Cornucopia > Ekonomi

Thursday, 28 January, 09:58

Cornucopia - 04 jan 21 kl. 16:39

Reklam: Nytt solcellsavdrag GRÖN på 15% och 50% för husbatterierDetta inlägg är publicerat i samarbete med Solkraft Sverige, som installerat min solkraftanläggning. Från årsskiftet har tidigare omständiga solcellsstöd ersatts av en ROT-liknande skattereduktion för grön teknik, som omfattar både arbete och material.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
GRÖN, Solkraft Sverige, ROT, SEK, Installationen, kWh, Solaredge,  Solkraft Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Reklam, Nytt, solcellsavdrag, GRÖN, 15%och , 50%för , husbatterier
YLE - 07 aug 15 kl. 12:56

Åke Finne: ”All reklam är inte bra reklam”

Då politiska budskap får negativ uppmärksamhet blir utfallet sällan positivt för det parti som kommit med dem, säger lektor i marknadsföring Åke Finne. Sverigedemokraterna är inget undantag. I Sverige har en reklam blivit väldigt uppmärksammad under den senaste veckan.

Dagensanalys.se - 26 dec 18 kl. 14:06

Året som kommer: VD blir influencer och röst får reklam

Vi har haft ett händelserikt 2018 och jag ser med spänning fram emot 2019. Några kända bolag kommer att försvinna och andra köpas upp. Onlinejättarna förstår att transparens är viktigt och tokigheter som Ocast läggs ned.

Dagensanalys.se - 20 jun 17 kl. 12:31

Twitter gör nytt försök med TV-reklam

För två år sedan gjorde Twitter en TV-reklam som dessvärre inte riktigt hittade hem. Nu gör de ett nytt försök tillsammans med Rapparen Chance, för att få folk att förstå varför de ska använda Twitter. Twitter har länge kämpat med vikande användarsiffror och försämrad lönsamhet, något som inte ens Donald Trump haft någon jättestor inverkan på.

YA - 24 maj 12 kl. 06:31

Inte bättre utan reklam

Allting går att sälja med mördande reklam. Även mögliga skolor. Eller?

YLE - 27 jan 15 kl. 14:36

Advertorials – smygreklam eller ett fräscht nytt grepp?

Annonsartiklar, eller advertorials, har börjat dyka upp i de finlandssvenska dagstidningarna. Ofta ser reklamartiklarna ut som redaktionell text, men i bakgrunden finns en annonsör som har köpt utrymmet och sedan utformat texten tillsammans med en proffsskribent. Linn Jung Bild: YLE / Ann-Catrin Granroth
- Som en liknelse kan man säga att när en journalist skriver en artikel sitter hen och intervjuobjektet på motsatta sidor av bordet.

Supermiljöbloggen - 29 sep 15 kl. 14:29

Nytt förslag: Gör det svårare att göra falsk miljöreklam

Det ska bli lättare att stoppa greenwashing i reklamer, föreslår en ny promemoria från Finansdepartementet. Greenwashing är ett begrepp som syftar på när företag försöker framstå som miljövänliga, men egentligen inte har ett så genomtänkt miljöarbete. Idag måste Konsumentombudsmannen (KO) gå till domstol för att stoppa reklam som är greenwashing om företaget själva inte går med på att ta ner sin reklam.

YLE - 30 maj 16 kl. 12:31

Skotsk fotbollsklubb i blåsväder efter vågad reklam – ”Ett sexistiskt självmål”

Fotbollsklubben Ayr United löste ut en biljett till den nästhögsta serien i Skottland efter en lyckad säsong 2015-16. Inför den kommande hösten valde klubben att göra reklam för sina nya uniformer på kontroversiellt sätt. Klubben gör reklam för den nya dressen med en topless-modell iklädd den nya skjortan i kroppsfärg.

Dagensanalys.se - 31 maj 16 kl. 11:47

Less is more – riktad reklam kan vara en nackdel, menar forskare

Forskare från bland annat ansedda Stanford University i USA skriver i en nytt paper att riktad reklam inte alls fungerar så bra som marknadsförarna oftast tror. Istället förespråkar man mindre, istället för mer, informationssamlande och större transparens. Alltför mycket informationssamlande och spårande av konsumenter riskerar att göra folk skeptiska till företaget och inger en känsla av att ens privata information har ”utnyttjats” utan medgivande.

Dagensanalys.se - 04 dec 17 kl. 11:06

Nu blir det mer reklam på Facebook

Facebook har sedan länge fyllt alla sina reklamplatser, och för att få in mer pengar måste de skapa nya ytor. Då de nyligen lanserat sin videotjänst Watch, erbjuder den just ett sådant ställe där ny reklam kan synas. Där tar Facebook nu efter YouTube och börjar köra reklam innan du får se filmklippet.

Cornucopia - 04 sep 19 kl. 14:25

Reklam: Revolut Metal nu tillgängligt som guldkort

Detta inlägg innehåller reklam för Revolut.
Fintechbolaget Revoluts Metal-kort finns inte bara i den tidigare black metal-kortet, utan nu även som kort i guldfärg eller roséguldfärg. Som Metal-kund kan man ha tre separata kort gratis, varav två i metall.

Dagensanalys.se - 15 maj 20 kl. 11:39

Nytt AI-verktyg märker av när konsumenten blir trött på reklam

Adobe har utvecklat fem nya AI-verktyg som ska göra livet lättare för marknadsförare. Ett av dem, Journey AI, kan förutspå när konsumenter är på väg att få nog av din reklam. Med Journey AI (beta) ska marknadsförare kunna förutspå den bästa tidpunkten och kanalen för att gå ut med annonser.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.