Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Sunday, 24 January, 11:07

Expressen Dina Pengar - 08 jan 21 kl. 04:30

Så påverkas du som är 65+ av sänkta skattenDen som fortsätter jobba efter 65 blir en vinnare i år – med dubbla skattesänkningar.En undersköterska som kämpar på till 68 kan få 5 200 kronor mer i pension efter skatt, enligt nya beräkningar från Pensionsmyndigheten.– Du får en dubbel effekt när du arbetar vidare, säger analytikern Hannes Nilsson..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Pensionsmyndigheten, Hannes Nilsson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , påverkasdu som är , 65+av , sänkta, skatten
Ekonomistas - 17 maj 18 kl. 08:30

Gästinlägg: Höga kostnader men osäkra vinster av sänkta ingångslöner

I detta gästinlägg diskuterar Niklas Blomqvist, doktorand vid Nationalekonomiska institutionen vid Stockholms universitet den forskningen kring sysselsättningseffekterna av sänkta löner. Bland annat så ifrågasätts Arbetsmarknadspolitiska rådets (AER) slutsats att sänkta ingångslöner skulle ha betydande sysselsättningseffekter. Sänkta ingångslöner som medel för att öka sysselsättningen för lågutbildade och nyanlända har åter börjat debatteras efter en rapport av AER och ett förslag om inträdesjobb från Alliansen.

TA - 25 maj 12 kl. 07:20

Sänkta betyg för svenska storbanker

Ratinginstitutet Moody's sänker betyget för storbankerna Handelsbanken och Nordea. Företrädare för bankerna tonar ner beskedets betydelse, och finansmarknadsminister Peter Norman säger sig heller inte vara orolig.
?

Kristianstadsbladet - 25 maj 12 kl. 07:19

Sänkta betyg för svenska storbanker

De svenska storbankerna Nordea och Handelsbanken har fått sina betyg nedvärderade av ratinginstitutet Moody's. Båda sänks en grad, medan SEB och Swedbank klarar sig utan sänkning. Landshypotek sänktes två grader.

Expressen - 16 jun 12 kl. 17:12

Så påverkas Sverige av Greklands ödesval

Sänkta boräntor, svagare exportindustri och billigare resor. Så påverkas Sverige av Greklands ödesval på söndag ? ett val som kan stjälpa hela eurosamarbetet.

Hela Gotland - 12 jun 14 kl. 13:36

Åklagaren i barnporrhärvan: Klart man påverkas

På onsdagen kom åtalen mot de två män som är misstänkta i den stora barnporrhärvan. Åklagaren Charlotta Tanner berättar om den enorma utredningen. "Det är klart att man påverkas"..

BT - 02 dec 14 kl. 18:48

Så påverkas Borås av krisen: "Jättetråkiga konsekvenser"

Vänsterpartiet förbereder sig på nyval. Och gruppledaren Ida Legnemark (V) lyfter fram hur boråsarna direkt kommer att påverkas av det som nu sker på riksplanet. – Jag kan inte påstå att jag är förvånad.

Skånskan - 11 okt 19 kl. 09:48

Ännu oklart hur pendlarna påverkas av gränskontrollerna

Öresund Från och med den 12 november kommer den danska polisen att genomföra gränskontroller en till två gånger i veckan på de största gränsövergångarna mot Sverige. Men hur stora störningar det kommer att innebära för pendlare och övriga resenärer är oklart, uppger Øresundsbro Konsortiet och Skånetrafiken för News Øresund.– Vi har inte fått någon speciell information om eventuella danska gränskontroller.

BT - 19 mar 14 kl. 14:34

Fem till misstänkta för Kärrtorpbråk

Utredningen av attacken mot demonstrationen i Kärrtorp blir större. Ytterligare fem personer misstänks nu för våldsamt upplopp.De ska ha kopplingar till organisationer på yttersta vänsterkanten.

YLE - 11 dec 15 kl. 10:20

Debatt om terrormisstänkta bland de asylsökande

Hur påverkas synen på flyktingkrisen och säkerheten i Finland av avslöjandet om att två män här gripits misstänkta för att ha deltagit i terrordåd i Irak? I debatten deltar professor Mats Fridlund, Susanna Mehtonen från Amnesty International och Martin Westerlund från Skyddspolisen. Debatten leds av Stefan Winiger.

BT - 03 dec 14 kl. 21:38

Så påverkas din ekonomi av kaoset

Alliansbudgeten vann över regeringens, något som får betydelse i våra plånböcker. – Men inget förslag innehåller stora försämringar för flertalet hushåll, säger privatekonomen Bodil Hallin. Regeringens budget föll i riksdagen.

DN - 15 dec 14 kl. 14:47

Få tror på sänkta bostadspriser

95 procent tror inte att bostadspriserna kommer att påverkas av regeringskrisen och nyvalet.Det visar en ny Sifoundersökning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.