Realtid > Ekonomi

Monday, 25 January, 18:36

Realtid - 05 jan 21 kl. 12:19

Karnov Group tillträder aktierna i DIBkunnskap och genomför riktad nyemissionKarnov Group har i dag slutfört förvärvet av DIBkunnskap AS och är nu legal ägare av bolaget..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Group, DIBkunnskap, DIBkunnskap AS

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Karnov, Group, tillträder, aktiernai , DIBkunnskapoch , genomför, riktad, nyemission
Realtid - 27 mar 20 kl. 09:05

Karnov Group köper verksamhet av Stordalen

I dag ingick Karnov Group ett avtal att investera i Petter Stordalens Strawberry Law och erhålla 40 procent av aktierna i bolaget med en option att förvärva ytterligare aktier och bli majoritetsägare..

GlobeNewswire - 01 aug 20 kl. 09:00

Hexatronic tillträder tidigare offentliggjort förvärv av The Light Brigade

Hexatronic Group AB (publ)
556168-6360 Pressmeddelande 1 augusti 2020 Hexatronic tillträder tidigare offentliggjort förvärv av The Light Brigade
Hexatronic Group AB (publ) (”Hexatronic”) har idag, den 1 augusti 2020, tillträtt tidigare offentliggjorda förvärvet av den USA-baserade leverantören av fiberoptisk utbildning för bredbandskommunikation, trådlösa nätverk, tjänsteleverantörer, datacenter, energisektorn, olja och gas, gruvdrift och industrisektorer.
Förvärvet är strategiskt och kommer att ytterligare stärka Hexatronics närvaro och nätverk i USA, möjliggöra för Hexatronic att nå ut till fler potentiella kunder och komplettera Hexatronics systemerbjudande med utbildning.
Förvärvet, som offentliggjordes den 23 juli 2020, har skett i

Nyan - 01 feb 18 kl. 11:22

President Niinistö tillträder idag-här kan du läsa hela hans tal

Idag, 1 februari, tillträder Sauli Niinistö som president för Finland.
Här nedan kan du läsa hela talet han planerar att hålla idag efter klockan 12.25: Ärade fru talman, bästa representanter för Finlands folk!

Helsingborgs Dagblad - 31 maj 12 kl. 09:02

Fura tillträder som chefs-JO

Elisabet Fura, tidigare domare i Europadomstolen, tillträder som ny chefs-JO den 1 juni. Hon efterträder Cecilia Nordenfelt som går i pension. "Mina erfarenheter från Europadomstolen gör mig övertygad om att JO har en synnerligen viktig roll att fylla, inte minst när det gäller att förebygga maktmissbruk och rättighetskränkningar", säger Fura i ett pressmeddelande från justitieombudsmännen..

YLE - 01 aug 14 kl. 08:31

Jarmo Lindberg tillträder som försvarets kommendör

På fredagen tillträder generallöjtnant Jarmo Lindberg som försvarsmaktens nye kommendör. Den 55-årige Lindberg efterträder general Ari Puheloinen som går i pension. Lindberg har hittills verkat som försvarsmaktens logistik- och materielchef.

Realtid - 01 jun 20 kl. 08:44

Robert Vangstad tillträder som vd för Nischer Properties

Robert Vangstad är utsedd till ny vd och koncernchef för Nischer Properties. Han tillträder den 1 juni 2020, då han efterträder David Aspehult som fortsätter att vara aktiv i bolaget och kvarstår som styrelseledamot..

Polisen - 27 jun 12 kl. 09:42

Länspolismästare Lars Hallberg tillträder ny tjänst på Tullverket

Lars Hallberg, länspolismästare i Västmanland, erbjöds och tackade i går ja till en ny tjänst på Tullverket. Lars tillträder tjänsten som chef för Tullverkets brottsbekämpning någon gång under tidig höst 2012..

VBL - 14 mar 13 kl. 06:58

Påven tillträder nästa vecka

Den nyvalde påven Franciscus I tillträder officiellt på tisdag, meddelar Vatikanen..

Kristianstadsbladet - 24 maj 14 kl. 08:03

Sharif deltar när Modi tillträder


Pakistan har tackat ja till en inbjudan till premiärminister Nawaz Sharif att delta när hans blivande kollega i Indien, Narendra Modi, formellt tar över makten.Det blir första gången Pakistan deltar på den nivån vid ceremonin när en ny indisk regeringschef tillträder.Indien och Pakistan är ärkerivaler och har utkämpat tre krig sedan självständigheten från Storbritannien 1947..

BT - 24 maj 14 kl. 08:03

Sharif deltar när Modi tillträder

Pakistan har tackat ja till en inbjudan till premiärminister Nawaz Sharif att delta när hans blivande kollega i Indien, Narendra Modi, formellt tar över makten. Det blir första gången Pakistan deltar på den nivån vid ceremonin när en ny indisk regeringschef tillträder.Indien och Pakistan är ärkerivaler och har utkämpat tre krig sedan självständigheten från Storbritannien 1947..

Helsingborgs Dagblad - 24 maj 14 kl. 08:08

Sharif deltar när Modi tillträder

Pakistan har tackat ja till en inbjudan till premiärminister Nawaz Sharif att delta när hans blivande kollega i Indien, Narendra Modi, formellt tar över makten. Det blir första gången Pakistan deltar på den nivån vid ceremonin när en ny indisk regeringschef tillträder. Indien och Pakistan är ärkerivaler och har utkämpat tre krig sedan självständigheten från Storbritannien 1947..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.