Resume > Ekonomi

Sunday, 24 January, 10:48

Resume - 04 jan 21 kl. 15:29

Marknadscheferna om sina största utmaningar och förhoppningar inför 2021Resumé har pratat med åtta marknads-, kampanj- och inhousechefer om hur de ser på sina största utmaningar inför 2021, vilka trender de tror kommer att slå igenom och hur de hoppas att branschen kommer att utvecklas..
Läs mer på Resume

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Marknadschefernaom sina största , utmaningaroch , förhoppningarinför , 2021
Sydsvenskan - 02 mar 15 kl. 19:41

Politiker, ni nonchalerar arbetsmarknadens utmaningar

Sverige behöver jobb, en ny jobbpolitik. Inga synpunkter på enklare instegsjobb, lägre anställningströsklar, enklare processer för att starta nya företag och så vidare. Nödvändigt men otillräckligt.

Helsingborgs Dagblad - 02 mar 15 kl. 19:41

Politiker, ni nonchalerar arbetsmarknadens utmaningar

Sverige behöver jobb, en ny jobbpolitik. Inga synpunkter på enklare instegsjobb, lägre anställningströsklar, enklare processer för att starta nya företag och så vidare. Nödvändigt men otillräckligt.

Regeringen - 04 jul 16 kl. 10:49

Strategi för Sveriges regionala utvecklingssamarbete med Afrika söder om Sahara 2016-2021

Svenskt utvecklingssamarbete med Afrika söder om Sahara inom ramen för denna strategi ska bidra till en ökad regional integration och stärkt kapacitet att möta gränsöverskridande utmaningar och möjligheter på regional nivå. Strategin ska gälla under perioden 2016–2021..

YLE - 24 aug 17 kl. 11:47

Tuffa utmaningar väntar för ryttaren Eirin Losvik

Tuffa utmaningar väntar för ryttaren Eirin Losvik
Steg för steg, klass för klass och år för år har hon klättrat. Ryttaren Eirin Losvik börjar sakta men säkert närma sig toppen inom den stenhårda grenen fälttävlan. Jag känner fortfarande att jag är på väg uppåt, säger 19-åringen till Yle Sporten.

GöteborgsPosten - 17 apr 18 kl. 17:36

S om katastrofresultatet: "Jag har goda förhoppningar"

Socialdemokraterna störtdyker i GP:s lokala Sifo-undersökning. Ann-Sofie Hermansson (S) utesluter inte ett samarbete över blockgränsen eller med Demokraterna efter valet.
– Vi har utmaningar och de jobbar jag hårt med.

Helsingborgs Dagblad - 12 jun 17 kl. 06:00

Kommunalt budgetförslag med ekonomiska utmaningar

I Bjärepartiets förslag till kommunal budget för nästa år och förslag fram till år 2021 nämns ekonomiska utmaningar som låneskuld och eftersatt fastighetsunderhåll..

Blekinge Läns tidning - 30 dec 16 kl. 05:00

Branschen går mot nya utmaningar

Det rör på sig i det blekingska jord- och skogsbruket. Viktor Thorsell, en av länets lantbrukare, har goda förhoppningar på framtiden..

GlobeNewswire - 25 aug 20 kl. 07:00

Nordic Outlook: Effektiv krispolitik med långsiktiga risker

Pressmeddelande
Stockholm 25 augusti 2020 Nordic Outlook: Effektiv krispolitik med långsiktiga risker Sverige: Fortsatt rekyl uppåt efter mindre BNP-fall än befarat Trots ökad virusspridning har den ekonomiska återhämtningen i de utvecklade ekonomierna gått snabbare än väntat. BNP-prognosen för industriländerna inom OECD revideras upp till minus 6,6 procent i år jämfört med ett förväntat fall på 7 procent i maj. Prognosen för global ekonomi skrivs däremot ned efter oväntat stora skadeverkningar från pandemin på EM-länderna.

Politologerna - 11 dec 16 kl. 08:00

Lucka #11: Samverkan som forskningens överordnade mål?

Följande text är författad av Shirin Ahlbäck Öberg, docent i Statskunskap och prodekan vid Samhällsvetenskapliga fakulteten, Uppsala universitet. Texten är en fortsättning på en text publicerad den 10 december där delar av 2016 års forskningsproposition (Prop. 2016/17:50) diskuteras.

Skånskan - 17 nov 18 kl. 05:00

Skyfall och flera Malmöbor ger höjd va-taxa

MALMÖ Nästa år höjs va-taxan med 4,5 procent. Höjningen kommer troligen att bli densamma varje år fram till 2021.
Stora investeringar och underhåll av ledningsnätet gör att Va syd måste ta mera betalt.

PrivataAffärer - 04 jun 20 kl. 06:52

SBAB: Bopriserna står pall

”Priserna på andrahandsmarknaden har så här långt stått pall för coronakrisen mätt sedan årsskiftet. Detta ligger helt i linje med vad vi bedömde i inledningen av krisen. Vår prognos är att bostadspriserna står stilla eller möjligen ökar svagt under året som helhet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.