Realtid > Ekonomi

Sunday, 24 January, 09:15

Realtid - 11 jan 21 kl. 10:35

Svenskt fintechbolag blir börsbolag efter uppköpUppstickarföretaget 21 grams som för 15 år sedan utmanade Posten blir del av börsnoterad europeisk fintech-grupp.  .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Posten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svenskt, fintechbolagblir , börsbolagefter , uppköp
Affärsvärlden - 08 apr 15 kl. 09:53

Analytiker: Svenskt oljebolag en potentiell uppköpskandidat

I dag meddelade oljebolaget Shell att de köper sektorkollegan BG Group. Nu spår en analytiker fler potentiella uppköp - bland annat av ett svenskt oljebolag..

DN - 04 apr 14 kl. 10:37

Svenskt bolag kan bli uppköpt av konkurrent

Det amerikanska läkemedelsbolaget Mylan överväger att köpa sin svenska konkurrent Meda.”Vi har haft preliminära kontakter, det är riktigt, uppger Medas styrelseordförande..

DI - 31 maj 19 kl. 08:53

Trumps nya tullar hårt slag mot svenska börsbolag

De nya tullarna som USA ska införa mot Mexiko den 10 juni blir ett hårt slag mot flera svenska börsbolag. För ett stort svenskt börsbolag är Mexiko det viktigaste produktionslandet..

Dagens PS - 28 feb 17 kl. 08:03

Hans politik hotar svenska börsbolag

Natten till onsdag väntas USA:s nye president Donald Trump – kanske, det är inte säkert – presentera detaljer om sin ekonomiska politik i kongressen och ekonomer varnar för riskerna med ett handelskrig, skriver SvD, som kikat på vad Trumps motstånd till frihandel kan komma att kosta svenska storbolag. Enligt tidningen kan svenska börsaffärer för 340 miljarder kronor äventyras. En diplomatkälla i Washington säger till SvD Näringsliv att Trump ”pratat mycket” men vad som sedan blir kvar av hans prat återstår att se, ”det vet ingen ännu”.

GöteborgsPosten - 02 mar 18 kl. 15:45

Göteborg – sämst på börsbolag

Göteborg har färre börsföretag än de andra storstadsregionerna. Det visar en rapport från Svenskt Näringsliv.
– Den här frågan är viktig både för flödet av kapital och för sysselsättningen, säger Kristian Johansson på Svenskt näringsliv..

DI - 07 sep 18 kl. 12:02

Forbes nosar på svenskt teknikbolag

Teknikbolaget Cinnober pekas av tidningen Forbes ut som en möjlig uppköpskandidat. Bolaget beskrivs tillsammans med Ikea, Volvo och Saab som ett av Sveriges bästa exportbolag och en möjlig kandidat för uppköp eller uppdelning om bolaget inte får ordning på bolaget efter nyliga förluster och bråk i styrelserummet. .

E24 - 26 nov 15 kl. 08:36

Sundström: ”Viktigt att Ericsson förblir svenskt”

Tidigare Ericsson-höjdaren Karl-Henrik Sundström säger i en intervju med Dagens Industri att han anser det som viktigt att Ericsson förblir svenskt, i ljuset av ryktet om internetutrustningsjätten Cisco Systems uppköpsplaner..

Dalarnas tidningar - 11 okt 16 kl. 14:41

Så ska Spendrups klara sig från att bli uppköpta och utlandsägda

Spendrups ska förbli ett familjeägt svenskt företag.
– Familjen växer och vi vill att såväl dagens familjemedlemmar som kommande generationer ska få ett direkt ägande av verksamheten, säger Jens Spendrup som tror på Svenskt ägande och inför regler för att det så ska förbli..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Svenskt "fiaskobolag" rusar på Applerykte

Företaget var helt utslaget och omvärlden hånskrattade åt praktfiaskot. Nu rusar aktien på uppköpsrykten..

Realtid - 05 feb 13 kl. 13:19

Gruvan kan bli uppköpt

"Samtalar med svenskt konsortium".

Dagensanalys.se - 01 nov 16 kl. 15:47

Svenskt analysföretag satsar mer på Storbritannien

Det Stockholmsbaserade analysföretaget Nepa AB har nu köpt upp de resterande 9,9 procenten av Nepa UK Ltd. I samband med detta gör man sig även av med Johnny Caldwell, som hittills varit Managing Director. Nepa, som bland annat specialiserar sig på att skapa online-paneler, har sitt högkvarter i Sverige men har har även kontor i Kina, Danmark, Finland, Tyskland, Indien, Singapore och så Storbritannien.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.