Realtid > Ekonomi

Wednesday, 20 January, 04:20

Realtid - 07 jan 21 kl. 09:59

FI uppmärksammar fonder på regler om likviditetsriskhanteringFI vill nu uppmärksamma branschen på ett urval relevanta regler och vad FI förväntar sig av företagen framöver..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
FI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: FI uppmärksammar, fonder, reglerom , likviditetsriskhantering
Dagensanalys.se - 23 okt 18 kl. 14:38

Många handlare uppmärksammar Halloween

Drygt 4 av 10 handlare planerar att uppmärksamma Halloween. Framförallt ökar försäljningen av godis, ljus, pumpor och maskeradkläder. Det visar Svensk Handels undersökning inför Halloween.

HBL - 07 jul 12 kl. 14:05

WDC uppmärksammar HBL:s satsningar under designhuvudstadsåret

World Design Capital uppmärksammar HBL:s satsningar under designhuvudstadsåret. På sin webbsida lyfter WDC upp Hufvudstadsbladets artikelserie Designstan och att HBL erbjudit olika konstnärer att göra om tidningens förstasida under sommaren. Läs mer på WDC:s webbsida.

YLE - 07 sep 12 kl. 09:53

Brandkåren uppmärksammar märkesåret av Vasa brand

Visa större bilder Vasa brandkår har öppet hus på lördag. Man uppmärksammar märkesåret i år, det är 160 år sedan Vasa brann. Ole Wik är räddningschef och han berättar att det blir många olika programpunkter på lördagen.

Magazin24 - 17 okt 12 kl. 08:04

Arboga uppmärksammar hälsokampanj

Denna vecka uppmärksammar Arboga kommun folkhälsoinstitutet kampanj "Ett friskare Sverige". Det gör man med prova-på-zumba, föreläsningar och andra aktiviteter. Statens folkhälsoinstitut står bakom kampanjen "Ett friskare Sverige" som hålls nu i veckan.

Nya Wermlands Tidningen - 15 nov 12 kl. 09:44

Bok uppmärksammar kommunalt självstyre

Karlstads kommunarkiv uppmärksammar den kommunala självstyrelsens 150-åriga tillvaro i Karlstadsområdet i en ny bok ? antologin Pionjärer, kravaller och fattiga bönder..

IDG - 01 dec 12 kl. 17:09

Apple uppmärksammar världsaidsdagen

Idag är det världsaidsdagen, och Apple som är en stor bidragsgivare till kampanjen Red uppmärksammar både på nätet och i butiker..

Expressen - 04 okt 14 kl. 08:03

Här uppmärksammar Moss bröstcancer

Här uppmärksammar Kate Moss bröstcancer. I en kampanj med Stella McCartney poserar hon i underkläder med rosa bandet över bröstvårtan..

SR - 20 nov 14 kl. 08:39

Löfven uppmärksammar barnkonventionen i New York

I dag uppmärksammar Unicef att FN:s barnkonvention fyller 25 år. Det blir både en stor artistgala och ett så kallat högnivåmöte om barns rättigheter i FN-högkvareteret, och från Sverige deltar statsminister Stefan Löfven, barnminister Åsa Regnér, liksom drottning Silvia. Statsministern inledde redan i går sitt officiella besök i New York med ett annat möte på hög nivå, nämligen med USA:s förra utrikesminister Hillary Clinton..

IDG - 01 dec 14 kl. 12:07

Apple uppmärksammar internationella aidsdagen

Första december är internationella aidsdagen och Apple uppmärksammar det med röda loggor på butikerna runt om i världen..

UNT - 09 dec 14 kl. 09:00

Kampanj uppmärksammar mordoffer

I en kampanj mot könsbaserat våld uppmärksammar Afrikagrupperna den mördade Uppsalabon MinnieNováky..

Dagens Media - 06 mar 15 kl. 10:28

Women´s Aid uppmärksammar kvinnovåld i ny kampanj

I den nya kampanjen för Women´ Aid återställs den misshandlade kvinnans skador om man uppmärksammar henne..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.