Resume > Ekonomi

Wednesday, 27 January, 01:18

Resume - 05 jan 21 kl. 11:29

Hållbarhet med människan i centrum – OTW vinner Månadens contentI ”The building tomorrow project” berättade OTW och Volvo CE om mänskliga öden i spåren av stegrande naturkatastrofer. För det prisas det med vinst i årets sista Månadens content..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
OTW, Månadens, The, Volvo CE

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hållbarhetmed , människani , centrum, OTW, vinner, Månadens, content
Dagensanalys.se - 21 jan 19 kl. 12:18

Framtidens AI-system har människan i centrum

Ett nytt nätverk som förenar AI med samhällsvetenskap och humaniora har bildats vid Örebro universitet. – Artificiell intelligens kan hjälpa oss att skapa en bättre värld, men vi måste bli bättre på att designa AI med människan och hållbarhet i centrum, säger Luis de Miranda, en av forskarna bakom det nybildade nätverket. Utgångspunkten för nätverket CREA som Luis de Miranda har startat tillsammans med Alessandro Saffiotti, professor i datavetenskap, är relationen mellan människan och AI-system.

Supermiljöbloggen - 26 jun 18 kl. 20:49

Hållbarhet – Någonstans mellan biobränsle och sommargrönska

Hur brukar vi den svenska skogen på bästa sätt, och vad är egentligen hållbart? Dagens konflikt mellan bruksvärdet och det estetiska naturvärdet av den svenska skogen är djupt rotad i samhället, men också i själva hållbarhetsbegreppets natur. För att bättre förstå debatterna om biobränsle och europas sista urskogar, kan vi gå tillbaka till hållbarhetsbegreppets ursprung under 1800-talet.

Uppsalanyheter.se - 18 mar 14 kl. 08:30

Årets miljöjournalist medverkar i samtal om hållbarhet

Den 27 mars håller Fredsåret 2014 ett öppet samtal i ämnet hållbarhet på Fredens hus, Uppsala. Medverkar gör den grävande journalisten Daniel Öhman - vinnare av Stora Journalistpriset, koldioxidbantaren Staffan Lindberg och klimatstrategen Björn Sigurdson.Den 27 mars håller Fredsåret 2014 ett öppet samtal i ämnet hållbarhet på Fredens hus, Uppsala.

YA - 26 maj 17 kl. 16:00

Hållbarhet i centrum

Hållbarhet står i centrum när kommunen på lördag anordnar En riktigt reko dag..

Skånskan - 14 aug 14 kl. 19:13

Skola, jämställdhet och hållbarhet i fokus


Utveckling av skolan, jämställdhet, hållbarhet, tryggt åldrande och levande centrum. Det är huvudpunkterna i Folkpartiets valmanifest..

Sydsvenskan - 08 sep 14 kl. 16:27

Hållbarhet på schemat

På måndagen samlades ett 30-tal elever och ett 100-tal lärare, skolledare och politiker på Spyken för en inspirationsdag om social hållbarhet. Konferensen var i första hand inriktat mot lärare. Enligt Bodil Merkel, lärare på Spyken och projektledare för konferensen, ska dagen ge nya verktyg i undervisningen.

YA - 19 maj 16 kl. 03:00

Heldag om hållbarhet

Gör en plånbok av en mjölkkartong eller lär dig äta växter som frodas i stan. Hållbarhet står i centrum när Simrishamns kommun på lördag arrangerar En riktigt reko dag..

Nyan - 03 okt 16 kl. 07:41

Kökar blir centrum för europeisk ö-utveckling

Christian Pleijel har valts till generalsekreterare för European Small Island Federation. Sekretariatet flyttar till Kökar som nu blir ett centrum för europeisk ö-utveckling.
I onsdags höll European Small Island Federation (Esin) årsmöte i Bryssel.

Supermiljöbloggen - 08 maj 17 kl. 14:11

Ny satsning ska sätta svensk hållbarhet på kartan

Idag invigs ett nytt showroom med goda exempel på hållbar stadsutveckling som också lyfter svenska företag inom klimat- och miljöteknik. Satsningen heter Smart City Sweden och ska fungera som en ”one-stop-shop” för investerare och andra i behov av en stor dos svensk spetskompetens. Mötesplatsen går att besöka i Stockholms Hammarby Sjöstad, en stadsdel med miljöprofil och stor vana av att ta emot internationella besökare med intresse för hållbar stadsutveckling.

BT - 02 jun 17 kl. 13:30

Hållbarhet viktigt när ny klädbutik öppnar i centrum

En ny butik, The street council, är på gång i centrala Borås. Temat är street och målgruppen är män. Hållbarhet står i fokus för ägarna när butiken öppnar i juli..

Nyan - 07 aug 19 kl. 11:26

Tystnad och hållbarhet i centrum

Hållbarhet, skörhet och natur. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.