Resume > Ekonomi

Thursday, 21 January, 15:26

Resume - 04 jan 21 kl. 10:06

Det sociala dilemmatFörtjänar verkligen en kampanj att vinna ett pris bara för att den haft annonser anpassade för kanalen? Nej, jag tycker verkligen inte det. Det skriver Anna Olivemark, head of social på Nord DDB och jurymedlem i Månadens sociala medier..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Anna Olivemark, Nord DDB, Månadens

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det sociala, dilemmat
YLE - 04 jun 17 kl. 12:08

Jonas Jungar: Skapar medierna mera terror genom att rapportera om den - här är dilemmat

Ju mera publicitet om terrordåd, desto flera blir de. Den slutsatsen dras i en studie om medierapportering och terrorism. Men hur berätta om det som skett utan att gå terroristernas ärenden, det är dilemmat, skriver Yle Nyheters redaktionschef Jonas Jungar.

Dagen - 08 feb 11 kl. 03:00

Alf Svensson: I Israel ser man dilemmat för de västliga regimer som har understött diktatorn Hosni Mubarak

Bland israelerna överväger oro för det som händer i Egypten. Den bedömningen gör EU-parlamentarikern Alf Svensson (KD) efter en tredagarskonferens i Jerusalem med European Friends of Israel (EFI).

EFI är en lobbyorganisation som samlar europeiska parlamentariker, från både nationella parlament och Europaparlamentet.

BT - 23 jun 11 kl. 00:30

Det grekiska dilemmat

Inte en dag passerar längre utan rapporter från Grekland. I onsdags kväll klarade regeringen av förtroendeomröstningen i parlamentet, om än med knapp marginal. Protesterna på Syntagmatorget ökar både i omfattning och i skadeverkan.

Kristianstadsbladet - 12 okt 18 kl. 00:01

Relationskomedi där dilemmat spelar roll – ”Lögnen” visas på Humlescenen

”Lögnen” är en relationskomedi där dilemmat är utgångspunkten. I helgen gör teatersällskapet som spelar den ett stopp i Bromölla..

SVT - 09 maj 20 kl. 09:16

Försvarande vinnaren Bernal om dilemmat inför Tour de France: ”Kommer inte offra mig”

Förra årets vinnare i Tour de France, Egan Bernal, berättar öppet om dilemmat inför årets upplaga. Han inser risken med att bli hjälpryttare i ett extremt starkt stall men är inställd på en ny titel. – Jag kommer inte att offra mig, säger Bernal..

Dagensanalys.se - 04 okt 17 kl. 13:54

7 tips hur du lyckas med din marknadsföring i sociala medier

I princip alla människor i Sverige använder sociala medier, men tyvärr gör de flesta företag helt fel när de vill nå ut i sociala medier. Många företagsledare säger till marknadsavdelningen att ”Vi måste ha en större närvaro i social medier”, men tyvärr vet chefen sällan hur sociala medier hur det fungerar. Marknadsföring i sociala medier (rätt utfört) är oerhört effektivt och kostnadseffektivt sätt att komma i kontakt med sina kunder och prospekts.

Dagensanalys.se - 17 maj 18 kl. 13:32

7 tips hur du lyckas med din marknadsföring i sociala medier

I princip alla människor i Sverige använder sociala medier, men tyvärr gör de flesta företag helt fel när de vill nå ut i sociala medier. Många chefer säger ”Vi måste ha en högre närvaro i sociala medier” men tyvärr vet chefen sällan hur sociala medier fungerar. ”Marknadsföring i sociala medier (rätt utfört) är oerhört effektivt och kostnadseffektivt sätt att komma i kontakt kunder och prospekts” Men precis som med traditionella kanaler som TV-reklam och printannonser är det helt ineffektivt om du inte anpassar den till din publik, eller ännu värre om du kommunicerar med dem som inte alls är i målgruppen.

Dagensanalys.se - 19 dec 16 kl. 13:08

Sociala Medier = Digital PR

Facebook är idag världens största mediekanal. Vem hanterar sociala mediestrategin på ditt företag? Är det marknadsavdelningen, PR-avdelningen eller är det någon annan?

Dagensanalys.se - 14 feb 17 kl. 13:45

Lista: Sveriges hetaste personer inom sociala medier

Vi har ställt frågan ”Vem är hetast inom sociala medier?” till flera av våra läsare. Stjärnorna har sedan valts ut och listas som  – Sveriges hetaste personer inom sociala medier.

Dagensanalys.se - 29 maj 17 kl. 11:17

5 vassa argument om varför sociala medier är digital PR

Facebook är världens största mediekanal. Vem hanterar sociala mediestrategin på ditt företag? Är det marknadsavdelningen, PR-avdelningen eller är det någon annan?

Politologerna - 17 dec 17 kl. 08:55

Lucka 17#: Politiska kandidater på sociala medier

Inlägget är samförfattat av Linn Sandberg och Patrik Öhberg Etablerade medier har inte längre samma självklara roll som den förmedlande länken mellan politiker och väljare. Sociala medier har underlättat för politiker att nå ut till sina väljare. Genom att använda Facebook och Twitter kan en politiker på ett enklare sätt föra fram sitt budskap och i högre grad påverka hur hon framstår inför sina väljare och följare.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.