Realtid > Ekonomi

Wednesday, 27 January, 17:27

Realtid - 07 jan 21 kl. 07:19

NYSE ändrar sig igen – ska trots allt avnotera de kinesiska telekombolagen, Alibaba och Tencent också i riskzonen New York-börsen, NYSE, ändrar sitt beslut igen kring de kinesiska telekombolagen och meddelar att de trots allt kommer att slängas ut..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
NYSE, Tencent, York

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: NYSE, ändrarsig , igenska trots allt , avnoterade , kinesiska telekombolagen Alibaba och Tencent också i riskzonen
Blekinge Läns tidning - 07 jan 19 kl. 09:05

Restaurang ändrar igen – upphör med luncher

VA - 28 mar 11 kl. 10:30

Vem vinner NYSE-striden?

28 mars Förstora Ryktena om börsfusioner fortsätter ute i världen om än i något mindre ihållande styrka. Energiderivatsspecialisten Intercontinental Exchange (ICE) och börsoperatören Nasdaq OMX fortsätter att samtala om att lägga ett gemensamt bud på New York Stock Exchange (NYSE), men kan inte riktigt komma överens på alla punkter, enligt Wall Street Journal. En av kärnfrågorna är att bestämma hur stort budet på NYSE egentligen ska vara.

VA - 01 apr 11 kl. 13:17

Nasdaq OMX budar på NYSE

1 april Nasdaq OMX lägger bud på NYSE Euronext tillsammans med Intercontinentalexchange, ICE, på 42:50 dollar per aktie. Det framgår av ett pressmeddelande. Nyse Euronext och Deutsche Börse aviserade i februari planer om en fusion i en affär värd 9,53 miljarder dollar.

VA - 15 feb 11 kl. 15:32

Deutsche Börse köper NYSE

15 februari Deutsche Börse går samman med New York Stock Exchange, NYSE. Det skriver Bloomberg News. Deutsche Börse kommer att köpa NYSE och i affären kommer varje aktieägare i NYSE erhålla 0,47 aktier i det nya bolaget för varje befintlig aktie i NYSE.

VA - 06 apr 11 kl. 09:10

NYSE budar på Nasdaq OMX

6 april Nyse Euronext överväger att eventuellt lägga ett fientligt motbud på Nasdaq OMX. Det skriver tidningen Les Echos som hänvisar till två personer med insyn i ärendet, rapporterar Bloomberg News. Motbudet skulle innebära att Nyse Euronext bryter sin överenskommelse Deutsche Börse.

VA - 11 apr 11 kl. 08:09

NYSE avvisar bud

11 april Styrelsen i Nyse Euronext har enhälligt röstat för att stödja den planerade fusionen med Deutsche Börse och avvisar därmed Nasdaq OMX och Intercontinentalexchange, ICE, konkurrerande bud. Det skriver Bloomberg News. Nyse Euronext menar att fusionen med Deutsche Börse skapar ett mer långsiktigt värde och har större chans att få myndigheternas godkännande.

Cornucopia - 04 jun 15 kl. 11:47

Rekordnivåer för skuldbalansen på NYSE

Doug Short på Advisor Perspectives uppmärksammar en intressant potentiell ledande börskraschindikator. Det handlar om skuldbalansen för NYSE-börsen.

För indikatorn tittar man på balansen och dess omslag, som indikerade sälj i mars år 2000, dvs i princip perfekt med IT-bubblans topp.

VA - 15 mar 11 kl. 08:31

Nasdaq OMX nära ett bud på NYSE

15 mars Nyse Euronext aktie steg kraftigt på rykten om att Nasdaq OMX är på god väg att lägga ett konkurrerande bud på bolaget. Nyse Euronext och Deutsche Börse aviserade i februari planer om en fusion i en affär värd 9,53 miljarder dollar. Nasdaq OMX sägs vara i långt framskridna samtal med långivare om att finansiera ett bud.

Helsingborgs Dagblad - 20 apr 11 kl. 06:24

Nasdaq har inte gett upp om NYSE

Nasdaq OMX har inga planer på att ge upp striden med tyska Deutsche Börse om att köpa New York-börsen NYSE Euronext. I stället kryddar Nasdaq nu sitt bud. I ett brev till NYSE säger Nasdaq att de säkrat lån för kontantdelen av budet, 3,8 miljarder dollar.

Helsingborgs Dagblad - 13 feb 11 kl. 00:51

Källor: DB Nyse Group ny börsjätte

DB Nyse Group är varumärket som Deutsche Börse och Nyse Euronext satsar på när bolagen slås ihop, enligt källor med insyn i affären. Parterna uppges också tillfälligt ha lagt en knivig fråga om vilken teknisk handelsplattform som ska användas åt sidan ? för att kunna skynda på förslaget till uppgörelse.

DI - 13 feb 11 kl. 08:24

DB Nyse Group ny börsjätte

DB Nyse Group är varumärket som Deutsche Börse och Nyse Euronext satsar på när bolagen slås ihop, enligt källor med insyn i affären..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.