Dagens Media > Ekonomi

Tuesday, 26 January, 04:05

Dagens Media - 05 jan 21 kl. 13:10

Henriette Zeuchner: ”2021 kommer definieras av glädjen att få vara tillsammans”Att dramatiskt korta ned planeringen lyfter Clear Channels vd, Henriette Zeuchner, som en av de tuffaste utmaningarna..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Zeuchner, Clear Channels

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Henriette, Zeuchner, 2021kommer , definierasav , glädjenatt , , vara tillsammans
Dagens Media - 30 mar 17 kl. 10:16

Henriette Zeuchner blir ny vd för Discovery Networks Sweden

Henriette Zeuchner blir ny vd för Discovery Networks Sweden och tar plats i ledningen för Discovery Nordics Regional Management Team..

Dagens Media - 20 jun 19 kl. 11:25

Henriette Zeuchner lämnar Discovery

Henriette Zeuchner lämnar vd-posten efter knappt två år på Discovery för att istället bli ny vd på utomhusbolaget Clear Channel..

Kristianstadsbladet - 13 jun 13 kl. 08:00

Henriette får vänta på sin rullstol

Foto: Peter Åklundh
I snart ett och ett halvt år har hon väntat på sin elrullstol. Henriette som har svåra smärtor i hela kroppen kämpar för att få ett värdigt liv, medan kommunen förhalar. ?

Expressen - 26 mar 13 kl. 17:22

En livlig fantasi gav Henriette Kalla-priset

Vinnaren i tävlingen om Charlotte Kallas signerade landslagsdräkt är Henriette Ståhlberg, 16 år. En motivering med livlig fantasi gav henne priset. ?

Expressen - 18 okt 15 kl. 20:52

Knivskadade Henriette Reker mot seger

De första resultaten i borgmästarvalet i Köln i det tyska förbundslandet Nordrhein-Westfalen visar att den svårt knivskadade kandidaten Henriette Reker har blivit vald..

Cornucopia - 12 jan 19 kl. 10:17

Uppgörelsen: Inga förändringar i LAS förrän tidigast 2021

Bland många frågor i uppgörelsen mellan Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Centerpartiet och Liberalerna så viftas det med en moderniserad arbetsrätt. Men det uppgörelsen egentligen säger är att frågan ska utredas. Resultaten från utredningen ska genomföras 2021, om inte parterna kommer överens om något annat.

YLE - 30 jul 14 kl. 05:40

Forskare: Östersjömålen omöjliga att nå till 2021

De flesta forskare är överens: Att nå en god ekologisk status i Östersjön fram till 2021 är inte realistiskt. - Målet var politiskt, inte vetenskapligt, säger man på Östersjökommissionen Helcom. Det är mycket ambitiösa mål som Kommissionen för skyddet av Östersjön Helcom satte upp i åtgärdsprogrammet för hur Östersjön ska räddas, Baltic Sea Action Plan som godkändes 2007.

Skånskan - 20 jan 20 kl. 17:48

Svångrem för att klara budgeten 2021

Kävlinge Hårda besparingar men bibehållen skattesats. I inriktningsbeslutet för 2021 års budgetramar föreslås att kompensation för befolkningsförändringar tas bort. Det betyder fler barn och äldre, samtidigt som över 15 miljoner ska sparas inom utbildning och omsorg.

YLE - 06 mar 17 kl. 19:44

Lojo stadsstyrelse vill ha bostadsmässa redan 2021

Politikerna i Lojo stadsstyrelse var inne på samma linje som stadsdirektören på sitt möte på måndagen (6.3). De vill att staden ansöker om att får ordna bostadsmässa redan år 2021 och inte först år 2022 som stadsplaneringsnämnden har föreslagit.

PrivataAffärer - 22 nov 18 kl. 15:04

Hexagon: Övertygelse nå finansiella mål 2021

Målen för 2021 är att ebit-marginalen ska uppgå till mellan 27-28 procent och att försäljning ska ligga i intervallet 4,6-5,1 miljarder euro. ”Ola Rollén nämnde att han själv tillsammans med sin ledningsgrupp nyligen genomfört en granskning av de befintliga målen till 2021, och dragit slutsatsen att bolaget var på rätt spår att infria dessa mål”, skriver JP Morgan, med rekommendationen neutral, som var med på London-lunchen. Hexagonchefen gav även en hint om mål bortom 2021, skriver JP Morgan.

YLE - 24 jul 14 kl. 13:26

"Skärgårdskulturen måste definieras tydligare"

Hur ska skärgården överleva? Johannes Tabermann åkte ut till Utö för att fråga dem som bor där vad som kan göras. Skärgårdskulturen borde definieras tydligt för att dess framtid ska kunna tryggas, säger Kalle Sjöberg, bosatt på Utö.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.