Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Tuesday, 19 January, 19:00

Expressen Dina Pengar - 08 jan 21 kl. 06:45

Musk är världens rikaste – värd 1,5 biljonerElbilsentreprenören Elon Musk petar ner Amazons Jeff Bezos från tronen – är nu världens rikaste man.Han har en förmögenhet på över 1 539 000 000 000 kronor – en tredjedel av Sveriges BNP.– Jaha, dags att återgå till arbetet, skriver Elon Musk på Twitter..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Elon Musk, Amazons Jeff Bezos, Sveriges BNP, Twitter

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Muskär världens , rikaste, värd, 1,5, biljoner
Expressen Dina Pengar - 11 jul 20 kl. 15:58

Elon Musk kan snart vara världens rikaste

WASHINGTON DC. Teslas vd Elon Musk har passerat Warren Buffett på listan över världens rikaste.Under fredagen hade hans förmögenhet ökat med sex miljarder dollar, enligt Bloomberg.

DI - 18 aug 20 kl. 18:16

Elon Musk petar modekungen från rikemansplacering

Teslas rusning under de senaste dagarna har gjort Elon Musk till världens fjärde rikaste person, enligt Bloombergs  miljardärslista..

Dagens PS - 20 okt 16 kl. 08:58

Ilsken Musk avslöjar ”mystiska” superprodukten

Allt började med en tweet. För ett par veckor sedan lät tech-miljardären Elon Musk världen veta att elbilstillverkaren har en stor, ”oväntad produkt”, på gång. Surret satte igång genast i branschen men den planerade lanseringen i måndags blev i sista sekund uppskjuten till onsdagen.

Dagens PS - 23 nov 16 kl. 08:08

Musk anklagas svindlat folket på 45 miljarder

Dagens PS skrev nyligen om att Elon Musk ilsknade till på journalister samt om hur han fått 126 förbannade norrmän på halsen. Och nu har den mångsysslande entreprenören kanske ytterligare anledning att bli irriterad. Det konservativa webbmagasinet Federalist publicerade nyligen en artikel med rubriken ”Elon Musk Continues to Blow Up Taxpayer Money With Falcon 9” (ungefär ”Elon Musk fortsätter sätta sprätt på skattepengar med Falcon 9” på svenska).

Dagens PS - 28 sep 18 kl. 08:00

Di: Musk kan få fängelse

Amerikanska finansinspektionen stämmer nu Tesla vd och grundare. Samtidigt pågår en brottsutredning. Bakgrunden är den uppmärksammade tweet om att köpa ut elbilsjätten från börsen som Dagens PS tidigare rapporterat om.

Cornucopia - 31 mar 20 kl. 13:27

Pinsamt hemligt - gick rakt in i Musköbasens bergrum två gånger - upptäcktes först andra gången

Detaljerna kring intrånget på Musköbasen 2018, där en skyddsvakt öppnade eld mot en britt och en nederländare finns nu i samband med åtalet. Duon hade helt enkelt promenerat rakt in i den så kallade ubåtstunneln, och ignorerat säkerheten i form av staket och förbudsskyltar. Vid det andra tillfället upptäcktes de av en slump av en ronderande skyddsvakt, som öppnade eld när de försökte fly.

Dagens PS - 23 jan 18 kl. 10:06

Elon Musk utan lön – om Tesla inte går bra

Superentreprenören är bunden att uppnå vissa mål vad gäller resultatet och lönsamheten. Tesla har lagt fram en ny kompensationsplan för sin vd Elon Musk, uppges det i ett pressmeddelande. Det är en tioårig kompensationsplan som kräver att Tesla når vissa ställda milstolpar för att Elon Musk ska kunna dra nytta av den.

Nyteknik - 19 nov 18 kl. 15:02

Elon Musk, Jeff Bezos och Richard Branson – detta har de gemensamt

Rika som troll och alla med en ambition att ta sig ut i rymden. Dessa är tre av de största och rikaste personerna bakom rymdinitativen..

Cornucopia - 09 jul 19 kl. 10:07

Elon Musk ute och cyklar

Elon Musk går ibland i Twitter-skov och skriver saker som gör att aktieägarna seriöst borde överväga ett VD-byte. Han är dock avsatt som ordförande för Tesla bör därmed ha begränsat inflytande över långsiktig strategi. Det senaste handlar om att Tesla ska sluta sälja bilar, för det vore mer lönsamt med förarlös taxi.

Sydsvenskan - 11 jul 20 kl. 07:11

Elon Musk klättar på pengalista

Teslachefen Elon Musks tillgångar växer och han är nu världens sjunde rikaste person då han klättrat förbi affärsmannen Warren Buffet i statistiken, enligt Bloombergs miljardärsindex. Teslas aktier har ökat i värde med 500% under det senaste året och på.

Helsingborgs Dagblad - 11 jul 20 kl. 07:11

Elon Musk klättar på pengalista

Teslachefen Elon Musks tillgångar växer och han är nu världens sjunde rikaste person då han klättrat förbi affärsmannen Warren Buffet i statistiken, enligt Bloombergs miljardärsindex. Teslas aktier har ökat i värde med 500% under det senaste året och på.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.