Cornucopia > Ekonomi

Sunday, 17 January, 06:31

Cornucopia - 06 jan 21 kl. 20:54

Pågående statskuppförsök av Trump i USAI USA och Washington District of Columbia pågår just nu ett Trump-stött statskuppsförsök. Anhängare till den avgående presidenten har stormat den amerikanska kongressen för att hindra beslutet där kongressen godkänner Biden som ny prisident.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Trump, USA, Washington District, Columbia, Biden, Trump Trump, Trumps, Make America Great Again, Pence, Washington, Donald Trump, Maga, Adam Kinzinger

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pågående, statskuppförsökav , Trumpi , USA
DN - 14 okt 15 kl. 22:23

Carson ende som kan utmana Trump i två delstater

Republikanska väljare i South Carolina och Nevada ser affärsmagnaten Donald Trump som bästa valet av kandidat inför presidentvalet i USA 2016. Enda medtävlaren som har någonting att sätta emot i de båda delstaterna är tidigare neurokirurgen Ben Carson..

DN - 21 aug 16 kl. 05:30

I det döende koldistriktet väcker Trump hopp


I delstaten Virginia har åtta av tio kolgruvor lagts ner de senaste decennierna. En industri som inte bara gav stenlunga och död utan också levebröd och välstånd. I dag skulle många här göra allt för att få kolet tillbaka – och de ser Donald Trump som sitt enda hopp.

Nerikes Allehanda - 17 jun 14 kl. 08:38

Framstående kör från USA gästar Nora

I dagarna pågår Nora kammarmusikfestival med ett brett program för den musikintresserade. I kväll tisdag blir det konsert i Nora kyrka med gäster från USA..

Cornucopia - 09 mar 18 kl. 08:22

Handelskriget igång: USA inför tullar på stål och aluminium

USA:s president Donald Trump har skrivit under beslutet om att införa tullar på stål och aluminium. Enskilda länder kan få undantag om de är USA:s "verkliga vänner" och lägger sig i förhandlingar.
Innehåller fejkguldfärg aluminium för glansens skull?

SVT - 08 jul 18 kl. 19:08

Bedömare: Aborträtten hänger löst när Trump väljer ny domare

USA:s president Donald Trump tillkännager på måndagen sitt val till ny domare i Högsta domstolen. Det blir den andra tillsättningen som Trump gör till landets högsta juridiska instans, och kanske de viktigaste och mest långtgående politiska beslut Donald Trump över huvud taget fattar som president. Bedömare säger nu att aborträtten hänger löst..

SVT - 12 nov 17 kl. 02:40

Trump: Jag skulle aldrig kalla Kim ”fet”

Under sin pågående Asienresan bekräftar nu USA:s president Donald Trump att Kina har gått med på stärkta sanktioner mot Nordkorea. Samtidigt betonar han att han försöker knyta vänskapsband den nordkoreanske ledare Kim Jong-Un: ”Jag ALDRIG skulle kalla honom 'kort och fet',” twittrar USA:s president..

Sydsvenskan - 10 apr 16 kl. 10:35

Förstasidan om Trump blev president

I en inte allt för avlägsen framtid, den 9 april 2017, är Donald Trump USA:s president. Landet är splittrat och i nedgående ekonomisk spiral. Det är inte trailern till en amerikansk thriller, utan tidningen Boston Globes ledarsidors starkt kritiska bild av vad som skulle hända om fastighetsmiljardären tog hem segern i höstens presidentval och vallöften om ökad takt i utvisningarna av illegala invandrare och en mer protektionistisk politik skulle genomföras.

DN - 21 dec 18 kl. 17:42

Trump hyllar sig själv i ett Twitterinlägg om IS

USA:s president Donald Trump tog på fredagen åt sig äran av att ha orsakat terrororganisationen IS mer skada ”än alla de senaste presidenterna”. Men IS skapades i juni 2014 och den ende president, förutom Trump själv, som har bekämpat gruppen, är Barack Obama..

Barometern - 10 apr 16 kl. 10:34

Förstasidan om Trump blev president

I en inte allt för avlägsen framtid, den 9 april 2017, är Donald Trump USA:s president. Landet är splittrat och i nedgående ekonomisk spiral.(TT).

SmålandsPosten - 10 apr 16 kl. 10:34

Förstasidan om Trump blev president

I en inte allt för avlägsen framtid, den 9 april 2017, är Donald Trump USA:s president. Landet är splittrat och i nedgående ekonomisk spiral.(TT).

Kristianstadsbladet - 10 apr 16 kl. 10:34

Förstasidan om Trump blev president

I en inte allt för avlägsen framtid, den 9 april 2017, är Donald Trump USA:s president. Landet är splittrat och i nedgående ekonomisk spiral.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.