks. Bland säljarna finns grundaren Mikael Söderlindh och Mojangs vd Jonas Mårtensson, som ändå blir kvar som delägare..

DI - 28 maj 16 kl. 12:58

Happy Socks går på i ullstrumporna

Trots växtvärk lägger strumpföretaget Happy Socks ännu ett år med stark tillväxt bakom sig. Nu planerar bolagets vd för en miljardomsättning 2019..

Sydsvenskan - 26 okt 16 kl. 11:04

Happy Socks startar strumpbutik i Malmö

Strumpföretaget Happy Socks startar egen butik i Malmö. För några dagar sedan öppnade de dörrarna till sin pop-up-affär på Emporia..

Dagens Media - 27 jan 17 kl. 11:11

Happy Socks väljer pr-byrån AWB

Happy Socks väljer nya byrån AWB som ska stärka bolaget lokalt genom pr..

Dagens Media - 07 nov 19 kl. 09:10

Happy Socks valde bort byråer från start

Sök och sociala medier står i fokus när Happy Socks – som aldrig arbetat med en mediebyrå – gör sina medieköp..

Realtid - 22 jan 15 kl. 11:37

Scope köper hälften av Happy Socks

Mikael Kamras riskkapitalbolag köper halva modebolaget..

BT - 18 dec 18 kl. 10:57

JUST NU: Happy Socks-investerare kliver in i lokalt underklädesmärke: ”Stor potential”

Under tisdagen blev det klart att Miss Mary, som tillverkar damunderkläder, stärker sitt ägandeskap. Riskkapitalbolaget Scope går in som storägare för att ta bolaget till nästa steg..

BT - 20 feb 14 kl. 14:06

Strumpföretaget E-socks i Borås anmält till KO

Telefonförsäljaren erbjuder strumpor för 19,90 kronor – men när fakturan dimper ner i brevlådan handlar det om ett avtal för tusentals kronor. Nu har Boråsföretaget E-socks anmälts till Konsumentverket närmare 15 gånger. – Det är klart vilseledande, säger Erik Fröcklin på Konsumentverket.

Dagensanalys.se - 29 feb 16 kl. 13:13

McDonalds gör om Happy Meal-boxen till VR-glasögon

För att fira att Happy Meal kom till Sverige för 30 år sedan har McDonald’s Sverige utvecklat Happy Goggles. Genom att vika Happy Meal-boxen skapas ett par glasögon, som gör det möjligt att uppleva en virtuell verklighet med en smartphone. Tänk Google Cardboard.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.