Dagens Media > Ekonomi

Monday, 18 January, 14:43

Dagens Media - 11 jan 21 kl. 13:43

Efter Brexit – brittiska streamingkunder kan inte se livesport i EUNär Brexit trädde i kraft förlorade brittiska användare av Sky, Amazon, Netflix och BT Sport möjligheten att se visst innehåll när de är på resa i Europa..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Brexit, EU, Sky, BT Sport, Europa

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter Brexit, brittiska, streamingkunderkan inte se , livesporti EU
DI - 26 nov 19 kl. 11:00

Pest eller kolera: Trots brexit – brittiska företagare väljer Johnson

Storbritannien väljer den 12 december mellan pest och kolera. Antingen blir det brexit med Boris Johnson eller värsta….

Nerikes Allehanda - 11 aug 16 kl. 14:09

Efter brexit: Brittiska butiken i Örebro läggs ned

The english shop inne på Kompassen i Örebro har stängt. Det skriver butiken på sin Facebook-sida. – Ja, det stämmer, säger Kicki Jäger, centrumchef vid Agora Kompassen..

YLE - 08 apr 17 kl. 10:50

Britter i Finland oroade över brexit – allt fler vill bli finländska medborgare

Osäkerheten är det värsta. Det säger britter bosatta i Finland som inte har en aning om vad brexit kommer att innebära för dem. Det enda de vet är att de snart inte längre är EU-medborgare.

Cornucopia - 03 sep 19 kl. 08:42

Brittiska parlamentet gör sista försök stoppa avtalslös Brexit

Det brittiska parlamentet öppnar återigen idag inför den beslutade nedstängningen, och ett sista försök görs att via en lag stoppa en avtalslös Brexit. Premiärminister Johnson hotar med att sparka alla konservativa som röstar mot honom ur partiet, och utlysa nyval, så att dessa sparkade förlorar sina parlamentsplatser, och säger att han aldrig kommer begära ytterligare uppskjutningar av Brexit - kort sagt att han avgår om parlamentet röstar mot honom.
Brittiska parlamentet.

YLE - 29 mar 17 kl. 19:12

Terho om brexit: Beslut om en finländsk folkomröstning före riksdagsvalet

Den sannfinländske partiledarkandidaten Sampo Terho vill avvakta och dra lärdom av brexit. Därefter bör Finland besluta om en egen folkomröstning om utträde ur EU. Den tidigare socialdemokratiske utrikesministern Erkki Tuomioja anser för sin del att britterna gör en realistisk bedömning då de inte längre försöker få tillgång till EU:s inre marknad efter utträdet.

Cornucopia - 27 maj 19 kl. 08:58

Avtalslös Brexit åter på bordet efter Mays avgång

Det brittiska EU-parlamentsvalet var i mycket ett val om Brexit, vilket också underströks av att premiärminister Theresa May avgick som partiledare för det brittiska konservativa partiet "Tories". Utfallet i det brittiska valet blev också att det nystartade Brexitpartiet blev största enskilda parti och anti-Brexit Liberaldemokraterna näst största, medan det konservativa regeringspartiet endast fick nio procent och blev femte parti.
Trafalgar Square.

PrivataAffärer - 06 nov 19 kl. 13:00

Amundi: Brexitoron har gjort brittiska aktier billigare än europeiska

Amundis huvudscenario är nu att utträdesavtalet mellan EU och Storbritannien kommer att ratificeras och att en ”hård” brexit därmed kan undvikas. Därefter väntas en övergångsperiod där Storbritannien får tillgång till EU:s inre marknad åtminstone hela nästa år. En ratificering av utträdesavtalet väntas dock komma först efter nyvalet i december men då bara om Tories vinner, vilket opinionssiffrorna pekar på.

Cornucopia - 30 jun 16 kl. 05:48

Ännu mer misär - brittiska börsen nära årshögsta, pundet har varit betydligt svagare

"Pundet har rasat efter brexit och nu väntar ännu mer misär enligt experterna." - Bonnier/DI.se:s krigsbyline på förstasidanMedan media eldar på Brexithysterin och idiotförklarar sina läsare, så ligger det brittiska börsindexet FTSE-100 nära årshögsta och pundet har varit betydligt svagare de senaste åren.

Nerikes Allehanda - 11 aug 16 kl. 04:21

Men brexit betyder inte brexit

Ministern försöker förtvivlat få statssekreteraren Sir Humphrey, att bekänna färg. ”Kan jag lita på dig?”.

Cornucopia - 13 mar 19 kl. 09:55

Nej till Brexit-avtalet - kronan faller mot pundet

Brittiska parlamentet röstade igår ner premiärminister Theresa Mays nya Brexit-avtal, och allt mer talar för en så kallad avtalslös Brexit. Svenska kronan tappade trots detta mot det brittiska pundet, vilket säger något om hur svag svensk ekonomi och valuta är. Idag röstar parlamentet om man ska gå vidare med en avtalslös Brexit, så saken är inte avgjord.

PrivataAffärer - 21 aug 19 kl. 10:04

Fonderna som är överviktade i Storbritannien inför brexit

Följetongen brexit kan vara på väg mot sin upplösning, då Storbritannien av allt att döma ser ut att lämna EU den 31 oktober. Den stora knäckfrågan är huruvida det sker med eller utan ett avtal med EU, och tonläget är uppskruvat från flera håll. Den brittiske premiärministern och Toryledaren Boris Johnson har uppmanat de regeringsanställda att förbereda sig på ett avtalslöst utträde (en hård brexit), då han bland annat ser den så kallade ”backstoplösningen” för Nordirland som odemokratisk.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.