Realtid > Ekonomi

Sunday, 24 January, 03:05

Realtid - 07 jan 21 kl. 11:00

Bankerna som ska ta Oatly till börsenSvenska Oatly, verksamt inom veganska konsumentvaror, sägs planera en börsnotering under 2021 som kan resa 1 miljard dollar. Det säger källor till CNBC. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Oatly, CNBC

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bankernasom ska ta , Oatlytill , börsen
PrivataAffärer - 08 maj 14 kl. 13:08

Bankerna lyfter börsen

Stockholmsbörsen steg på torsdagen i linje med övriga Europa. Bankerna tog taktpinnen på Stockholmsbörsen och ledde inledningsvis uppgången....

DN - 09 mar 16 kl. 19:17

Bankerna lyfte börsen

Stockholmsbörsen var på hyfsat humör och steg med 0,5 procent på onsdagen. Särskilt de stora bankerna hade en bra dag..

DN - 29 jul 16 kl. 17:43

Bankerna driver börsen uppåt

Stockholmsbörsen stiger på veckans sista handelsdag. I väntan på besked om hur de europeiska bankerna egentligen mår klättrar de svenska storbankerna uppåt. Vid 15.

DN - 29 jul 16 kl. 17:43

Bankerna driver börsen uppåt

Stockholmsbörsen stiger på veckans sista handelsdag. I väntan på besked om hur de europeiska bankerna egentligen mår klättrar de svenska storbankerna uppåt. Vid 15.

DI - 13 sep 19 kl. 15:44

Di:s expert: Därför rusar bankerna på börsen

Bankerna har tagit revansch på börsen efter ett mycket svagt år.  ”När det ljusnar lite vänder det med stor kraft”,.

PrivataAffärer - 26 aug 13 kl. 10:01

Bankerna tynger börsen

Stockholmsbörsen bytte liksom Frankfurtbörsen en svag inledande uppgång till en nedgång efter en knapp timmes handel på måndagen....

DI - 19 mar 14 kl. 17:50

Börsen: Bankerna tog börsen över nollan

Stockholmsbörsen handlades strax över nollstrecket under större delen av onsdagen. I fokus stod alltjämt det ryska övertagandet av Krim, samt den amerikanska centralbankens penningpolitiska besked senare på kvällen..

DI - 20 sep 18 kl. 15:03

Stockholmsbörsen: Bankerna lyfter börsen

Stockholmsbörsen handlades stabilt högre på torsdagseftermiddagen likt stigande Europabörser och ljusa USA-börsterminer. Banker gick starkt i linje med bankaktier på kontinenten och i spåren av en norsk styrräntehöjning som dock var väntad. Eftermiddagens USA-makrodata var något ljusare än förväntat..

PrivataAffärer - 02 jul 15 kl. 10:41

Bankerna tynger börsen

En röd börs fick kortvarig svärta av Riksbankens räntesänkning, men bromsades av Electrolux nedställ i spåren av gruset i det amerikanska jätteförvärvet. Bankerna föll därtill efter räntesänkningen....

DN - 30 jan 13 kl. 11:02

Bankerna ger börsen ett uppsving

Stockholmsbörsen fortsätter att stiga i förmiddagens handel. Vid kvart i elva stod OMXS-index på 363,4, en ökning med 0,4 procent. Det är de fyra storbankernas aktier som rusar och lyfter index.

Sydsvenskan - 30 jan 13 kl. 18:30

Bankerna lyfte Stockholmsbörsen

Swedbank och Nordea levererade oväntat starka bokslut. Då rusade bankaktierna och drog med sig hela Stockholmsbörsen. OMXS-index steg med 0,8 procent.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.