Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 28 January, 17:06

Dagens Media - 07 jan 21 kl. 17:42

Historiskt beslut – Donald Trump stängs av från Instagram och Facebook på obestämd tidFacebook och Instagram stänger av president Donald Trumps konto efter det senaste dygnets våldsamma demonstrationer i USA..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Trump, Instagram, Facebook, Donald Trumps, USA

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Historiskt, beslut, Donald, Trump, stängsav från , Instagramoch , Facebook på obestämd tid
Aftonbladet - 4 timmar sedan

Här är bilderna på Donald Trump vi aldrig glömmer

PLUS Fyra år med Donald Trump i Vita huset är över. Världen fick se en president som inte går att jämföra med någon annan i….

Expressen - 18 dec 19 kl. 18:05

Historiskt riksrättsbeslut om Donald Trump nära

WASHINGTON DC. USA:s representanthus väntas nu rösta för att ställa Donald Trump inför riksrätt – ett historiskt beslut.Republikanerna inledde dagen i kongressen med att återigen försöka stoppa processen..

Världen Idag - 07 dec 17 kl. 17:37

Trump tog historiskt beslut om Jerusalem

Det tog 22 år efter kongressens beslut. Men i onsdags, gjorde USA:s president Donald Trump slag i saken och beslöt att flytta landets ambassad till Jerusalem. Länder som Tjeckien, Filippinerna och Ungern uppges nu planera att följa efter..

Expressen - 06 aug 19 kl. 02:28

USA tar historiskt beslut – konflikt med Kina eskalerar

Handelskriget mellan USA och Kina eskalerar.USA betecknar nu formellt Kina som en valutamanipulatör, något som inte har hänt sedan 1994, rapporterar AP.”Det borde ha stoppats för många år sedan!

DI - 24 sep 17 kl. 12:33

Historiskt låga siffror för Donald Trump

Missnöjet mot Donald Trump växer på hemmaplan, enligt en undersökning från Washington Post och ABC News. Presidentens vision om att ena USA och göra USA bäst igen, har enligt unersökningen istället delat landet mer..

YLE - 09 mar 18 kl. 05:12

Morgonkollen: Historiskt möte mellan Donald Trump och Kim Jong-Un, tusentals föreningar riskerar straff då nya dataskyddsregler tas i bruk

Under natten till fredagen har Nordkoreas ledare Kim Jong-Un bjudit in USA:s president Donald Trump till ett möte som kommer att äga rum i maj. Under våren får EU nya regler om personregister och det kan överraska tusentals föreningar i Finland..

SmålandsPosten - 25 apr 17 kl. 16:47

Donald Trump tar beslut om muren

Donald Trump spurtar inför lördagens milstolpe, hans hundrade dag som USA:s president. I veckan hoppas han lägga fram en skattereform, driva igenom en ny sjukförsäkringsomröstning och förhindra att statsapparaten stängs ner av budgetskäl – samtidigt som beslut tas om hur den omtvistade gränsmuren mot Mexiko ska finansieras..

YLE - 19 sep 17 kl. 08:12

Bengt Östling: I dag blir Donald Trump världsledare

Nu blir Donald Trump världsledare, skriver USA-korrespondent Bengt Östling i och med att Trump har hållit sitt första tal vid FN:s generalförsamling. President Donald Trump är kritisk. - Förenta nationernas budget har ökat med 140 procent.

Skånskan - 12 nov 16 kl. 17:31

Donald Trump knockade medierna

ERWP.fif(0)Hillary Clinton blir nästa amerikanska president, trodde jag i tisdags. Det gjorde jag trots att jag kunnat se, inte minst genom att djupdyka i amerikanska internetkällor, att det var en ytterst endimensionell bild av valrörelsen som speglades i svenska massmedier som mest ägnade sig åt okritiskt svassande för Hillary Clinton.

Världen Idag - 12 jun 18 kl. 12:50

Historiskt handslag mellan Trump och Kim

USA:s president Donald Trump och Nordkoreas ledare Kim Jong-Un har skrivit under ett gemensamt uttalande efter sitt historiska möte. Trump hävdar att processen att börja nedrusta Nordkoreas kärnvapen kommer att inledas "väldigt snabbt". Han kommer även att bjuda in Kim till Vita huset..

Expressen - 27 jan 17 kl. 17:05

Besluten som Donald Trump har fattat hittills

Donald Trump har knappt hunnit vara USA:s president i en vecka. Men redan har han hunnit riva upp ett frihandelsavtal och införa en anti-abortlag. Dessutom ska muren mot Mexiko börja byggas.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.