ETF-marknaden > Ekonomi

Tuesday, 19 January, 03:09

ETF-marknaden - 31 dec 20 kl. 14:24

Blue Horizon Capital lanserar ny energi-ETFBlue Horizon Capital, som arbetar med Exchange Traded Concepts, lanserar Blue Horizon BNE ETF med fokus på den nya energiekonomin. Denna ETF kommer att spåra prestanda och avkastning för Blue Horizon New Energy Economy 100 Index. Det är ett regelbaserat globalt index på 100 företag som är utformade för att störa och dra nytta av övergången till den nya energiekonomin. Det är utformat för att erbjuda den bredaste och mest fullständiga exponeringen för den nya energiekonomin ett tema med flera decennier som redan driver innovation inom energiproduktion, distribution, lagring och användning.
Blue Horizon Capital beskriver ETF som ”en tankeväckande konstruktion” som fångar de viktigaste utvecklingen och innovationerna i alla fem segment och 25 delsegment i den nya ener
Läs mer på ETF-marknaden
Läs mer om:
Horizon Capital, ETF, Exchange Traded Concepts, Blue Horizon BNE ETF, Blue Horizon New Energy Economy, Index, Material, ESG, BNE, NYSE, BNE ETF, Blue Horizon Capital

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blue, Horizon, Capital, lanserarny , energi-ETF
Realtid - 07 aug 12 kl. 08:37

East Capital lanserar ny Ryssland-fond

Börsnoterade East Capital Explorer investerar 15 miljoner euro i den första stängningen..

DI - 10 jun 19 kl. 15:02

Baltic Horizon Fund köper shoppingcentret Galerija Centrs i Riga, Lettland

Northern Horizon Capital AS som är förvaltningsbolag för Baltic Horizon Fund har skrivit avtal med Linstow AS om att köpa 100% av aktierna i Tampere Invest SIA som äger shoppingcentret Galerija Centrs mitt i Riga. Köpeskillingen är 75 miljoner euro vilket motsvarar en uppskattad initial direktavkastning på 6,7%..

Dagensanalys.se - 11 sep 19 kl. 15:41

Stripe lanserar Stripe Capital för förskottsbetalningar

Stripe Capital är en lösning för kontanta förskottsbetalningar som hjälper onlineföretag med deras kassaflöden. Förutom Stripe Capital lanserar man nu även ett eget kreditkort för amerikanska verksamheter. Kortet kommer från Visa och gör det möjligt för Stripes kunder att få mer kontroll med sin ekonomi.

Realtid - 01 feb 12 kl. 07:46

East Capital Explorer investerar i baltisk fond

East Capital lanserar ny baltisk fond och samtidigt investerar East Capital Explorer totalt 10 miljoner euro..

DI - 21 maj 15 kl. 08:59

Nordic Capital lanserar miljardkoncern inom betalningar

En blandning mellan en giraff och en zebra. Så ser loggan ut för Sveriges nya miljardkoncern Bambora. Nu ska det märkliga djuret ta sig an den globala betalbranschen..

Realtid - 30 nov 15 kl. 10:04

East Capital lanserar ny fond

Inriktad mot baltiska fastighetsmarknaden..

Dagensanalys.se - 26 sep 19 kl. 08:03

Facebook lanserar onlinespelvärlden Horizon – här är allt du behöver veta

Ja, du läste rätt! Facebook ger sig in i spelvärlden med en jättesatsning som de döpt till Horizon. Horizon är ett vr-universum där du kan skapa din egna världar, spel och hänga med dina vänner eller bara upptäcka världar skapade av andra spelare.

Dagensanalys.se - 08 apr 16 kl. 16:00

Reddit lanserar officiell mobilapp – lovar månatliga uppdateringar

Efter lång väntan bland många Reddit-fans, så kommer så sociala mediesidans egna, officiella app för Android och iOS. Denna app kommer nu att ersätta den tidigare, halvofficiella tredjepartsappen Alien Blue. Målet var, enligt Reddit, att faktiskt uppgradera Alien Blue, som man köpte upp 2014, till en officiell produkt.

Realtid - 26 jun 20 kl. 09:08

East Capital förvärvar SEB:s huvudkontor i Estland

East Capital Real Estate IV förvärvar SEB:s huvudkontor i centrala Tallinn från Partners Group och Northern Horizon..

IDG - 16 jan 12 kl. 09:11

Blue släpper studiomikrofon för usb och iPad

Med sikte på att höja kvaliteten för usb-mikrofoner lanserar Blue Spark Digital, en usb-mikrofon med extra anslutningar för iPad och iPhone. Spark Digital bygger helt på den gamla Blue-mikrofonen Spark och levereras med ett snyggt bordsstativ..

Posh24 - 09 mar 11 kl. 20:48

Get Over the Blue Phase Katy Perry!

Pop superstar Katy Perry is in Paris at the moment, like so many other celebrities, checking out Paris Fashion Week. Katy is also touring and promoting her latest album "Teenage Dream". We bet Katy is the only celeb, running around the fashion capital of the world in blue hair though!

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.