Dagens Media > Ekonomi

Wednesday, 27 January, 22:49

Dagens Media - 05 jan 21 kl. 08:17

Twitter lägger vantarna på podcasttjänstTwitter ger sig in i podcast-slaget – köper den sociala podcasttjänsten Breaker..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Breaker

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Twitterlägger , vantarna, podcasttjänst
DI - 18 feb 16 kl. 11:51

Digitalpodden Silicon Valley: Antikolonialism och ensamhet på Twitter

I veckans avsnitt pratar vi om Marc Andreessen och Kanye West som båda spårat ur på Twitter. En tjänst som för övrigt börjat tappa användare. .

Dagensanalys.se - 31 jul 17 kl. 09:22

Twitter för 800 kronor i månaden

Twitter håller på och testar en prenumerationstjänst som kostar 800 kronor i månaden. Tanken är att du ska slippa tänka och då vara villig att betala för det. Prenumerationstjänsten riktar sig till företag som vill lämna över marknadsföringen på Twitter till just Twitter.

Cornucopia - 08 nov 13 kl. 07:56

Twitter - The return of the IT-bubbla

Du är som jag, när du blankar
Har aldrig blankat så som nu
Du är som jag, när du blankar
TWTR mot noll till slutIgår börsnoterades den sociala mediatjänsten och mikrobloggen Twitter (NYSE:TWTR) på initialt 26 USD per aktie. Redan det var hutlöst dyrt, men aktien sköt i höjden och steg 72.69% till 44:90 USD och ett market cap på 24.

Dagensanalys.se - 03 jan 18 kl. 14:24

”Framtidens kundtjänst är baserad på AI och tar kundservice till en helt ny nivå”

Morgondagens kundservice måste vara snabb, personlig och proaktiv. Fritjof Andersson, grundare till företaget RelationDesk, såg behovet av att läsa av dialoger i de sociala kanalerna för att snabbt bemöta frågor och kundbehov för att ge bättre service. Här berättar han sin syn på framtidens kundtjänst.

Dagensanalys.se - 11 mar 19 kl. 23:02

Twitter tar hjälp användarna för att utveckla sin tjänst

Twitter lanserade idag sin beta-app till första gruppen av användare som ska testa tjänsten. Appen, som Twitter kallar ”twttr” introducerades första gången på CES-konferensen i januari tidigare i år. Syftet är att ge Twitter utrymme att testa nya idéer och få feedback från användarna för att sedan lansera nya tjänster.

Dagensanalys.se - 13 okt 16 kl. 15:56

Facebook dominerar och Twitter tappar – så använder vi sociala medier 2016

Svenskarna gillar sociala medier och användningen fortsätter att öka. 77 procent av alla internetanvändare* använder sociala medier, och vi lägger allt mer tid på det. Facebook är fortfarande populärast och fortsätter att öka i alla åldrar utom bland de under 16 år.

Dagensanalys.se - 21 jun 16 kl. 11:28

Twitter köper magisk ponny för att bättra på videotekniken

Ursäkta rubriken – men enligt uppgifter så kommer Twitter snart att köpa det brittiska startup-företaget Magic Pony Technology. Tanken är att öka den sociala mikrobloggens kunskaper kring videoteknik och maskininlärning. Enligt källor som säger sig ha koll på köpesumman (något Twitter själva inte gått ut med) så hamnar prislappen på runt 1,2 miljarder kronor.

Dagensanalys.se - 09 sep 16 kl. 15:00

Twitter fortsätter satsningen på Live-video med ny prenumerationsknapp

Twitter vill att vi ska kolla på live-videos. Nu lanserar man en ny knapp som ska göra det möjligt att få notifikationer från individuella Twitterkonton som sänder live via Periscope, för att ”inte missa en sekund av live-video på Twitter”. Läs mer: Twitter vill locka till sig internetstjärnor med fördelaktiga avtal Vi har tidigare skrivit om hur Twitter satsar hårt på live-video, kanske som ett resultat av Facebooks motsvarande satsning.

Dagensanalys.se - 24 maj 17 kl. 15:22

Twitter utesluter inte en betaltjänst

Mikrobloggen Twitter överväger att införa en premiumtjänst – någon gång i framtiden, enligt vd Jack Dorsey. Under ett möte med investerare i måndags fick Twitters vd frågan om han kunde tänka sig att införa en prenumerationsbaserad modell. Dorsey svarade att idéen ska ha diskuterats en tid men att det för tillfället inte finns några konkreta planer.

Dagensanalys.se - 01 nov 16 kl. 16:12

Vines skapare ångrar att man sålde till Twitter – på gång med ny tjänst

Vine håller på att dra sina sista andetag, när den nuvarande ägaren Twitter nyligen annonserade att man lägger ner videotjänsten. Men skaparna – där åtminstone en ångrar att man sålt det – är nu på gång med en ny live-videotjänst, kallad Hype. Den tidigare så populära videotjänsten Vine, som specialiserade sig på korta videoklipp, köptes upp av Twitter 2012 – men som en rad av handlingar riktade mot att rädda Twitters bristande ekonomi så kommer man alltså lägga ner tjänsten.

Dagensanalys.se - 22 jun 16 kl. 11:00

Nu kommer videoklippen på Vine och Twitter att kunna bli ännu längre

Twitterägda videotjänsten Vine är känd för sina ultrakorta 6-sekundersklipp. Nu är det slut på det, och gränsen för Vines (och videoklippen på Twitters självt) får en ny 140-sekundersgräns istället. Influencers får nu också en app för att mäta antalet följarnas engagemang.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.