Resume > Ekonomi

Sunday, 17 January, 00:56

Resume - 08 jan 21 kl. 11:36

Komm:s ordförande Helena Westin om 2021: ”Dags för fler byråer att bidra till FN:s globala mål”Helena Westin anser att vi måste lägga stor kraft på positivt tänkande för att ta oss genom pandemin. Komms ordförande hoppas att 2021 blir ett år av handling..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Helena Westin, FN, Westin

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Komm:s, ordförande, Helena, Westinom , 2021, Dagsför , fler, byråer att bidra till FN:s globala mål
Resume - 13 mar 15 kl. 14:27

Komm:s ordförande RO-anmäler Misslisibell

Gustav Martner, ordförande i Sveriges Kommunikationsbyråer och kreativ chef på CP+B Scandinavia, RO-anmäler Misslisibell och sminkföretaget jfr.se. Enligt honom kan Lisa Jonsson, som i förra veckan utsågs till Näringslivets Superkommunikatör, göra sig skyldig till otillåten marknadsföring.

Resume - 04 maj 15 kl. 15:56

Orlic blir ny ordförande för Komm

Sveriges Kommunikationsbyråers valnämnd föreslår Volontaires vice vd David Orlic som ny ordförande i Komm efter Gustav Martner..

Dagens Media - 04 maj 15 kl. 15:55

David Orlic kan bli Komms nya ordförande

Den 29:e maj ska Komm besluta om David Orlic blir Komms nya ordförande eller inte..

Dagensanalys.se - 21 feb 17 kl. 12:33

KOMM lanserar effektkommitté

Branschorganisationen KOMM presenterar idag en arbetsgrupp som ska lyfta och tydliggöra den affärsmässiga effekten av kommunikation. – Kommunikationen är tillsammans med digitaliseringen en av de starkaste förändringskrafterna i samhället och en motor som är avgörande för affären och konkurrenskraften. Där i är effekt och mätning centralt och förbundet startar därför upp en kommitté som djupdyker i frågorna, förklarar Jessica Bjurström, vd KOMM.

Dagensanalys.se - 02 jun 17 kl. 18:23

Fyra nya valdes som ledamöter i KOMM

Fyra nya ledamöter valdes in under årsmötet i Sveriges Kommunikationsbyråer – KOMM. Här är de nya ledamöterna: – Mathias Eriksson, CCO och Grundare, Matter
– Malin Wikerberg, CD och Copywriter, Garbergs Malmö
– Melina Aristiadou, VD, CP+B Scandinavia
– Olle Langseth, CD, DDB Stockholm – Branschen har utmaningar men också enorma möjligheter vilket tydligt framkommer när vi får tillgång till såhär många smarta människor i samma rum, säger Jessica Bjurström, VD KOMM. På bild: Melina Aristiadou, Malin Wikerberg, Jessica Bjurström, Christina Nylander.

Resume - 29 apr 15 kl. 19:42

Gustav Martner lämnar Komm

Gustav Martner lämnar uppdraget som ordförande på Komm. Det meddelar han själv på Guldägget ikväll. .

Dagensanalys.se - 15 feb 17 kl. 15:42

Här är jyryn som utser representanter till Cannes Young Lions

När KOMM presenterar juryn som ska utse landets vassaste unga kreatörer och representanter för Sverige i Cannes Young Lions så faller ansvaret på Marie, Joakim och Josefine. Årets juryordförande heter Josefine Richards och är Creative Director på INGO, som korades till Agency of The Year under Eurobest 2016 och den svenska byrå som tog hem flest lejon under Cannes Lions i somras. Juryn:
Marie Wollbeck, Creative Director & Partner BAS
Joakim Karlsson, Creative Director JMW
Josefine Richards, Creative Director INGO (ordförande) I samband med att KOMM offentliggör årets jury i Young Lions öppnar också dörrarna för unga svenska kreatörer att anmäla sig till tävlingen.

Resume - 05 maj 15 kl. 14:16

Orlics utmaningar enligt byråcheferna

Volontaires vice vd David Orlic föreslås bli ny ordförande i Komm. Flera av de byråchefer som Resumé har pratat med lyfter fram mångfalden i branschen som den största utmaningen för honom under de kommande åren..

Resume - 06 maj 15 kl. 12:13

Komms svar på kritiken

Guldäggskampanjen "Vem får synas i svensk reklam?" har debatterats flitigt den senaste veckan. Nu bemöter Komm:s avgående ordförande Gustav Martner kritiken och förklarar syftet bakom kampanjen.

Dagens Media - 06 jun 15 kl. 10:47

David Orlic: "Jag visste inte vad en copywriter var"

David Orlic är ny ordförande för Komm. För Dagens Media berättar han om tiden som nybliven förälder, hur förortsungdomar ska ta sig in i branschen och varför påve Franciskus är en av världens bästa kommunikatörer..

Helsingborgs Dagblad - 20 jan 17 kl. 07:00

Wallenberg: Trump är inte politiker

Donald Trump, brexit och Kinas president Xi Jinpings starka tal för frihandel präglade årets Davosmöte, enligt Investors ordförande Jacob Wallenberg. – Det är en osäkerhetsfaktor att han inte är en politiker, säger han om Trump. Wallenberg tror det komm.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.