PrivataAffärer > Ekonomi

Wednesday, 27 January, 17:35

PrivataAffärer - 08 jan 21 kl. 11:49

Riksdagen klubbade nya pandemilagenLagen ska möjliggöra fler smittskyddsåtgärder och ger från och med söndag, 10 januari, regeringen rätt att stänga verksamheter och utfärda böter.  .
Läs mer på PrivataAffärer

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Riksdagen, klubbadenya , pandemilagen
Cornucopia - 30 jan 20 kl. 07:20

Riksdagen klubbade genom lag som höjer CO2-utsläppen - skatt på plastpåsar, även soppåsar och fruktpåsar

Riksdagen klubbade igår igenom den så kallade plastpåseskatten. Små och tunna plastpåsar, så kallade soppåsar eller fruktpåsar, ska beskattas med 30 öre styck och större eller grövre påsåar med 3:- SEK styck. Skatten leder till ökade utsläpp av klimatskadligt CO2, eftersom alternativa påsar ger mer utsläpp vid tillverkningen och under sin livstid enlig.

Dagens PS - 17 okt 19 kl. 07:09

Riksdagen klubbade höjd pensionsålder

Riksdagen röstade på onsdagen igenom en höjning av pensionsåldern, rapporterar TT. Rätten att ta ut pension höjs från den 1 december från 61 till 62 års ålder, och i början av året höjs även åldern för hur länge man har rätt att arbeta kvar från 67 till 68 års ålder. Beslutet är enligt nyhetsbyrån ett första steg av flera de kommande åren med syfte att justera pensionsåldern.

SVT - 21 jun 16 kl. 15:49

Riksdagen klubbade igenom nya skärpta asylregler

Riksdagen klubbade i dag igenom de nya skärpta asylreglerna. Det innebär att permanenta uppehållstillstånd ersätts av tillfälliga. Dessutom begränsas möjligheterna till anhöriginvandring..

Nya Wermlands Tidningen - 21 jun 17 kl. 16:05

Riksdagen klubbade igenom livsmedelsstrategi

Under tisdagen klubbade riksdagen landets första livsmedelsstrategi. – Det här är jätteviktigt för jobb och hållbar tillväxt i hela vårt land, säger landsbygdsminister Sven-Erik Bucht (S)..

Nyan - 06 feb 19 kl. 09:25

Riksdagen klubbade Ålands-kompromiss

Ålandsminister Anne Berners (C) förslag till proposition, som löser de problem som den finländska vård- och landskapsreformen orsakar för Ålands del, har nu klubbats i riksdagen. Klockan 11.30 i dag håller lantråd Katrin Sjögren (Lib) en presskonferens om ekonomisystemet i självstyrelselagen.

SvD - 11 nov 15 kl. 17:58

Riksdagen klubbade tredje pappamånad

Med 158 röster mot 149 sade riksdagen ja till en tredje så kallad pappamånad i föräldraförsäkringen. Regeringen och Vänsterpartiet fick med sig en majoritet med hjälp av Folkpartiets, för dagen, 16 röster..

Cornucopia - 14 nov 18 kl. 18:24

Vuxendagisskatten klubbades av riksdagen - teveavgiften ersätts med skatt på döda

Riksdagen klubbade idag vuxendagisskatten, som ska finansiera propagandakanalerna SVT, SR och UR. Istället för teveavgift ska 1% av din inkomst dras för att finansiera vuxendagisen på SVT, SR och UR, som oavsett vad de gör ska få sina pengar. Även döda kommer beskattas.

SR - 19 dec 14 kl. 17:10

Folkpariet anklagar regeringen för att trotsa riksdagen

Regeringen tänker inte förbereda för att införa betyg i fjärde klass innan nyvalet i mars. Det trots att riksdagen klubbade igenom alliansens skolbudget på fredagskvällen..

Nyan - 14 mar 15 kl. 09:23

Riksdagen klubbade vindkraftsstöd till Åland

Finlands riksdag har i dag klubbat igenom lagförslaget som ska ge åländska vindkraftsproducenter 60 miljoner euro i vindkraftsstöd. Rösterna föll 149-35 till lagförslagets fördel. 15 ledamöter var frånvarande vid omröstningen..

FriaTider - 17 dec 15 kl. 14:22

Riksdagen klubbade id-kontroller

DI - 16 dec 16 kl. 20:06

Riksdagen klubbade etisk kod

Det är viktigt att riksdagsledamöter följer de lagar de stiftar och avhåller sig från det som andra kan betrakta som oetiskt eller olämpligt. Det slås fast i uppförandekoden för riksdagsledamöter som nu har antagits..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.