Resume > Ekonomi

Thursday, 28 January, 09:37

Resume - 11 jan 21 kl. 10:32

Open Studio bakom designen av Ploq – St1:s storsatsning på vägkrogarSt1:s senaste satsning i Sverige är Ploq – en modern vägkrogskedja. För koncept och design står Open Studio Stockholm. Innan årsskiftet öppnade de första restaurangerna och när utrullningen är klar kommer det att finnas 104 enheter i anslutning till Shells bensinstationer..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Studio, Ploq, Sverige, Open Studio Stockholm, Shells

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Open, Studio, bakom, designenav , Ploq, St1:s, storsatsning, vägkrogar
BT - 28 maj 14 kl. 20:40

Boråsstudenter bakom Lisebergs nya uniformer: "En otrolig stolthet"

2016 får hundratals anställda på Liseberg nya uniformer. Bakom designen står Nordisk Designskola i Borås. – Jag känner en otrolig stolthet, säger Minna Engström Heino, rektor.

Jönköpingsnytt - 28 jan 11 kl. 07:05

Ole Munk är mannen bakom JnyttXtra

- You never get a second chance to make a first impression, säger Ole Munk, en av nordens främsta tidningsdesigners. Det är även han som står bakom designen för Jönköpings nya nöjestidning JnyttXtra som har premiär idag-.

Jönköpingsnytt - 28 jan 11 kl. 07:05

Ole Munk är designern bakom JnyttXtra

- You never get a second chance to make a first impression, säger Ole Munk, en av nordens främsta tidningsdesigners. Det är även han som står bakom designen för Jönköpings nya nöjestidning JnyttXtra som har premiär idag..

Expressen - 07 jan 13 kl. 13:01

Carl Philips design bakom årets hjärtepin

Tre ballonger som formar ett hjärta. Så ser årets hjärtepin ut som säljs till förmån för Hjärt-Lungfonden. Bakom designen står prins Carl Philip.

IDG - 28 apr 14 kl. 14:21

Mannen bakom Ones design lämnar HTC - går vidare mot nya äventyr

Ingen telefon är lika väldesignad som HTCs flaggskeppslur från förra året. One har blivit belönad med flertalet olika priset som hyllar lurens design och stabila bygge. Personen bakom designen, Scott Croyle, har dock nu valt att lämna HTC..

Sydsvenskan - 20 sep 12 kl. 06:30

Malmöstudio bakom nytt spel

Little Big Planet för Playstation Vita släpptes igår i Sverige. Spelet har utvecklats av Malmöbolaget Tarsier Studios och har fått fint mottagande..

Resume - 26 feb 15 kl. 14:45

Svensk studio bakom Pumas film med Bolt

När Puma behövde hjälp med visuella effekter till sin reklamfilm för skomodellen Ignite gick uppdraget till animationsstudion Haymaker i Göteborg. Dessutom filmades två techfilmer med stjärnsprintern Usain Bolt på Jamaica..

Dagens PS - 10 apr 17 kl. 14:19

Hon är hjärnan bakom succébilen

Agneta Dahlgren har arbetat på Renault sedan tidigt nittiotal. I början var hennes arbete att utveckla framtidens bilars design, både transport- och personbilar. 2009 blev hon utsedd till bilmärkets designchef för det viktiga, och otroligt tuffa, C-segmentet.

HBL - 18 dec 14 kl. 15:07

Studio HBL • Kreative Cromwell – konflikter är cash

Per Cromwell från kommunikationsbyråerna Studio Total och NSID besökte Studio HBL för att prata om storytelling, marknadsföring och vikten av konflikter. Cromweel är utsedd till en av Sveriges mest kreativa personer och låg bland annat bakom idén om att Gudrun Schyman på Almedalsveckan 2010 skulle bränna upp 100 000 kronor för att synliggöra lönegapet mellan kvinnor och män. – Efter att Schyman brände upp pengarna på Almedalsveckan svämmade Aftonbladets kommentarsfält över av upprörda vita medelålders män som tyckte Schyman var galen, men samtidigt fick Feministiskt initiativ också 2 000 nya medlemmar på bara några dagar.

Skånskan - 20 okt 15 kl. 08:50

Kulturpris till mannen bakom flera stora hits

YSTAD 41-årige Fredrik Anderssons liv vilar till större delen på tre pelare: studion Cardiac Records, musikutbildning och brottning.
Nu tilldelas han Ystads kommuns kulturpris.”Fredrik Andersson har med besked satt Ystad på den musikaliska kartan både i Sverige och internationellt.

HBL - 28 okt 14 kl. 19:56

Mazzarella möter Bergh i Studio HBL

Merete Mazzarella och Kaj-Gustaf Bergh debatterar de finlandssvenska mediernas ekonomi, uppdrag och framtid i Studio HBL på onsdag. De finlandssvenska mediehusen kämpar för tillfället i stark ekonomisk motvind och bland andra KSF Media har i år varit tvungna att säga upp tiotals anställda. Oron bland tidningsläsarna för den finlandssvenska pressens framtid har varit stor, och flera kulturarbetare har trätt fram till tidningarnas försvar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.