Realtid > Ekonomi

Friday, 22 January, 03:47

Realtid - 04 jan 21 kl. 09:20

Anders Blomberg ny vd för UnibapAnders Blomberg efterträder Fredrik Bruhn som istället blir Unibaps Chief evangelist inom digitalisering. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Blomberg, Unibap, Fredrik Bruhn, Unibaps Chief

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anders, Blombergny vd för , Unibap
YLE - 04 jan 19 kl. 20:44

Anders Blomberg blev rädd för det han själv predikade - han var pastor, men det eviga livet lockade inte alls

Som pastor hade Anders Blomberg ofta svårt med det som han predikade, då varken domedagen, Jesu återkomst eller ett evigt liv är saker som han själv vill vara med om..

Realtid - 14 jul 20 kl. 09:45

Anders Blomberg går in som tf vd på Sergel Kredittjänster

Anders Blomberg har utsetts till tillförordnad vd på Sergel Kredittjänster i Sverige.  Han kommer närmast från en tjänst som vd för Crane..

Barometern - 16 aug 16 kl. 07:01

Alla hjälptes åt att sätta dit mördaren Anders Blomberg

Förr i tiden fanns det ett starkt rättspatos i Sverige och hela byar engagerades i jakten på mördare. Det visar fallet med den siste mannen som avrättades på galgbacken i Ishult..

Nyteknik - 05 okt 16 kl. 10:32

Unibap växlar upp – tar in 10 miljoner kronor

33-listeföretaget Unibap tar in tio miljoner kronor i riskkapital från ett konsortium av svenska investerare. Samtidigt tar branschveteranen Gunnar Bergstedt, med förflutet på Ericsson, plats i styrelsen. Den här investeringen gör det möjligt för oss att satsa på fortsatt tillväxt, säger vd Fredrik Bruhn till Ny Teknik..

DI - 31 maj 17 kl. 09:00

Förlusten ökar för Unibap

Unibap, som listades på First North i slutet av mars, redovisar ett nettoresultat för perioden januari-mars i det brutna räkenskapsåret 2016/2017 på -2,1 miljoner kronor (-0,7)..

Affärsvärlden - 31 maj 17 kl. 09:24

Ökad förlust för Unibap

Unibap, som listades på First North i slutet av mars, redovisar ett nettoresultat för perioden januari-mars i det brutna räkenskapsåret 2016/2017 på -2,1 miljoner kronor (-0,7)..

PrivataAffärer - 08 sep 17 kl. 10:46

Miljardmarknad väntar Unibap

En av årets mest spännande nykomlingar är Unibap på First North med en verksamhet inriktad på att ge robotar ökad förmåga med artificiell intelligens....

PrivataAffärer - 14 sep 17 kl. 13:09

Kursrally för Unibap efter PA-artikel

Robotbolaget Unibap slår kursrekord i dag efter en vecka fylld av ideliga uppgångar. Rallyt startade när Privata Affärer här på sajten uppmärksammade bolagets potential och kursuppgången sedan förra fredagen är över 70 procent....

DI - 22 nov 17 kl. 08:23

Rörelseresultatet minus 2,9 miljoner för Unibap

Unibap, som är verksamt inom intelligent automation och robotik och som är listat på First North, redovisar ett nettoresultat om -2,9 miljoner kronor för det första kvartalet, juli till september, i det brutna räkenskapsåret (-0,4)..

Nyteknik - 02 feb 18 kl. 10:55

Nasa handlar hos 33-listebolaget Unibap

Uppsalabolaget Unibap lägger till Nasa-division ARC bland sina kunder. ”Hoppas att vår teknik hamnar på Mars”, säger Unibaps vd Fredrik Bruhn..

PrivataAffärer - 23 maj 18 kl. 12:55

Accelererad tillväxt väntar Unibap

Unibap som kombinerar artificiell intelligens, AI, med robotteknik står emot dagens nedgång på börsen med en delårsrapport där intäkterna flerfaldigas – om än från en låg nivå. Och vd Fredrik Bruhn menar att 2018 kommer visa på en ytterligare....Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.