Dagens Media > Ekonomi

Tuesday, 26 January, 09:30

Dagens Media - 04 jan 21 kl. 08:51

Efter ryktena: Amazon köper podd-nätverket WonderyEfter rykten som började florera i slutet av förra året står det nu klart att Amazon köper poddbolaget Wondery..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Wondery, Amazon

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter ryktena, Amazon, köper, podd-nätverket, Wondery
Dagensanalys.se - 04 dec 18 kl. 09:31

Resan mot ett digitalt hem – Installera och använda en smart dörrklocka

När jag för några veckor sedan fick hem min smarta dörrklocka från Ring var det med stor förväntan jag packade upp den. Idag, efter att ha använt den en period, förstår jag inte hur jag gjorde tidigare. > Här kan du läsa alla tidigare artiklar om Resan mot ett digitalt hem Att ha en ”nummerpresentatör för ytterdörren” var inget jag visste att jag behövde.

BT - 04 nov 14 kl. 15:32

Alibaba-aktien lyfter efter rapport

Alibaba-aktien lyfte kraftigt i den elektroniska förhandeln efter den kinesiska e-handelsjättens första kvartalsrapport som börsnoterat bolag. Bolaget är på väg att bli ett av de tio högst värderade i världen.Alibaba, som börsnoterades i New York i september, redovisar en nettovinst på 1,1 miljarder dollar för perioden juli-september.

BT - 04 nov 14 kl. 22:14

Alibaba-aktien lyfte efter rapport

Alibaba-aktien lyfte kraftigt efter den kinesiska e-handelsjättens första kvartalsrapport som börsnoterat bolag. Bolaget är på väg att bli ett av de tio högst värderade i världen.Alibaba, som börsnoterades i New York i september, redovisade en nettovinst på 1,1 miljarder dollar för perioden juli-september.

HBL - 04 nov 14 kl. 18:05

Alibaba-aktien lyfter efter rapport

Alibaba-aktien lyfte kraftigt i den elektroniska förhandeln efter den kinesiska e-handelsjättens första kvartalsrapport som börsnoterat bolag.Bolaget är på väg att bli ett av de tio högst värderade i världen. Alibaba, som börsnoterades i New York i september, redovisar en nettovinst på 1,1 miljarder dollar för perioden juli—september.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.