Dagens Media > Ekonomi

Wednesday, 20 January, 04:03

Dagens Media - 07 jan 21 kl. 11:12

Klart: Så blir DN:s nya redaktion i SkåneDN öppnar en ny Malmöredaktion i början av april med fyra nya reportrar och en fotograf. Nu står det klart vilka som ska rapportera från Malmö..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
DN, Skåne, Malmöredaktion, Malmö

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klart blir , DN:snya , redaktioni , Skåne
GT - 25 feb 20 kl. 14:59

GT är nominerade till Årets Redaktion 2020

GT:s redaktion i Göteborg är nominerade till Årets Redaktion 2020! Priset delas ut på Tidningsutgivarnas årliga branschgala i Stockholm. I nomineringen, som offentliggjordes på tisdagen, beröms GT bland annat för sin granskande och grävande journalistik – och för arbetet med sociala medier.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

17-åring hotade spränga redaktion

En 17-årig pojke som misstänks ha ryckt av guldhalsband på äldre kvinnor i Asarum i sommar ska ha hotat Blekinge Läns Tidnings redaktion, skriver tidningen på fredagen.Häromdagen kom 17-åringen in på tidningens redaktion i Karlshamn och hotade med att ordna en explosion på tidningen om redaktionen inte slutar skriva artiklar om honom.Händelsen har nu polisanmälts..

Helsingborgs Dagblad - 11 okt 12 kl. 21:15

HD är "Årets redaktion"

På torsdagskvällen är det stor tidnings-branschgala på Berns i Stockholm. Helsingborgs dagblad är nominerad i klasserrna "Årets dagstidning" och "Årets redaktion". Vid 21-tiden stod det klart att HD är Årets redaktion!.

Kristianstadsbladet - 23 jan 14 kl. 15:07

Redaktion utrymd efter bomblarm


Kvällstidningen GT:s redaktion vid Kungstorget i centrala Göteborg har utrymts, sedan ett paket lämnats in vid receptionen.Polis som kallats till platsen bedömde att paketet kan innehålla explosivt material, skriver tidningen på sin sajt. - Jag vill inte spekulera om den försändelse som kommit till Expressens redaktion i Göteborg, alltså GT.

BT - 23 jan 14 kl. 15:13

GT:s redaktion utrymd

Kvällstidningen GT skriver på sin hemsida att man utrymt sin redaktion vid Kungstorget, sedan ett paket lämnats in vid receptionen. Polis som kallats till platsen bedömde att paketet kan innehålla explosivt material, uppger tidningen. – Jag vill inte spekulera om den försändelse som kommit till Expressens redaktion i Göteborg, alltså GT.

DN - 07 mar 15 kl. 21:37

Bombhotad redaktion fortsatte arbeta från annan plats


Ett bombhot riktades på lördagskvällen mot tidningen Södermanlands Nyheters (SN) redaktion i Nyköping. Lokalen utrymdes och avspärrningar sattes upp runt fastigheten. Ett par timmar senare kunde en grupp medarbetare fortsätta publiceringen från en provisorisk redaktion..

Västerbottens Folkblad - 10 feb 16 kl. 13:24

VK kan bli utsedda till Årets redaktion

Västerbottens-Kuriren kan bli utsedda till Årets redaktion 2016. Det är branchorganisationen Tidningsutgivarna, TU som varje år delar ut priset Årets Dagstidning med ett antal underkategorier. Västerbottens-Kuriren, är tillsammans med Aftonbladet Breaking News och Dagens Nyheter, nominerade i kategorin Årets redaktion.

YLE - 28 nov 16 kl. 12:43

Vasa centralsjukhus väckte diskussion på Helsingin Sanomats redaktion

De österbottniska sjukvårdspolitikerna tycker inte att tidningen Helsingin Sanomat tillräckligt har uppmärksammat hur regeringens förslag till jourreform skulle påverka Vasa centralsjukhus. Måndagens helsidesannons hör till ovanligheterna och väckte diskussion på tidningens redaktion. På måndag morgon publicerade Helsingin Sanomat en artikel om kampen för omfattande jour på sjukhuset och att kommunerna har betalat för annonsen.

Cornucopia - 20 apr 17 kl. 10:15

Ingen redaktion kallar det "lastbilsattacken"!

"Ingen svensk redaktion har försökt förringa terrordådet på Drottninggatan genom att kalla det "lastbilsattack". Riksdagsmannen Staffan Danielsson väljer att missleda sina läsare." - Erik Helmersson, Dagens Nyheter med rubriken "Fejknews sprids från riksdagen"Nu kan jag inte läsa vad Erik Helmersson skriver i sin krönika, som ligger bakom en betalvägg, mer än ovanstående citat.

YLE - 10 aug 17 kl. 13:06

Urheilulehtis före detta redaktion publicerar ny sporttidning

I maj sålde ägaren A-lehdet anrika Urheilulehti (UL) till Sanoma-koncernen som kombinerade tidningarna och behöll namnet Urheilulehti utan att ta med den gamla redaktionen. Nu gör UL:s gamla redaktion comeback. Den nya tidningen ska heta Elmo-lehti eller Elmo.

Expressen - 01 nov 18 kl. 21:38

SVT sänder från Kvällspostens redaktion efter SSU-granskningen

På torsdagskvällen sänder SVT Opinion Live från Kvällspostens redaktion i Malmö, efter avslöjandena om SSU Skåne.Avslöjandena visar att falangen använder odemokratiska metoder för att behålla makten i ungdomsförbundet.– Det är bra att ett program som normalt sänds från Göteborg kommer hit till vår redaktion där granskningen började – och fortsätter, säger Kvällspostens reporter Federico Moreno.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.