Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 28 January, 02:58

Dagens Media - 07 jan 21 kl. 11:54

SVT efterfrågar nytt publikmåttPublikens förändrade användarbeteende gör att SVT nu efterfrågar ett nytt publikmått. ”Det är hög tid för oss och hela branschen att använda mått som speglar detta”, säger Jan Helin..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
SVT, Jan Helin

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SVT, efterfrågar, nytt, publikmått
SVT - 08 jan 15 kl. 12:32

Efterfrågar nollvision för drunkning

Förra året omkom 137 svenskar i drunkningsolyckor. Det är den högsta siffran på tolv år. Nu efterfrågar Svenska Livräddningssällskapet en nationell nollvision..

SVT - 14 aug 18 kl. 17:10

Fler filmare efterfrågar skådespelare med dialekt

Dialekter på film kan skapa igenkänning, Men fel dialekt på fel plats kan också skapa avstånd. Kanske är det därför svensk film länge brottats med hur man ska göra och oftast valt den rikssvenska mellanvägen. Men nu efterfrågar fler skådespelare som behärskar olika dialekter..

SVT - 09 aug 13 kl. 10:49

Allt fler efterfrågar bombhundar

Terrordåden i USA har ökat efterfrågan på bombhundar. Pentagon menar i en utredning att djuren fortfarande är bäst på att avslöja sprängmedel..

SVT - 30 sep 18 kl. 19:13

Experten Emma Johansson efterfrågar mer kontinuitet

SVT Sports cykelexpert Emma Johansson tror att ungdomssatsning behövs för att den svenska cykelsporten ska kunna mäta sig med andra länder. Det behövs fler förebilder som Emilia Fahlin. – Det som stod ut mest var Emilia Fahlins kämpainsats och hennes järnvilja, säger hon till SVT Sport..

SVT - 20 mar 19 kl. 09:23

Utsläppen från industrierna ökar – efterfrågar politiska insatser

Tunga industrier och näringslivet står för över 30 procent av Sveriges totala utsläpp. Enligt Naturvårdsverket har utsläppen från industrin dessutom ökat de senaste två åren. Näringsminister Ibrahim Baylan (S) möter Moderaternas ekonomisk-politiska talesperson Elisabeth Svantesson i SVT:s Morgonstudion..

Nya Wermlands Tidningen - 21 nov 12 kl. 07:30

En produkt hela världen efterfrågar

Patrik Johansson, Karlstad, gick för drygt ett år sedan på en rejäl mina när företaget Flexogem, Karlstad, som han var delägare i, fick nya ägare för att sedan gå i konkurs. Nu är Patrik Johansson på banan igen. Nu handlar det om en produkt som hela världen efterfrågar.

Sydsvenskan - 10 okt 13 kl. 06:30

?Han gör det som väljare efterfrågar?

Statsminister Fredrik Reinfeldt anser att regionrådet och partikollegan Michael Sandin agerar föredömligt genom att ta ansvar för de missförhållanden som avslöjats i Staffanstorp. Enligt Reinfeldt gör Sandin nu ?det som väljare efterfrågar?..

SvD - 08 jan 15 kl. 12:25

Efterfrågar nollvision för drunkning

Förra året omkom 137 svenskar i drunkningsolyckor. Det är den högsta siffran på tolv år. Nu efterfrågar Svenska Livräddningssällskapet en nationell nollvision..

BT - 08 jan 15 kl. 12:25

Efterfrågar nollvision för drunkning

Förra året omkom 137 svenskar i drunkningsolyckor. Det är den högsta siffran på tolv år. Nu efterfrågar Svenska Livräddningssällskapet en nationell nollvision.

GT - 14 okt 15 kl. 15:00

Kommunpolitikern efterfrågar källorna

När GT kontaktar den varnade kommunpolitikern på hans arbetsplats är han mycket tystlåten om detaljerna i det som hänt. Däremot vill han veta hur vi fått tag i uppgifterna och efterfrågar ganska snart våra källor: – Är det någon som tipsat dig?.

Nerikes Allehanda - 06 okt 16 kl. 22:26

Orolig personal efterfrågar mer belysning

Efter en rad oklara händelser efterfrågar personalen på Elgströmska huset i Örebro mer belysning kring äldreboendet. Vid minst tre tillfällen har en okänd man uppehållit sig vid boendet på ett sätt som skapat obehag bland de anställda..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.