Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Thursday, 28 January, 00:26

Expressen Dina Pengar - 06 jan 21 kl. 04:30

Så kan du spara 2 967 kronor i fattiga januariGapar det tomt i plånboken efter jul och nyår?Du är inte ensam, för var femte svensk är decemberlönen slut redan i mitten av januari.Men håll ut – Dina Pengar har sammanställt ekonomernas bästa tips på hur du får slantarna att räcka under årets fattigaste månad..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Du, Pengar

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: kan du , spara2 , 967kronor i , fattiga, januari
YLE - 10 maj 17 kl. 19:27

De fattiga ska få välja vård, säger Zyskowicz - århundradets blåsning säger Nylander

De fattigaste får sämre och dyrare vård medan vårdbolagen kan skumma grädden av mjölken, säger oppositionen. Tvärtom, säger regeringspartierna: Nu får också de fattiga välja en bättre vård. Riksdagen debatterade i dag, onsdag, regeringens förslag till valfrihet inom vården.

Sydsvenskan - 22 feb 12 kl. 06:30

"Man blir ledsen som grek för de som är fattiga blir fattigare"

"Om du blev av med ditt jobb, skulle du inte gå ut och demonstrera då? Det är det grekerna gör!" "Jo, man har rätt att demonstrera, men det ska vara lagom.

Cornucopia - 10 okt 19 kl. 14:59

Miljöfråga: Spara barnens leksaker och kläder?

I vårt konsumtionssamhälle kan barn till välmående medelklass samla på sig rätt många ton leksaker och kläder under sin uppväxt. Förr så sparades dessa för de kan vara bra att ha när du själv får barn, men det finns många miljöaspekter på detta. Har du själv kvar leksaker från när du var liten och sparar du dina barns grejer?

Dagen - 02 feb 11 kl. 03:00

Allt fler barn är fattiga i Sverige

Barnfattigdomen i Sverige ökar, visar en ny rapport. - Församlingen är ett genialt verktyg för att lindra problemen med barnfattigdom. Det säger pastor Carin Hemmati i Hallundakyrkan.

YLE - 03 sep 15 kl. 12:42

Förslag 21: Ta från de rika - ge till de fattiga

Gör som Robin Hood. Ta från de rika och ge åt de fattiga. Lågavlönad arbetstagare med 1200€ i handen efter skatt och med barn i hushållet önskar ju få ha kvar de förmåner som vi tidigare (och ännu har).

YLE - 23 okt 15 kl. 10:32

Vörå hoppas spara på snöplogning

En av de sektorer som fick tillbaka sitt budgetförslag för nästa år var den tekniska sektorn. Kommunstyrelsens krav var att sektorn måste minska på utgifterna med 80 000 euro, alternativt öka in-täkterna med motsvarande summa. Tekniska nämnden lyckades, under sitt möte på torsdagen, komma ner till den nya nivån.

YLE - 28 maj 15 kl. 09:30

Djupsund: Att spara på utbildning är det mest flagranta

Alla regeringsparter var ense under valkampen om att man inte får skära i utbildningen, men trots det skär man ned med 600 miljoner euro. Det är det mest flagranta i nedskärningarna i regeringsprogrammet, säger statsvetaren, professor Göran Djupsund. Hans första intryck efter genomläsningen av regeringsprogrammet är att ingenjörens, den blivande statsministern Juha Sipiläs processförmulär inte riktigt fungerade.

YLE - 02 okt 15 kl. 14:56

U-landsprojekt utan pengar när Plan tvingas spara

Samarbetsförhandlingarna vid biståndsorganisationen Plan har avslutats. Som en följd av samarbetsförhandlingarna sägs åtta personer upp. Totalt har Plan 50 anställda.

BT - 07 feb 13 kl. 13:18

Hur fattiga är de fattiga barnen?

Finns fattiga barn i Sverige? Finns det hålögda, håglösa, smutsiga och dåligt klädda barn, som lever i misär? För att kunna få mat för dagen måste de hjälpa till med försörjning genom tiggeri och småstölder.

Ekonomistas - 21 nov 14 kl. 07:00

När rika barn möter fattiga

Att människor från olika grupper och samhällsklasser umgås kan öka förståelsen för andras villkor. Sådan förståelse kan i bästa fall bidra till ett mer tolerant och kanske generösare samhällsklimat. Eftersom barn sannolikt är mer påverkbara än vuxna är detta en anledning till att socialt blandade skolor ofta ses som ett mål i sig.

Barometern - 12 jun 19 kl. 15:28

Pensionär måste betala tillbaka 70 967 kronor

En pensionär fick 105 558 kronor i bostadstillägg. Men hen hade inte anmält ändrade bostadsförhållanden och när Pensionsmyndigheten upptäckte att man betalat ut för mycket krävde man tillbaka 70 967 kronor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.