Resume > Ekonomi

Tuesday, 19 January, 19:45

Resume - 07 jan 21 kl. 14:42

Hon blir ny byråledare på WelcomLena Olander lämnar Forsman & Bodenfors för att axla rollen som vice vd och byråledare på kommunikationsbyrån Welcom. ”Jag tror att 2021 kommer handla om att ta tillvara på den kreativitet som uppkommit under pandemin, arbeta med nya kund- och konsumtionsbeteenden och sätta nya planer därefter”, säger hon i ett pressmeddelande..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Welcom, Olander, Forsman

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon blir ny byråledare, Welcom
Resume - 14 sep 20 kl. 13:23

Byråledare vittnar om stillastående arvoden: ”Får betalt som på Göran Perssons tid”

Kraven har aldrig varit så höga på byråerna – ändå tar många betalt som om det vore år 2000. Det visar Resumés genomgång av arvoden på 10 byråer. ”Vi har samma arvoden i dag som på Göran Perssons tid.

Resume - 17 okt 13 kl. 11:43

Avantime hämtar byråchef från WeSC


Den digitala fullservicebyrån Avantime gör klart med ytterligare fyra medarbetare. Byråledare blir Simon Mårtelius. Byrån har också värvat en ny trio bestående av produktionsledare, senior utvecklare och filmskapare..

Västerbottens Folkblad - 26 okt 16 kl. 14:06

Björklöven och PR-byrå kan vinna pris

Björklövens och pr-byrån Punkt PR kan bli vinnare. Kampanjen ”De rätta färgerna” har nominerats i kategorin ”Non-profit” i årets Spinn-gala, där Sveriges bästa PR-insatser hyllas. – Björklöven är klubben i våra hjärtan.

Resume - 10 jun 14 kl. 13:05

Byråledare startar upprop mot rasism - för Alliansanhängare


Roland-Philippe Kretzschmar, grundare och vd för hälsokommunikationsbyrån MNML Agency, har startat Facebook-gruppen "Allians mot rasism", för de som röstar på något av Alliansens partier och aktivt vill arbeta mot rasism och Sverigedemokraterna.– Helst av allt vill jag få officiellt stöd från samtliga partier inom Alliansen. Jag menar, varför skulle de inte stötta vår sak?

Resume - 27 jan 14 kl. 10:09

Welcom får trio med nya delägare


Göteborgsbyrån Welcom får tre nya delägare – Erik Andersson, Jonas Sjövall och Adam Wladis. Samtliga är medarbetare på byrån och har nyckelpositioner..

Resume - 21 feb 14 kl. 12:59

Intersport välkomnar Welcom


Göteborgsbyråm Welcom blir Intersports nya byrå. Samarbetet inleds omedelbart och täcker all kommunikation hos Intersport..

Dagens Media - 15 dec 17 kl. 11:46

Liseberg väljer Welcom som ny byrå

Welcom ser fram emot det nya samarbetet med nöjesjätten: "Det är väldigt mycket glädje att kommunicera med en nöjespark"..

Dagens Media - 03 mar 14 kl. 11:00

Welcom tappar i vinst

Pr-byrån backar något i jämförelse med 2012. Vinsttappet beror på kundförlusten av Team Sportia..

YLE - 11 aug 14 kl. 05:07

Stadsorkestern redo för höst utan konstnärlig ledare

Vasa stadsorkester saknar fortfarande konstnärlig ledare sedan teater- och orkesternämnden i våras beslöt att inte förnya kontraktet med Jin Wang. Diskussioner med Wang pågår alltjämt, men tillsvidare blickar orkestern framåt mot en höst tillsammans med enbart gästande kapellmästare. Jin Wang Jin Wang, Vasa stadsorkesters dirigent.

Sydsvenskan - 05 aug 13 kl. 06:30

Ledare som sällan valde rampljuset

Clifford Månström, Rio de Janeiro, har avlidit i en ålder av 62 år. Hans närmaste är barnen Fredrik, Karolina och Clarence med familjer, samt fadern Sixten.Major Clifford Månströms yrkesmässiga huvudfåra var knappast försvarsmusik.

Resume - 17 apr 15 kl. 11:42

Byråns förra kund – S: ”Det är absolut inget hån”

Acne ligger bakom Flygbussarnas blixtkampanj som pikar Socialdemokraternas ledare Stefan Löfven. Inför valen 2006 och 2010 jobbade byrån med partiet. – Det är absolut inget hån, säger projektledare Emma Branting.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.