Dagens Media > Ekonomi

Sunday, 24 January, 03:51

Dagens Media - 04 jan 21 kl. 11:03

Syre utökar sin utgivning – blir sexdagarstidning med söndagsutgåvaTidningen Syre utökar sin utgivning och går från att vara en femdags- till en sexdagarstidning, med även söndagsutgivning. ”Något vi jobbar för sedan starten”, säger chefredaktören Lennart Fernström..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Syre, Lennart Fernström

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Syre, utökarsin , utgivningblir , sexdagarstidningmed , söndagsutgåva
SmålandsPosten - 05 aug 14 kl. 06:25

Sjukdomarna ökar i takt med värmen ? försvårar för fiskodlare

Fiskeodlingen i Klavreström har påverkats av det varma vädret. Det blir högre temperaturer i vattnet vilket gör situationen problematisk. Fiskar har blivit sjuka och kan inte matas som de brukar vilket gör att produktionen av fisk blir lidande.

Dalarnas tidningar - 18 mar 17 kl. 14:00

Luftmasken gav nytt syre till livet – "Jag är inte grå i ansiktet längre"

Antalet av dem med sömnapné ökar. Micke Lundgren blev behandlad för sina ofrivilliga andningsuppehåll. "Jag fick ett helt nytt liv", säger han..

DalaDemokraten - 18 mar 17 kl. 14:00

Luftmasken gav nytt syre till livet – "Jag är inte grå i ansiktet längre"

Antalet av dem med sömnapné ökar. Micke Lundgren blev behandlad för sina ofrivilliga andningsuppehåll. "Jag fick ett helt nytt liv", säger han..

YLE - 15 jun 12 kl. 04:47

Silor kan vara livsfarliga

De tornsilor som bönderna förvarar gräs i kan vara livsfarliga. En undersökning från Arbetshälsoinstitutet visar att det kan samlas koldioxid i silorna, och halterna kan vara till och med dödligt höga. Gröngräset som läggs in i silorna orsakar att koldioxidhalterna ökar rejält de första dagarna och upp till två veckor efter att gräset har lagts in.

Supermiljöbloggen - 20 okt 15 kl. 09:33

Tinande permafrost kan ge stora utsläpp

Metanutsläpp från områden med smältande permafrost är ett växande problem, framförallt om den globala medeltemperaturen fortsätter att öka. Om dessa områden smälter frigörs enorma mängder koldioxid och metan som legat lagrade i många tusen år, skriver professor John Abraham i The Guardian. Det pratas mycket om växthusgaser i samhället, hur vi kan minska utsläppen för att bromsa klimatförändringarna.

YLE - 02 jan 16 kl. 07:14

Kan medborgarlön förbättra samhället?

Det handlar om en idé som har fascinerat människor, allt från socialister till högerextremister, under flera århundraden. Thomas Paine gav år 1797 ut en pamflett (Agrarian Justice) där han föreslog att staten skulle föra över en basinkomst till alla människor. Ingenting skulle krävas i gengäld.

Cornucopia - 07 dec 18 kl. 11:01

FN/IPCC: Utbyggd kärnkraft nödvändig för att rädda klimatet - Sverige behöver bygga 18 nya reaktorer

En FN-rapport konstaterar att kärnkraften behöver byggas ut 91 - 190% för att tillsammans med 500 - 1300% utbyggd förnyelsebar energi klara av att begränsa den globala uppvärmningen. Sverige behöver alltså öka antalet reaktorer från dagens nio till tjugosju, eftersom klimatpolitiker förespråkar att Sverige alltid ska vara ledande och via ledarskap visa vad som behöver göras. IPCC har i sina scenarion angett upp till 250% mer kärnkraft om klimatförändringarna ska begränsas.

Supermiljöbloggen - 24 mar 16 kl. 13:11

Klimatutsläppen har inte varit så här stora på 66 miljoner år

Att förstå jordens klimathistoria är viktigt för att förstå framtiden. En ny studie visar att utsläppen av grundämnet kol till atmosfären inte har varit så här stora på 66 miljoner år. För cirka 55 miljoner år sen skedde en kraftig global uppvärmning när jorden värmes upp med 5-9 grader under ett par tusen år.

Cornucopia - 03 dec 16 kl. 16:05

Prepping: Tre-regeln

Det finns en enkel regel, tre-regeln, som beskriver vad man behöver prioritera i en överlevnadssituation. Även om vatten är viktigare än mat, så är det inte det viktigaste.Tre-regeln lyder som följer.

YLE - 12 feb 15 kl. 08:35

Förbundspennan: Åldrande, idrott och motion

Motion och idrott är ett sätt att få variation, stimulans och glädje i livet. Sinnena och hjärnan aktiveras genom att blod och syre pumpas ut till dem. Motion behövs i alla åldrar: Hos äldre bevaras funktionsförmågan och förebygger åldrande i förtid.

Helsingborgs Dagblad - 27 apr 15 kl. 10:13

Stoppa dödandet av hajar – vi styr inte livet i havet!

Oftast när ordet hajdyker upp kommer negativa känslor som rädsla, aggression och skräck. Detta eftersom medier ofta har nyheter typ, 17-årig pojke dödad i hajattack eller surfare dödad av haj. Man får negativa bilder dessa rovdjur.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.