Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 21 January, 14:34

Dagens Media - 05 jan 21 kl. 08:19

Instagram testar ny webb-design för StoriesInstagram Stories ska få ny design i webbmiljön. Inläggen ska bland annat visas i en så kallad karusell..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Stories

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Instagram, testarny , webb-designför , Stories
Dagensanalys.se - 18 jan 18 kl. 11:05

Instagram testar komplement till Stories som ska lyfta funktionen

Instagram Stories är en av de mest populära sätten att dela innehåll på sociala medier, men ibland är bilder och videor helt enkelt inte lika effektivt som vanligt text. Därför testar Instagram ett nytt textverktyg som ska kunna användas som komplement till Stories. Den nya funktionen kallas Type och ger användaren en rad olika fonter att välja mellan för att skriva en text till en bild eller video.

Dagens Media - 11 sep 20 kl. 07:53

Instagram testar ny design

Instagram genomför just nu tester med tre olika typer av utseenden i appen..

Dagensanalys.se - 12 dec 17 kl. 10:22

Instagram testar en ny meddelande-app – Instagram Direct

Instagram testar just nu en egen fristående Instagram meddelande-app som de kallar Direct, det är fortfarande en betaversion som du kan testa här. Instagram vill vara den naturliga platsen där man kan dela sina saker varje timme, varje dag i veckan. Att även kunna dela saker privat med sina vänner är nu nästa steg, då man kanske inte vill publicera allt offentligt.

Dagensanalys.se - 07 okt 19 kl. 21:28

Instagram testar grupp-stories

Snart kan du och dina bästisar skapa stories tillsammans. Bakom upptäckten är återigen Jane Manchun Wong som hittat information som avslöjar att Instagram testar en funktion som heter ”Group Story”. Det funkar så enkelt att du kan skicka innehåll till en Group Story som går till dina bästisar eller till en grupp som du redan är med i.

Dagensanalys.se - 01 dec 17 kl. 09:31

Instagram testar massor av nya funktioner

Instagram, liksom moderbolaget Facebook och konkurrenterna Snapchat, Twitter etc. testar kontinuerligt nya funktioner för sin app. Just nu verkar dock Instagram planera något stort för de testar en rad olika funktioner samtidigt, bland annat GIF-sökning, ”Close Friends” och att kunna följa specifika hashtags.

Dagensanalys.se - 11 jan 17 kl. 15:48

Instagram testar nya annonsformat

Med 150 miljoner dagliga användare är Instagram en av de större annonsplatserna i mobilen. För att nå ännu fler annonsörer testar man nu ett nytt annonsformat i Stories. Hela 30 procent av de mest tittade inläggen i Stories är de av varumärken.

Dagensanalys.se - 27 apr 16 kl. 16:00

Instagram testar ny, ”fräschare” design

Enligt uppgifter så experimenterar Instagram – som inte ändrat sitt designkoncept nämnvärt på väldigt länge – med en ny look. En ljusare, luftigare svart-vit design med tydligare symboler och andra moderniteter kan vara ett sätt för Instagram att öka sin popularitet. Eller?

IDG - 12 feb 18 kl. 15:45

Instagram testar ny funktion: Varnar när du skärmdumpar stories


Användare har börjat få varningar från Instagram när de tagit en skärmdump av Instagram stories..

Nyheter 24 - 12 feb 14 kl. 11:09

Twitter testar ny design – ser ut som Facebook

Snart kan det bli svårt att se skillnad på om du är inne på din Facebook- eller Twitterprofil. Just nu testar nämligen Twitter en helt ny design för profilsidorna på mikrobloggen. Och det är inga små förändringar som är på gång.

Dagensanalys.se - 06 dec 17 kl. 09:58

Instagram uppdaterar med nya funktioner i Stories – De kallas Archive och Highlights

Instagram lanserade igår två nya funktioner som båda är kopplade till Stories. Stories är små videoklipp som håller ligger kvar i 24 timmar innan de försvinner helt. Med den senaste uppdateringen kan du dock lagra dina Stories för alltid.

Dagensanalys.se - 03 mar 17 kl. 13:31

Genom Facebooks annonsköp kan du nu köpa Instagram Story annonser

I onsdags meddelade Facebook (som äger Instagram) att det nu är möjligt att köpa Instagram Story annonser genom Facebooks annonsköp. Det öppnar upp fler möjligheter för marknadsförare att rikta sina budskap till en specifik målgrupp. Sedan två månader går det att köpa Instagram Story annonser som syns mellan användarnas Stories.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.