Resume > Ekonomi

Friday, 22 January, 23:36

Resume - 07 jan 21 kl. 11:46

CIA vill öka mångfalden med nytt utseende – hånas i sociala medierCIA vill bredda sin rekrytering och öka mångfalden med en ny logotyp och identitet. Nu kritiseras spionorganisationens nya utseende. ”Det är en hysterisk tanke att den här typen av institution ska göras om till ett konsumentvarumärke för millenials”, säger R/GA:s crative director..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
CIA, GA

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: CIAvill , öka, mångfaldenmed , nytt, utseende, hånasi , sociala medier
YLE - 02 jul 17 kl. 07:58

“Min morfar var spion” – norrmannen Magnus Bratten spionerade för CIA:s räkning i det kalla krigets Finland

“Kom till en enslig bensinmack vid E18-vägen. Sök upp en man som har blå vindtygsjacka, keps och en tidning. Han sitter till vänster om fönstret”.

NT - 16 jun 11 kl. 13:39

Nytt radioprogram med Haag

I sommar är Martina Haag och Cia Soro, före detta Cia Berg, tillbaka i etern. I det nya radioprogrammet "Sommarmorgon med Martina och Cia" diskuterar de relationer. Det blir allt från relationen till sig själv och sin ålder, relationen med egna barn till äktenskapet och skilsmässan..

Nyheter 24 - 08 maj 12 kl. 07:58

CIA stoppade ny kalsongbombare


Al-Qaida planerde att bomba ett flyg på väg mot USA under Usama bin Ladins dödsårsdag. JEMEN/USA. Den amerikanska underrättelsetjänsten CIA lyckades stoppa terroristorganisationen al-Qaida från att utföra en ny attack mot ett plan på väg till USA.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Ny kalsongbomb avslöjad av CIA

Den amerikanska underrättelsetjänsten CIA säger att den har stoppat ett nytt försök att spränga ett flygplan med en bomb insmugglad i underkläderna hos en passagerare..

Helsingborgs Dagblad - 20 aug 13 kl. 10:28

CIA erkänner inblandning i Iran-kupp

I ett historiskt medgivande erkänner den amerikanska säkerhetstjänsten CIA för första gången officiellt sin inblandning i statskuppen i Iran 1953. Hemligstämplade dokument som kastar nytt ljus över kuppen och dess efterspel har nyligen gjorts tillgängliga..

Kristianstadsbladet - 20 aug 13 kl. 10:26

CIA erkänner inblandning i Iran-kupp


I ett historiskt medgivande erkänner den amerikanska säkerhetstjänsten CIA för första gången officiellt sin inblandning i statskuppen i Iran 1953.Hemligstämplade dokument som kastar nytt ljus över kuppen och dess efterspel har nyligen gjorts tillgängliga. Dokumenten finns hos det oberoende forskningsinstitutet National Security Archive, och offentliggjordes i samband med 60-årsdagen för kuppen då den dåvarande premiärministern Mohammad Mossadeq störtades..

BT - 20 aug 13 kl. 10:28

CIA erkänner inblandning i Iran-kupp

I ett historiskt medgivande erkänner den amerikanska säkerhetstjänsten CIA för första gången officiellt sin inblandning i statskuppen i Iran 1953. Hemligstämplade dokument som kastar nytt ljus över kuppen och dess efterspel har nyligen gjorts tillgängliga. Dokumenten finns hos det oberoende forskningsinstitutet National Security Archive, och offentliggjordes i samband med 60-årsdagen för kuppen då den dåvarande premiärministern Mohammad Mossadeq störtades..

UNT - 20 aug 13 kl. 10:26

CIA erkänner inblandning i Iran-kupp

I ett historiskt medgivande erkänner amerikanska säkerhetstjänsten CIA sin inblandning i statskuppen i Iran 1953. Dokument som kastar nytt ljus över kuppen har gjorts tillgängliga, genom forskningsinstitutet NSA.(TT).

Skånskan - 25 jul 19 kl. 05:00

Nytt samarbete om höstmarknad

SJÖBO I fjor blev två till ett. Så blir det även i år
Sjöbo handelsklubb och Sjöbo kommun fortsätter att samarbeta kring Mikaeli marknad.I fjor fann kommunen och handelsklubben varandra.

Cornucopia - 23 okt 17 kl. 18:33

MÖP-måndag: Kremlinerna på UD och finansen stoppar nytt svenskt luftvärn

Effekterna av återupprättade ministerkontakter med Ryssland har redan betalat sig för Kreml. Margot Wallströms (s) utrikesdepartement och Magdalena Andersson (s) finansdepartement stoppar anskaffningen av nytt svenskt medelräckviddigt luftvärn. Rimligtvis har Ryssland förklarat att det är provocerande för Kreml om Sverige kan försvara sitt territorium mot ett ryskt angrepp och Kreml-kramarna hos UD och finansen stoppar således anskaffningen av modernt luftvärn.

Skånskan - 18 jun 19 kl. 05:30

Våga tänka nytt

Det är lätt­ja att fö­re­slå ännu en skat­te­höj­ning ef­ter den som gjordes till i år, tyckte re­gi­on­sty­rel­sens ord­fö­ran­de Carl Johan So­nes­son (M) när han in­ledde re­gi­on­full­mäk­tiges bud­get­de­batt. Kri­tiken riktades mot S, MP och V som fö­re­slog höjd skatt i va­rierande om­fatt­ning. Det är inte så lätt att orka prio­ri­tera, konstaterade han.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.