Resume > Ekonomi

Tuesday, 19 January, 08:52

Resume - 08 jan 21 kl. 12:30

Åkestam Holst vinner totalen i Månadens kampanj – för femte året i radEfter en tuff slutstrid vinner Åkestam Holst Månadens Kampanj 2021, totalt sett. Under året har byrån bland annat prisats för ”Call Girls” och omtalade ”Är du osäker på ditt lösenord?” – Vi har haft marginalerna med oss, säger Johan Östlund, vd på Åkestam Holst..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Holst, Månadens, Åkestam Holst Månadens Kampanj, Call Girls, Är, Johan Östlund, Åkestam Holst

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åkestam, Holst, vinner, totaleni , Månadens, kampanjför , femte, året i rad
Resume - 10 dec 13 kl. 13:22

Åkestam Holst vinner SAS


Höstens stora reklambyråpitch är avgjord. Det blir Åkestam Holst som vinner uppdraget för SAS som värderas till uppemot 20 miljoner kronor årligen i byråintäkte..

Dagensanalys.se - 27 feb 17 kl. 18:28

McCann och Åkestam Holst har flest nomineringar i Planning Awards

McCann och Åkestam Holst fick tre nomineringar var när Planning Awards jury bedömde det rekordstora deltagarfältet. – Bedömning av kvaliteten, baserad på kompetens och erfarenhet, är ledstjärnan för Planning Awards då det inte finns något absolut facit för utforskande och analys, hur väl en lösning speglar insikten och möter utmaningen, säger Annika Rehn Frobell, juryns ordförande och Planning Director på MullenLowe Brindfors Kriterierna för att bedöma vad som är kvalitet i planning är framtagna i samarbete med Handels-högskolan i Stockholm. Den akademiska kopplingen är naturlig eftersom fler än hälften av alla som arbetar som planners har studerat på Handelshögskolan.

Dagensanalys.se - 13 maj 20 kl. 09:44

Åkestam Holst och Ingo dominerar Strategy Awards

Strategy Awards belönar strategiska vägval bakom lösningar som gett framgång och skiljer sig på flera sätt från andra tävlingar. I årets tävling står Ingo för spets och Åkestam Holst för en bredd. Ingos kampanj 50-50 för Burger King tar hem flest individuella priser, två förstapriser och tre andrapriser!

Resume - 09 dec 14 kl. 15:38

Nordisk bokserie om reklambyråer – Åkestam Holst först ut

Förlaget Arvinius+Orfeus släpper en bok om Åkestam Holst i mitten av december. Boken "Från "omstart till världsklass" är skriven av varumärkesanalytikern och krönikören Carin Fredlund.– Åkestam Holst jobbar hela tiden med att ifrågasätta och förändra sina arbetsmetoder, vilket har banat väg för byråns stora framgångar, säger hon..

Resume - 24 jul 13 kl. 15:19

Åkestam Holst och Apotek Hjärtat tar hem jämn fajt


Det blev en väldigt jämn match i dagens åttondelsfinal mellan Åkestam Holst och McCann. Det var till slut den sista juryrösten som fällde avgörandet och annonsen för Apotek Hjärtat är vidare till kvartsfinal. .

Dagens Media - 24 jul 13 kl. 15:25

Seger åt Åkestam Holst

Efter en jämn match mot McCann avgick Åkestam Holst som segrare. Därmed är byrån klar för kvartsfinal..

Dagens Media - 21 aug 13 kl. 10:28

Åkestam Holst tar över Bregottfabriken

Det blir Åkestam Holst som får uppdraget att fräscha upp Bregotts kommunikation, kan Dagens Media avslöja..

Resume - 06 dec 13 kl. 09:58

Åkestam Holst och IKEA utsatta för plagiat


För en tid sedan släppte Åkestam Holst sin julfilm för IKEA. Nu har det kommit en julhälsning från Georgien med en reklamfilm som kan vara något av tidernas plagiat..

Resume - 09 dec 13 kl. 10:48

Åkestam Holst låter Instagram guida besökarna på Arlanda


Stockholm Arlanda Airport lanserar en helt ny typ av stadsguide för mobilen där varken har recensioner eller betyg får plats. Istället visas lokalbefolkningens samlade instagram som ett fönster mot Stockholm. Platserna de är på just nu och delar med sig av, oavsett om det är barer eller vackra broar.

Resume - 10 dec 13 kl. 08:27

Friskis & Svettis till Åkestam Holst

Åkestam Holst gick vinnande ur striden om Friskis & Svettis nationella reklamuppdrag..

Dagens Media - 10 dec 13 kl. 13:38

SAS väljer Åkestam Holst

SAS reklambyråupphandling är nu klar. Valet föll på Åkestam Holst..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.