Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Sunday, 17 January, 00:53

Expressen Dina Pengar - 08 jan 21 kl. 07:05

Planen: Kryptosvenskens liv blir internationell tv-serieSebastian Greenwoods liv som misstänkt internationell svindel med bulgariska Ruja Ignatova blir tv-serie.Svensken misstänks ha lockat tusentals personer att köpa in sig för miljarder i kryptovalutan Onecoin och sitter i amerikanskt häkte i avvaktan på att fallet ska prövas i domstol.Greenwoods enda utväg till strafflindring: En uppgörelse med åklagarsidan.– Det är en standardprocedur, säger svenskens försvarare Bruce Barket till Expressen..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Greenwoods, Ruja Ignatova, Onecoin, Bruce Barket, Expressen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Planen, Kryptosvenskens, livblir , internationell, tv-serie
Expressen Dina Pengar - 09 maj 20 kl. 20:06

Kryptosvenskens liv i lyx – bilderna inifrån privatjeten

Kontrasterna under inte varit större för svensken som pekas ut som hjärnan bakom den gigantiska kryptokuppen.Sebastian Greenwood, 43, sitter i dag inlåst i vad som beskrivs som New Yorks Guantanamo.Bilderna från hans tidigare liv visar ett liv i lyx med champagne, privatjet och dyra väskor..

Expressen - 01 dec 17 kl. 08:07

Planen: Zlatans liv ska bli till film

Zlatan Ibrahimovics bok "Jag är Zlatan" ska nu ta steget in på filmduken.Författaren David Lagercrantz, som skrev boken tillsammans med fotbollsstjärnan, bekräftar för Aftonbladet att arbetet med den kommande filmen är i gång.– Jag kan bekräfta att vi håller på med ett manus och jag tror att det kan bli väldigt bra, säger Lagercrantz till tidningen..

YLE - 07 feb 17 kl. 21:50

Hangö stadsstyrelse drog tillbaka planen för Fabriksudden - inget fullmäktigebeslut ännu

Det var meningen att Hangö stadsfullmäktige på tisdagen (7.2) skulle godkänna den nya planen för Fabriksudden. Men stadsstyrelsen beslutade i elfte timmen dra tillbaka den omdiskuterade planen till stadsdirektörens stora frustration.

Skånskan - 03 apr 16 kl. 23:45

Internationell nysatsning i ny bil

RALLY Mellanskånes okrönte rallykung, 45-årige Mats Andersson från Eslöv, smider planer på en internationell tävlingscomeback.I oktober hoppas han stå på startlinjen i Spaniens VM-rally med sin helt nyinköpta Opel Adam R2.
– Det är i alla fall planen och en vision jag har.

Skånskan - 07 mar 16 kl. 15:37

Nytt liv i osynliga orglar

Malmö I S:t Petri kyrka ska man väcka liv i två orglar som inte har använts på decennier. Det innebär att kyrkan om ett par år har sex orglar – och det vill organisten Carl Adam Landström fira med en internationell festival.I S:t Petri finns sedan många år två osynliga orglar.

Dagen - 03 feb 12 kl. 03:00

Familjen Machlouf lever ett liv i ständig rädsla

ASIRA AL-QIBLIYA. Bosättarvåldet mot palestinier har ökat med 40 procent, visar FN-siffror. Internationella människorättgrupper slår larm, bland dem svenska "ekumeniska följeslagare" på Västbanken.

YLE - 15 okt 14 kl. 12:58

Lillans sällsamma liv

Den nya boken om Elisabeth Rehn ger mångsidig och omfattande bild av Rehns liv från barndomen till i dag. Boken ”Lillan - Elisabeth Rehns sällsamma liv” ger en insyn familjen Rehns liv allt från lyckliga barndomsminnen, ungdomsförälskelse till svåra perioder på det personliga planet. Rehn berättar öppet om problemen i äktenskapet, om makens konkurs och om att se sin närmaste så småningom tyna bort.

YLE - 30 apr 15 kl. 13:40

Ovanligt att flickor begår brott mot liv

Det är ovanligt att flickor begår brott mot liv. Överlag är det inte alls vanligt att unga i Finland begår brott mot liv, i en internationell jämförelse. Det oaktat ligger nu två sådan fall på polisens bord i Österbotten.

YLE - 10 dec 15 kl. 18:44

Happy Inkoo - Ingå får internationell hjälp i marknadsföring

Ingå ska locka nya invånare med hjälp av sociala medier. Det tycker studerande vid yrkeshögskolan Laurea som gjort upp en marknadsföringsplan för kommunen. Finländaren Marko Lehto, Song Eun och Juhee Kim från Syd-Korea och Selma Ghalem från Frankrike har i samarbete med Ingå kommun utvecklat marknadsföringsplanen.

Expressen - 20 jun 13 kl. 11:21

Planen: "Ska få henne på dåligt humör"

LILLE. Basketdamerna ställs mot en internationell superstjärna när mellanrundan inleds i dag. Exklusivt för SPORT-Expressen avslöjar Sveriges förbundskapten taktiken som ska knäcka Montenegros poängdrottning Jelena Dubljevic.

YLE - 20 aug 15 kl. 17:59

"Bruket är stängt tills planen ändras"

Olli Muurainen är inte nöjd med Raseborgs stads nya detaljplan för Billnäs bruk. Om planen inte ändras kommer han att fortsätta låta bruket stå tomt. - Detaljplanen uppfyller tyvärr varken de affärs- eller investeringsmässiga förutsättningarna som behövs, konstaterar han.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.