Cornucopia > Ekonomi

Thursday, 28 January, 03:18

Cornucopia - 11 jan 21 kl. 07:37

Årets första börsvecka stängde på nya börsrekord - dollarn stärks och blandat i Asien på måndagmorgonenÅrets första börsvecka stängdes med nya börsrekord i USA och Stockholm, och många andra platser. Måndagmorgonen visar dock på blandad utveckling i de asiatiska tidszonerna och dollarn stärks till 2021 års högsta nivå.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Asien, USA, Stockholm, Bloggaren, OBS, New York, OMXSPI, OMXSPIÄven, Husse, USDSEK, SEK, ASX, Seng, Straits Times

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Årets första börsvecka, stängdepå nya , börsrekord, dollarn, stärks, och blandat i Asien på måndagmorgonen
Cornucopia - 20 jun 20 kl. 13:24

Negativt avslut på positiv börsvecka på oron över amerikansk andra våg av Covid-19

En annars genomgående positiv börsvecka avslutades negativt under fredagens handel, på oro för en andra amerikansk våg av Covid-19. Bland annat stängde Apple ner sina butiker (igen) i flera amerikanska delstater. Man kan fundera på hur mycket denna andra våg är ett utfall av tidigare protester mot restriktioner på olika platser i USA, och om denna civila olydnad nu tar betalt i form av förnyade sjukdomsutbrott.

Cornucopia - 24 aug 20 kl. 06:33

Kronan faller efter neutral börsvecka

Morgonen inleds blandat på börserna i de asiatiska tidszonerna efter att Stockholmsbörsen i princip stått stilla veckan som gått. Morgonens stora rörelse är istället ett kraftigt fall för den svenska kronan mot världsvalutorna, särskilt dollarn.Faller

Veckan som gick bjöd på -0.

Cornucopia - 31 maj 20 kl. 16:23

Ännu en positiv börsvecka - motstånd vid MA200

Ännu en positiv börsvecka har lagts till handlingarna, trots en rekyl under fredagen. Det verkar som det 200-dagar glidande medelvärdet utgör någon form av motstånd på uppsidan.Veckochart OMXSPI.

Cornucopia - 29 sep 19 kl. 09:27

Återhämtning mot slutet av negativ börsvecka

Börsveckan slutade på minus efter en återhämtning de sista dagarna. USA-börserna vände dock ner efter svensk stängning, men med en liten upprekyl mot slutet.Veckochart OMXSPI.

BT - 08 nov 13 kl. 17:53

Börsvecka på plus trots fredagsminus

Stockholmsbörsen avslutade veckan i moll. Fredagens OMXS-index stängde på minus 0,2 procent. Men veckan gav ändå ett börslyft och på ett år har börsen stigit över 24 procent.

Sydsvenskan - 09 nov 13 kl. 06:30

Börsvecka på plus trots fredagsminus

Fredagens OMXS-index stängde på minus 0,2 procent. Men veckan gav ändå ett börslyft och på ett år har börsen stigit över 24 procent.Från USA kom överraskande starka siffror om antalet nya jobb.

Cornucopia - 19 jul 20 kl. 14:12

Positiv avslutning på positiv börsvecka - Stockholmbörsen på plus sedan årsskiftet

Den positiva börsveckan stängde på plus och Stockholmsbörsens breda OMXSPI är nu på plus sedan årsskiftet efter veckans uppgång på +3.33%.Veckochart OMXSPI tillbaka til 2016.

Cornucopia - 09 aug 20 kl. 16:55

Ännu en positiv börsvecka avslutad

Börsveckan som gick bjöd på ännu en positiv vecka och för ovanlighetens skull även en rätt stabil valutakurs, trots rekorden för guldpriset. Silverpriset var veckans vinnare.Veckochart OMXSPI.

Cornucopia - 07 jun 20 kl. 17:17

Starkare krona och urstark börs - Stockholmsbörsen snart på plus i år

Ännu en positiv börsvecka är avklarad och Stockholmsbörsen stängde på högstanotering för veckan, bara 1.32% ner sedan årsskiftet. Om inte uppgången bryts nästa vecka kommer börsen alltså ligga på plus i år.

Cornucopia - 06 okt 19 kl. 21:03

Sämsta börsveckan sedan maj avklarad

Ännu en börsvecka är föga överraskande lagd till handlingarna, och det var den sämsta för Stockholmsbörsen sedan i ... maj. Inte särskilt dramatiskt alltså.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.