PrivataAffärer > Ekonomi

Wednesday, 20 January, 03:44

PrivataAffärer - 11 jan 21 kl. 08:11

Affärsvärlden: En aktie med tillväxtpotential”Tillväxtpotentialen på sikt” lockar, skriver Affärsvärlden i en analys i det senaste numret och spekulerar även i huruvida CTT kan vara en uppköpskandidat för flygkomponenttillvekaren Rockwell Collins. Penetrationen för produkter som kontrollerar luftfuktighet är å andra sidan låg och CTT har i det närmaste en monopolställning inom sin nisch. Flygbolagens flottor är dessutom i behov av modernisering, men ledtiderna för nya plan är långa, påpekar Affärsvärlden. Covid-19 kan även komma att öka behovet av ”befuktning” eftersom den torra luften i flygplan ökar risken för sjukdomsspridning.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Affärsvärlden, CTT, Rockwell Collins

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: AffärsvärldenEn , aktiemed , tillväxtpotential
PrivataAffärer - 20 jun 19 kl. 07:16

Tre färska aktieråd

I fallet Dedicare konstaterar Affärsvärlden att bolaget har tappat nära tre fjärdedelar av börsvärdet från toppen och tidningen testar ”ett bottenfiske”. I prognoserna har Affärsvärlden skissat på en återgång till normal lönsamhet och 7 procents rörelsemarginal så snart som nästa år. ”Det kan vara väl optimistiskt tidsmässigt, men illustrerar hur lågt aktien värderas på en normaliserad lönsamhet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.