Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 21 January, 14:48

Dagens Media - 07 jan 21 kl. 14:12

Åse Ericson: ”När det finns genuin drivkraft går det snabbt att ställa om”Storytels Sverigechef Åse Ericson tycker att 2020 års lärdom är vilka centrala kraftkällor som kreativitet, utveckling och nytänkande är..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Ericson, Sverigechef Åse Ericson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åse, EricsonNär det finns , genuin, drivkraft, gårdet , snabbt att ställa om
Eurosport - 02 aug 11 kl. 16:18

Fotboll - Guidetti hyllas av Ericson: En otrolig drivkraft

John Guidetti valde att stanna i Manchester City. Nu ska han försöka slå sig in storlaget och U21-landslagets förbundskapten Håkan Ericson tror på anfallstalangen. "Han har en otrolig drivkraft", säger Ericson till eurosport.

GT - 05 feb 16 kl. 07:28

En rolig jävel och genuin fotbollsälskare

Erik Hamrén ska sluta som svensk förbundskapten och det skulle förvåna mig mycket om inte Håkan Ericson tar över. Men jag tycker att det ska bli Jörgen Lennartsson. Han är en kanongubbe på alla sätt och vis..

News55 - 08 jul 17 kl. 15:46

Janine Alm Ericson (MP): ”Det är inte rimligt att pensionärer betalar mer skatt än andra”

Miljöpartisten Janine Alm Ericson, ledamot i Finansutskottet, besökte i dag Äldreforums tält i Almedalen. Hon talade bland annat om pensioner, fattigdom bland äldre och skatter. Janine Alm Ericson har varit politiskt engagerad så länge hon kan minnas och ett tydligt minne var när hon redan som sjuåring diskuterade kärnkraftfrågan med sin pappa.

Uppsalanyheter.se - 06 dec 18 kl. 09:29

Recension: Uppsalamusikern Peter R. Ericson ger ut nytt album

Recension: På fredag den 7 december släpps Peter R. Ericsons nya album "Songs from the little dome by the English park". På fredag den 7 december släpps Peter R.

Dagensanalys.se - 11 sep 18 kl. 14:36

Anders Ericson slutar som VD för Sveriges Annonsörer

Anders Ericson väljer efter 19 år att sluta som VD för intresseorganisationen Sveriges Annonsörer. Anders Ericson började som VD för Sveriges Annonsörer i slutet av 1999. Knappt två decennier senare väljer han nu att lämna sin post.

BT - 05 apr 13 kl. 13:47

Ett samband som Jan Ericson missat

Dennis Jernkrook (Muf) och Jan Ericson (M) visar i sin debattartikel om Sandgärdsskolan att de har fått det mesta om bakfoten. Vi kan väl börja med att tala om att de avser Sandaredsskolan och inte Sandgärdsskolan, som är en annan skola och inte berörs av de budgetanpassningar de tar upp i sin debattartikel. Bakgrunden är att Sandaredsskolan inte har gjort de budgetanpassningar övriga skolor i stadsdel Väster gjorde under föregående år utan tvingas ta tag i problemet i år.

Dagens PS - 23 jan 18 kl. 10:30

Ikea investerar i Matsmart: ”Genuin affärsidé”

Möbeljätten Ikea har gått in med 25 miljoner kronor i nätbutiken Matsmarts finansieringsrunda på 100 miljoner kronor. Det skriver Di Digital. Matsmart som förbereder en expansion utanför Norden har sedan tidigare hämtat in 75 miljoner kronor i riskkapital från Norrsken och Axel Johnson-sfärens D-Ax.

News55 - 26 mar 18 kl. 16:55

Robert Wells minns Jerry Williams: “En genuin rocknrollmusikant”

Jerry Williams avled på söndagen efter en kort tids sjukdom. Rockikonen sörjs nu av hela musiksverige och beskrivs av alla de som saknar honom som en ödmjuk, omtänksam och generös artist som älskade att stå på scenen framför allt annat. En som minns honom med värme är musikern Robert Wells som uppträdde tillsammans med Jerry Williams vid ett flertal tillfällen.

News55 - 26 mar 18 kl. 16:55

Robert Wells minns Jerry Williams: “En genuin rocknrollmusikant”

Jerry Williams avled på söndagen efter en kort tids sjukdom. Rockikonen sörjs nu av hela musiksverige och beskrivs av alla de som saknar honom som en ödmjuk, omtänksam och generös artist som älskade att stå på scenen framför allt annat. En som minns honom med värme är musikern Robert Wells som uppträdde tillsammans med Jerry Williams vid ett flertal tillfällen.

Dagens PS - 04 dec 19 kl. 07:26

First North-bolag i blåsväder: ”Genuin okunskap”

Medicinteknikbolaget Brighter på First North vill ha in nästan 200 miljoner kronor från sina aktieägare i en ”förmånsemission”. Det unika med ”förmånsemissionen” är att det inte erbjuds handel med teckningsrätter. Brighter vill ge ut lika många nya aktier som det redan finns i bolaget, till en teckningskurs på 2 kronor.

SmålandsPosten - 25 okt 13 kl. 08:08

Varma hälsningar Eric Ericson

De senaste veckorna har jag nyfiket följt rabaldret kring vår så kallade designprins och gnistskyddet Slottet brinner. I vanliga fall är jag inte så intresserad av kändisskvaller, men när namnet Eric Ericson dök upp blev historien genast intressant. Hur kan staben kring kungafamiljen ens ha låtit designern, reklamaren och filuren Eric Ericson komma i närheten av Carl Philip?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.