Realtid > Ekonomi

Monday, 18 January, 15:55

Realtid - 07 jan 21 kl. 16:34

Stefan Ingves Central Banker of the YearRiksbankschef Stefan Ingves utnämnd till Central Banker of the Year i Europa av tidningen The Banker:.
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Ingves Central Banker, Year, Stefan Ingves, Central Banker, Europa, The Banker

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stefan, Ingves, Central, Bankerof , the, Year
DN - 21 mar 16 kl. 15:24

”Stefan Ingves har en gammaldags syn på pengar”

REPLIK. På DN Debatt (16/3) skriver riksbankchefen Stefan Ingves att banker har en skyldighet att hantera kontanter samt att erbjuda sina kunder betalkonton och grundläggande betaltjänster. Detta eftersom det inte går att leva och verka om man inte kan ta emot och betala pengar.

The Local - 29 sep 17 kl. 12:34

Stefan Ingves stays as head of Sweden's central bank

Riksbank governor Stefan Ingves, the economist who introduced Sweden's negative interest rate more than two years ago, is to be in charge of the world's oldest central bank for another five years..

DI - 20 maj 16 kl. 09:06

Handlare och analytiker: Stefan Ingves borde avgå

En klar majoritet av handlarna och analytikerna vid svenska banker vill att riksbankschefen Stefan Ingves ska lämna sin post..

Affärsvärlden - 06 jul 16 kl. 12:34

Ingves: Italienska banker inte ett nytt problemområde

Oron kring hälsan hos de italienska bankerna, som har blossat upp efter beskedet om att Storbritannien ska lämna EU, är inte en ny fråga, anser Riksbankens chef Stefan Ingves..

YLE - 11 jul 17 kl. 06:29

Stefan Ingves: Kristinestad är mitt Mumindalen

Riksbankschefen Stefan Ingves är närpesbon som bland annat räddat Indonesiens ekonomi och skrivit på alla pengar i hela Sverige. I sitt sommarprat berättar han om alla de långa resorna som lett honom till den posten, med start från utbytesåren i Michigan,USA, där Ingves gick High School. - Tänk om någon hade sagt, nej, du får inte söka dig fram här i världen.

YLE - 11 jul 17 kl. 06:29

Stefan Ingves: Kristinestad är min egen mumindal

Riksbankschefen Stefan Ingves är Närpesbon som bland annat räddat Indonesiens ekonomi och skrivit på alla pengar i hela Sverige. I sitt sommarprat berättar han om alla de långa resorna som lett honom till den posten, med start från utbytesåren i Michigan,USA, där Ingves gick high school. - Tänk om någon hade sagt, nej, du får inte söka dig fram här i världen.

Kristianstadsbladet - 03 jul 14 kl. 11:44

Stefan Ingves överkörd

Riksbankschef Stefan Ingves och förste vice riksbankschef Kerstin af Jochnick ville endast sänka räntan med 0,25 procentenheter men fick se sig överkörda av de övriga fyra i direktionen och fick nöja sig med att reservera sig mot beslutet.
Det har aldrig tidigare hänt att en riksbankschef blivit överkörd i ett räntebesked. Och Robert Bergqvist, chefsekonom på SEB, kallar det för "ett bakslag".

TA - 03 jul 14 kl. 11:44

Stefan Ingves överkörd

Riksbankschef Stefan Ingves och förste vice riksbankschef Kerstin af Jochnick ville endast sänka räntan med 0,25 procentenheter men fick se sig överkörda av de övriga fyra i direktionen och fick nöja sig med att reservera sig mot beslutet.
Det har aldrig tidigare hänt att en riksbankschef blivit överkörd i ett räntebesked. Och Robert Bergqvist, chefsekonom på SEB, kallar det för "ett bakslag".

BT - 03 jul 14 kl. 11:44

Stefan Ingves överkörd

Riksbankschef Stefan Ingves och förste vice riksbankschef Kerstin af Jochnick ville endast sänka räntan med 0,25 procentenheter men fick se sig överkörda av de övriga fyra i direktionen och fick nöja sig med att reservera sig mot beslutet. Det har aldrig tidigare hänt att en riksbankschef blivit överkörd i ett räntebesked. Och Robert Bergqvist, chefsekonom på SEB, kallar det för "ett bakslag".

Expressen - 27 okt 16 kl. 11:51

Stefan Ingves vädjan: Skrota ränteavdraget

Riksbankschefen Stefan Ingves vädjar nu desperat till politikerna att skrota ränteavdraget.Stefan Ingves räknar med att hushållens skulder kommer att fortsätt att stiga - pekar nu ut skulderna som det största hotet mot svensk ekonomi.– Jag tycker att man ska ta bort ränteavdraget.

DI - 13 jun 17 kl. 15:17

Stefan Ingves avfärdar bankernas kritik av Basel-förslag

Riksbankchefen Stefan Ingves slog på tisdagen tillbaka mot Bankföreningens kritik av hans Basel-förslag. ”Synpunkterna går i regel ut på att man ska ha så lite kapital som möjligt i banken”, säger Stefan Ingves..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.