Dagens Media > Ekonomi

Saturday, 23 January, 12:50

Dagens Media - 11 jan 21 kl. 07:53

Johan Ahlberg: ”Irrationell rädsla får inte sätta stopp för kärnkraften”I det 160:e avsnittet av podcasten ”Under 15” gästas Henric Smolak av John Ahlberg som startat elbolaget Kärnfull energi för att diskutera kärnkraft och dess roll som energislag i framtiden..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Ahlberg, Under, Henric Smolak, John Ahlberg, Kärnfull

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Johan, Ahlberg, Irrationell, rädslafår inte , sätta, stoppför , kärnkraften
SR - 03 feb 20 kl. 06:04

Mindfulness kan minska irrationell rädsla

Mindfulness verkar kunna ha en tidigare okänd effekt..

SmålandsPosten - 20 sep 13 kl. 00:30

Vi måste tala om Johan Gustafsson

Varför skrivs och rapporteras det så lite om den kidnappade svensken Johan Gustafsson, som för snart två år sedan kidnappades när han besökte ökenstaden Timbuktu i norra Mali? Vi är vana vid att den svenska kultureliten är snabb att sadla på och rida till storms för den utsatte och svage. Johan Gustafsson anses förmodligen inte uppfylla kriterierna.

Dagens PS - 05 feb 19 kl. 09:19

Få svenskar driver eget: ”Finns en överdriven rädsla”

I Sverige driver endast sju procent av de sysselsatta svenskarna med minst två års högskolestudier företag. I EU är motsvarande andel dubbelt så hög, 14 procent. Det här konstaterar Swedbank och Sparbankerna i en färsk analys och slår fast att företagandet är lågt i Sverige jämfört med övriga EU.

SVT - 25 mar 20 kl. 10:10

Överläkaren: Självklart finns en rädsla bland vårdpersonal

När nya siffror från Italien visar att nästan var tionde smittad person där är vårpersonal, och att över 20 italienska läkare har dött de senaste två veckorna, frågar många sig hur det är att jobba inom svensk sjukvård just nu. – Vi har väldigt stor respekt och iver för att göra det så bra som möjligt för alla patienter, men sen finns det självklart en rädsla. Vi saknar ju skyddsutrustning, säger Johan Styrud, överläkare på Danderyds sjukhus..

DN - 12 jun 16 kl. 19:02

Johan Hilton: Inga vapen i världen kan stoppa kampen för våra rättigheter


De mördade i Orlando ska hedras och sörjas. Men inte med rädsla, utan genom att demokratiska krafter fortsätter kampen för sexuellt och könsmässigt likaberättigande, skriver DN:s Johan Hilton..

DN - 12 jun 16 kl. 19:02

Johan Hilton: Inga vapen i världen kan stoppa kampen för våra rättigheter


De mördade i Orlando ska hedras och sörjas. Men inte med rädsla, utan genom att demokratiska krafter fortsätter kampen för sexuellt och könsmässigt likaberättigande, skriver DN:s Johan Hilton..

YLE - 28 feb 17 kl. 10:19

Regerande mästaren Johan Olsson: Jag tvivlar på mig själv varje gång

Johan Olsson startar som regerande mästare i morgondagens 15 kilometer klassiskt i Lahtis. Svenskens upptakt inför skid-VM har inte gått enligt noterna. Han var inte bättre än 48:e i världscupen i Ulricehamn för en månad sedan.

SVT - 30 maj 19 kl. 13:43

Uppföljningen: Räddningsledaren Johan Szymanski

Sommaren 2018 rasar bränderna i Sverige. 25.000 hektar brinner sammanlagt upp, och mitt i allt kastas den unga räddningsledaren Johan Szymanski in.

YLE - 25 maj 14 kl. 22:40

Johan Kjellberg: De största överraskningarna uteblev

EU-valet bjöd till sist på ganska få överraskningar. Det följde i hög grad förhandsspekulationerna. De invalda tretton är alla kändispolitiker, inga överraskningsnamn här inte.

DN - 27 aug 14 kl. 09:03

Som turist reste jag in i min egen rädsla

Huvudpersonen i filmen ”Turist” lever i bilden av sin egen framgång. Och han är inte ensam – i en tid när livet regisseras i sociala medier blir bakslagen rent förvirrande. Johan Hilton skriver djupt personligt om att få panik över den egna svagheten..

SVT - 18 sep 14 kl. 13:16

Syrien: Rädsla för vaccin kan ge ödesdigra konsekvenser

Den tragiska vaccinationsmissen då 15 barn i norra Syrien dog kan få än mer ödesdigra konsekvenser, enligt en svensk expert. – Det räcker med att bara 20 procent inte är vaccinerade, så kan sjukdomen spridas, säger Johan von Schreeb, expert inom katastrofmedicin, till SVT..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.