Realtid > Ekonomi

Saturday, 23 January, 02:47

Realtid - 11 jan 21 kl. 11:42

Grant Thornton: "Utan allas slit hade detta aldrig gått"Grant Thornton Internationals omsättning är i linje med föregående år med en total tillväxt på 1,6 procent, och där Grant Thornton i Sverige redovisar en tillväxt på 4,6 procent..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Thornton, Utan, Thornton Internationals, Grant Thornton,  sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Grant, Thornton, quot;Utan, allas, slithade detta , aldrig, gått"
Sydsvenskan - 20 dec 13 kl. 06:30

”MFF:s näste tränare heter inte Avram Grant”

Risken att bli skelögd i ambitionen att bevaka Malmö FF tycks vara stor för närvarande. Den gångna onsdagen måste klassas som ytterligheternas dag. Med ena ögat sågs Malmö FF ta ett otroligt intressant steg in i en möjlig framtid, när förbundskaptenen Roland Larsson bytte Sveriges bronsklädda UVM lag för 17-åringar mot ”Di blåes” motsvarighet.

Sydsvenskan - 30 nov 15 kl. 00:22

John Grant är lika hjärtlig som brutal

I Köpenhamn var det storm, den hade ett namn som taget ur ett billigt rimlexikon: Gorm. Den kom plötsligt, den kom olägligt, den gjorde mest bara väsen av sig och lämnade förödelse utan något syfte eller någon nytta.Men så var det den andra stormen, den sedan länge aviserade, den som sattes upp på Vega och som mitt i alltihop visade ett bedrägligt lugn.

Helsingborgs Dagblad - 30 nov 15 kl. 00:22

John Grant är lika hjärtlig som brutal

I Köpenhamn var det storm, den hade ett namn som taget ur ett billigt rimlexikon: Gorm. Den kom plötsligt, den kom olägligt, den gjorde mest bara väsen av sig och lämnade förödelse utan något syfte eller någon nytta.Men så var det den andra stormen, den sedan länge aviserade, den som sattes upp på Vega och som mitt i alltihop visade ett bedrägligt lugn.

Supermiljöbloggen - 08 aug 16 kl. 08:15

Johanna Grant: Klimatkompensation – att göra det osynliga synligt och ekonomiskt kännbart

  KRÖNIKA: Idag, tidigare än någonsin, infaller Earth Overshoot Day. Det innebär att vi på lite mer än sju månader har förbrukat jordens årliga produktion av naturresurser, såsom betes- och jordbruksmark, skog, vatten, fiske och därmed tagit slut på naturens budget. Resten av året lever vi på kredit, över jordens tillgångar.

NT - 07 mar 11 kl. 15:19

Dolphins utan Kjellbom i slutspurten?

Dolphins ser ut att få klara sig utan Jocke Kjellbom när Basketligan går in i sin slutspurt.- Han fick en smäll på höften mot Sundsvall, det ser inte ut att ha blivit bättre, säger Kelly Grant..

UNT - 10 jan 14 kl. 21:46

Uppvisning utan Wright

BASKET Uppsala Basket körde över Jämtland i Fyrishov – efter en uppvisning i bredd, djup och spets. Utan Keith Wright. – Vi pratar om kvalitet, inte kvantitet, säger coachen Kelly Grant..

UNT - 21 feb 12 kl. 08:00

Kelly Grant har segerreceptet

BASKET. Från en serieledare till en annan. Men nu på bortaplan ?

BT - 02 apr 12 kl. 09:23

Personligheter utan berättelse

Det är något med Aardmans lerfigurer som gör att de kliver in i hjärtat och stannar där. Medan Pixar har erövrat världen med sina goda berättelser har Aardman gjort det samma med sina oemotståndliga karaktärer. Personligheter som går hem hos både barn och vuxna, som gör att föräldrar suckar nöjt när Bolibompakakafonin bryts av signaturmelodin till den underfundiga Aardmanserien ?

NT - 03 jul 12 kl. 08:04

Australiska idrottare utan sömnhjälp

Australiens OS-deltagare förbjuds att använda sömnmedel. Beslutet kommer från landets olympiska kommitté sedan den före detta simstjärnan Grant Hackett medgett att han var beroende av sömntabletter under sin aktiva tid..

Eurosport - 03 dec 12 kl. 11:42

Fotboll - Premier League - "Abramovitj otålig - Grant nära comeback i krisande Chelsea"

Chelsea har sju raka Premier League-matcher utan seger och nytillträdde managern Rafael Benítez har hittills inte gjort någon succé. Nu funderar den otålige ägaren Roman Abramovitj på nästa drag - och Benítez sägs sitta löst efter tre matcher..

Skånskan - 09 okt 14 kl. 11:00

Han klarade inte att vara utan sportbil


Martin Nelson skulle bara ha sin Ferrari en sommar. Men när han blev av med den fick han svårt att sova – nu säljer han märket och kör det på tävlingsbanorna. Han är nybliven svensk mästare och den som fick filmstjärnan Hugh Grant att komma och tävla på Ring Knutstorp..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.