Realtid > Ekonomi

Sunday, 24 January, 11:01

Realtid - 05 jan 21 kl. 11:26

Eric Strand: Stor potential för uppgångar i ädelmetallerFonden AuAg Silver Bullet A ökade 40,26 procent under 2020 och är därmed bättre än SIXRX index, som har ökat 14,83 procent. Det framgår av en månadsrapport. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Strand, AuAg Silver Bullet, SIXRX

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Eric, Strand, Stor, potentialför , uppgångari , ädelmetaller
Realtid - 09 aug 19 kl. 14:15

Eric Strand startar ”Sveriges mest riskfyllda fond”

Förvaltaren Eric Strand lämnade i våras Pacfic fonder efter oenighet med ledningen. Nu är han tillbaka med vad han kallar ”Sveriges mest riskfyllda fond”. .

Realtid - 26 jan 20 kl. 08:00

Så hittar Eric Strand sin edge mot marknaden

Sveriges kanske mest profilerade representant för silver, talar ut om orosmoln, möjligheter och sitt stora intresse för yogan. Möt Eric Strand..

Realtid - 07 maj 20 kl. 12:15

Eric Strand: Guldet håller tio år till

Centralbankernas stimulanser leder till uppgång för aktiemarknaden men från är hur hållbart det är. Ädelmetalls-fondförvaltaren Eric Strand anser att nuvarande modell talar för uppgång för guld och silver under hela 20-talet..

Realtid - 17 jun 20 kl. 15:51

Eric Strand startar ny fond

Eric Strand är i startgroparna för fond nummer två, AuAg Green Gold. ”Framtidens allvädersportfölj”, så beskriver han fonden..

Realtid - 20 aug 20 kl. 11:22

Eric Strand startar grön ädelmetallsfond

Guld- och silver-investeraren Eric Strand är i startgroparna för att lansera sin nya fond med inriktning mot gröna investeringar och elektrifiering..

Trelleborgs Allehanda - 04 apr 11 kl. 10:32

"Här finns det stor potential"

"Smygehuk har potential att utvecklas till ett lika stort besöksmål som Ales stenar."
Stor potential och ganska underutvecklat. Så sammanfattar Pia Jönsson-Rajgård sin syn på Smygehuk som besöksmål idag.

Supermiljöbloggen - 16 mar 15 kl. 08:33

Christofer Fjellner (M): ”Sverige har stor potential att exportera grön energi”

Nu inleder vi slutförhandlingarna om nya biobränsleregler i EU. Sverige har världsunik kompetens, lovande tekniska processer och potential att bli världsledande producent av biobränslen. En biobränslereform stärker förutsättningarna för tillväxt och jobb inom grön spetsteknik, samtidigt som det är bra för klimatet.

Skånskan - 08 jul 18 kl. 13:58

La Bohéme med stor potential

Opera La Bohéme är en pålitlig publikdragare. Skånska Operan bjuder på en intensiv version med röster med stor potential.OPERA
Bohème
opera av Giacomo Puccini med libretto av Luigi Illica och Giuseppe Giacosa efter Henry Murgers roman med översättning av Ola Hörling
Skånska Operan Regi och koreografi: Ola Hörling Musikaliskt ansvarig: Max Lörstad Scenografi: Petra Hjortsberg Ljus: Ludvig Uppman Dekor: Åsa Antalffy Eriksson Medverkande: Signe Sneh Schreiber, Markus Pettersson, Eldrid Gorset, Linus Börjesson, Jonas Bergström, Fredrik Samuelsson, Roodney Nilsson med flera Orkesterensemble: Max Lörstad, Saana Kähkönen, Lovisa Kowalczyk, Jonathan Åkesson, Johanna Hydén
Premiär på Bäckaskogs slott 7 juli  I 25 år har Skånska Operan presenterat f

Dagens PS - 28 nov 19 kl. 10:12

Forskare vurmar för GMO: ”Stor potential”

Tekniker med genmodifierade organismer (GMO) som i dag är förbjudna kan vara en viktig del i klimatarbetet. Det tror forskare i Skottland. Det rapporterar The Guardian.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

"Stor potential för shopping-appar"

En av tre unga konsumenter har laddat ner men använder inte dagligvaruhandelns appar. Det visar en färsk undersökning som HUI Resarch gjort på uppdrag av Visma Retail.– Jag tror att apparna är intressanta även för äldre och att det är viktigt att vara lyhörd för konsumentens krav för att kunna öka frekvensen i användandet av de digitala tjänsterna.

Expressen - 13 jan 12 kl. 10:02

Malmö värvar Timrå- back: "Stor potential"

Timrå tvingade bort backen Marcus Högström, som hade kontrakt över nästa säsong. Nu är han klar för Malmö Redhawks. - Det är en stor, spelskicklig back med bra skott som har stor potential, säger Malmös sportchef Stefan Nyman i ett pressmeddelande..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.