Dagens Media > Ekonomi

Saturday, 23 January, 01:47

Dagens Media - 07 jan 21 kl. 07:32

Kerstin Neld: ”Vi har tagit digitala kliv under pandemin”Dagens Media har bett branschprofiler summera 2020. Kerstin Neld, vd för Sveriges tidskrifter, anser att tidskriftsbranschen tagit stora digital kliv under pandemin. Samtidigt har regeringens stödpaket diskriminerat merparten av tidskrifterna, anser hon..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Neld, Media, Sveriges

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kerstin, NeldVi har tagit , digitala, klivunder , pandemin
Dagens Media - 27 dec 19 kl. 13:00

Kerstin Neld: ”Om det är något mediebranschen behöver är det samarbeten över gränserna”

Att möta en förändrad mediekonsumtion i kombination med vikande annonsintäkter och stigande kostnader har varit och kommer fortsätta vara den största utmaningen, säger Kerstin Neld på Sveriges Tidskrifter..

DI - 23 sep 17 kl. 15:56

Handeln tar kliv mot digitala kvitton

Papperskvitton kan snart vara ett minne blott. Handeln har börjat ta digitala kliv. "Det är på gång", säger Bengt Nilervall, betalexpert på Svensk Handel..

Computer Sweden - 03 maj 20 kl. 07:01

Hårt tryck på Röda Korset – "våra stora digitala kliv underlättar"


Kommunikation är avgörande för en krisorganisation som Röda Korset. Nu sätter coronapandemin extra press på it-avdelningen. ”För en effektiv kris- och katastrofinsats måste man kunna lita på att systemen bär”, säger cio:n Martin Tägtström..

IDG - 03 maj 20 kl. 07:01

Hårt tryck på Röda Korset – "våra stora digitala kliv underlättar"


Kommunikation är avgörande för en krisorganisation som Röda Korset. Nu sätter coronapandemin extra press på it-avdelningen. ”För en effektiv kris- och katastrofinsats måste man kunna lita på att systemen bär”, säger cio:n Martin Tägtström..

Dagensanalys.se - 29 dec 17 kl. 15:00

2018:års Viktigaste Digitala Trender

Vi har frågat vår digitala specialist Jerry Silfwer om vad som är de hetaste digitala trenderna 2018, ni har hans spaningar här… Dags att titta i kristallkulan! Jag vill lyfta fram dessa digitala trender för oss kommunikatörer och marknadsförare under 2018. Framtiden är av naturen oviss.

Dagens PS - 12 dec 19 kl. 11:05

Digital vård redo att ta nästa kliv

Digitala vårdbesök kan i större utsträckning kombineras med fysiska insatser. En vårdjätte vill att sjukvårdssystemet förändras i grunden. Det är Towa Jexmark, innovationschef på vårdjätten Ramsay Santé, som uttalar sig för DI Digital.

Skånskan - 15 mar 20 kl. 18:34

Malmö universitet stänger dörrarna – blir digitala

MALMÖ Nu övergår Malmö universitet successivt till digital undervisning. Från och med onsdag stängs lokalerna.12 000 helårsstuderande studerar vid Malmö universitet som även har:
83 professorer
430 disputerade lärare
264 doktorander
som verkar vid totalt fem fakulteter och fem forskningscentrum.

Dagensanalys.se - 19 mar 18 kl. 14:01

L’Oréal bygger på sin digitala verksamhet genom köp av ModiFace

Skönhetsföretaget L’Oréal har tagit ytterligare ett kliv mot att ha en mer digital närvaro. Genom köpet av AR och AI företaget ModiFace vill L’Oréal bygga på sina erbjudanden till kunderna med innovativa skönhetsupplevelser. För bara några månader sedan lanserade L’Oréal världens första smarta hårborste som lovar att veta mer om ditt hår än vad din frisör gör.

P3 - 16 jan 14 kl. 12:22

Josefin Neldén gör succé som 7-åring

Hon debuterade som punkare i filmen Tjenare Kungen och är nu guldbaggenominerad i kategorin "bästa kvinnliga biroll" för sin roll som Lena i "Känn ingen sorg". I dag hör du veckans torsdagsgäst Josefin Neldén berätta om hur hon blev MMA-fighter på 6 veckor och om teaterstudierna i Frankrike..

SmålandsPosten - 25 jun 17 kl. 14:15

Elisa Måneld vill att fler ska bli intresserade av keramik

Elisa Måneld vill att fler ska förstå skaparglädjen i att jobba med keramik och bli intresserade av att lära sig mer. Därför har hon haft en hel vecka med prova på kurser för alla som velat testa..

SmålandsPosten - 26 sep 19 kl. 07:26

Jordnära Måneld

När Erik Måneld var 16 år stack han ut i världen för att botanisera i olika restaurangkök. Paris, Casablanca och Calcutta har format en jordnära hållbarhetsivrare. Till slut hittade han hem i Linneryd och i dag driver han två gröna utspisningsställen i Växjö..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.