PrivataAffärer > Ekonomi

Saturday, 23 January, 23:44

PrivataAffärer - 05 jan 21 kl. 10:38

Fokuserar du på ett par aktier?Mer om Fisher Investments Norden: Om du vill läsa mer om hur aktuella förhållanden påverkar aktiemarknaden och dina investeringar, ladda ner Fisher Investments Nordens senaste aktiemarknadsutsikt och få regelbundna uppdateringar. Vill du läsa fler texter av Fisher Investments Norden eller veta mer om bolaget, klicka här.
Det är kanske naturligt att falla för frestelsen att bara titta på de aktier som stiger eller sjunker mest. Stor avkastning (eller stora förluster) fångar uppmär
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Fisher Investments Norden, Fisher Investments Nordens, Fisher Investment Norden, IT, Investments Norden Detta, Privata Affärer, Investments Norden, Sverige, Fisher Investments Luxembourg, Investments Luxembourg, Luxemburg, Commission, Surveillance, Secteur Financier, CSSF, K2 Building, Albert Borschette, Floor, MSCI World

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fokuserardu på ett , par, aktier
Dagens PS - 18 jun 19 kl. 14:21

Di: Fem aktier med bara köprekommendationer

Det kan kännas tufft att navigera den skakiga sommarbörsen – men här kommer tips om fem aktier som fått köprekommendationer från flera analytiker. Dagens Industris sammanställning fokuserar på aktier på Stockholmsbörsen och First North som bara fått rekommendationen ”köp” av experter – en lista med stor uppsida helt enkelt! Bland annat smyger Tobii in på övre halvan av listan.

PrivataAffärer - 16 aug 19 kl. 11:33

Hernhag: Fyra intressanta aktier efter nedgången

Tanga-Tony: Hej Marcus, har du några aktier du tycker har blivit köpvärda i den senaste tidens nedgång? mvh Tony Marcus: Hej! Jag gillar SCA B, Stora Enso R och Hexagon efter kursnedgångarna.

DI - 23 apr 12 kl. 13:34

16 aktier på årslägsta

Måndagens börsstorm har fällt ett antal aktier som nu handlas på en ny lägsta kursnotering för i år. Det handlar om både stora och små bolag. Men det finns också ett par aktier som tvärtom når en ny topp för i år..

DI - 01 sep 16 kl. 11:12

Se upp för dessa aktier på torsdagen

På torsdagen är det ett par aktier som handlas exklusive rätt till utdelning och därmed väntas falla med lika mycket som bolagen delar ut..

DI - 01 sep 16 kl. 11:12

Därför backar dessa aktier (inte) på torsdagen

På torsdagen är det ett par aktier som handlas exklusive rätt till utdelning. Rent teoretiskt ska aktiekurserna falla, men ett bolag står ändå emot..

PrivataAffärer - 17 okt 19 kl. 06:15

Två heta köptips – och ett par aktier du kan vara utan

Inkassobolaget Intrum är Stockholmsbörsens mest blankade aktie, men Affärsvärlden menar att bolaget är på rätt väg och tror att aktien kommer att stärkas. ”En rimlig nivå för aktien vore ett p/e på 10 utifrån vår prognos för 2020 eller motsvarande 310 kronor för aktien”, skriver tidningen. Aktien stängde på 245:80 kronor på onsdagen.

PrivataAffärer - 17 jul 19 kl. 14:45

På jakt efter långsiktigt hållbar överavkastning i svenska aktier

Vill du veta mer? Klicka här för att läsa mer om Danske Invest Sverige.  Svenska företag har historiskt sett gynnats av en stark hemmamarknad med politisk och finansiell stabilitet, hög grad av innovation och god tillgång till riskkapital på aktiemarknaden.

GlobeNewswire - 10 aug 20 kl. 07:00

Framgångsrik riktad nyemission av aktier tillför Saniona 65 miljoner USD (cirka 567 miljoner kronor)

PRESSMEDDELANDE EJ FÖR OFFENTLIGGÖRANDE, DISTRIBUTION ELLER PUBLICERING, VARE SIG DIREKT ELLER INDIREKT, I ELLER TILL AUSTRALIEN, KANADA, HONGKONG, JAPAN, NYA ZEELAND, SINGAPORE, SYDAFRIKA, USA ELLER NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR OFFENTLIGGÖRANDE, DISTRIBUTION ELLER PUBLICERING SKULLE VARA OTILLÅTEN ELLER KRÄVA REGISTRERING ELLER ANNAN ÅTGÄRD ENLIGT TILLÄMPLIG LAG. 10 augusti, 2020                                                        Saniona (OMX: SANION) (”Saniona” eller ”Bolaget”), ett biofarmaceutiskt företag med klinisk utveckling fokuserad på sällsynta sjukdomar, meddelar idag att Bolagets styrelse har beslutat, med stöd av bemyndigandet från årsstämman den 6 maj 2020, om en riktad nyemiss

VA - 16 maj 11 kl. 11:53

Transmode fokuserar på organisk tillväxt efter börsintroduktion

16 maj Telekomunderleverantören Transmodes planerade börsintroduktion innebär flera fördelar för bolaget, säger vd Karl Thedéen till Nyhetsbyrån Direkt. "Att vara ett börsnoterat företag är en stark kvalitetsstämpel, en bra sak att ha med sig i kunddialogen. Det är inte minst viktigt eftersom en stor del av vårt fokus ligger utanför Sveriges gränser.

PrivataAffärer - 11 jan 19 kl. 11:07

Hernhag: Fem aktier för en trygg utdelningsportfölj

Boktips: Gillar du utdelningsaktier? Då får du inte missa Marcus bok "Bli rik på aktieutdelning" där han berättar hur du bygger upp en bra utdelningsportfölj. Just nu kan du köpa boken i vår bokhandel här.

PrivataAffärer - 29 jan 20 kl. 12:43

Kepler Cheuvreux: Nio köpvärda aktier med över 100 procents uppsida

Rekommendationslistan är ett gratisverktyg på Swedbanks sajt  där de nordiska aktier som Swedbank och samarbetspartnern Kepler Cheuvreux har under bevakning. I dagsläget finns alltså en hel bunt aktier som analytikerna anser köpvärda och som dessutom har en potential att minst dubblas i värde. Norska aktier är i majoritet men det finns också några svenska aktier med stor potential.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.