Realtid > Ekonomi

Monday, 25 January, 18:17

Realtid - 04 jan 21 kl. 07:50

Ålandsbanken planerar utdelning för 2019 – får kritik av finska finansinspektionenÅlandsbankens styrelse har beslutat om att man ska ge en utdelning på en euro per aktie för räkenskapsåret 2019..
Läs mer på Realtid

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ålandsbanken, planerar, utdelningför , 2019får , kritikav , finska, finansinspektionen
DI - 26 dec 18 kl. 09:56

Den ultimata 3:12-guiden: Maxa din utdelning 2019

Den som planerar sin utdelning har mycket att vinna. Här är guiden du behöver för att utnyttja 3:12-reglerna till max.  .

DI - 12 okt 18 kl. 12:26

Bädda för maxad utdelning – lär dig skatteexpertens smarta 3:12-tricks

Slutspurten av året har börjat – dags att dra igång årsskiftesplaneringen. Här är tipsen som bäddar för största möjliga utdelning 2019.   .

DI - 30 jan 19 kl. 18:35

Allt bäddat för saftig utdelning 2019

Volvos besked om extrautdelning tog marknaden på sängen. Föga förvånande, skriver Di:s Anders Hägerstrand och menar att mycket tyder på att utdelningen blir ännu saftigare nästa år.  .

ÖstersundsPosten - 04 okt 17 kl. 20:26

Efter tidigare avslag får friskola nu godkänt att etablera sig i Östersund – planerar start 2019

Efter överklaganade ändrar Skolinspektionen sitt tidigare beslut och godkänner etablering av Internationella Engelska Skolan i Östersund..

Länstidningen i Jämtland - 04 okt 17 kl. 20:26

Efter tidigare avslag får friskola nu godkänt att etablera sig i Östersund – planerar start 2019

Efter överklaganade ändrar Skolinspektionen sitt tidigare beslut och godkänner etablering av Internationella Engelska Skolan i Östersund..

PrivataAffärer - 16 sep 19 kl. 13:00

Här är aktierna som ger utdelning i höst

Det är Nordnets investeringscoach Alexander Gustafsson som i ett inlägg på Nordnets sajt listar de bolag som delar ut under hösten. ”Det har varit ett ökat intresse från många av våra stora utdelningsbolag att dela upp sin utdelning över året. Mer specifikt är det halvårsvis utdelning som vunnit mark senaste åren bara.

PrivataAffärer - 12 dec 19 kl. 13:00

Ålandsbanken fortsätter övervikta USA

Om tonläget dessutom blir mer konstruktivt än hittills mellan USA och omvärlden, blir effekten att investeringsklimatet för näringslivet blir stabilare. Ålandsbanken fortsätter därför att övervikta USA, trots handelsoron, eftersom ekonomin fortsätter att utvecklas väl, drivet av den privata konsumtionen i kombination med låg ränta. Hushållens konsumtion tillsammans företagens investeringar och en expansiv ränte- och finanspolitik bör vara tillräckligt för att understödja konjunkturen 2020, resonerar Ålandsbanken.

PrivataAffärer - 31 mar 20 kl. 09:18

Ålandsbanken: 2020 ett förlorat år i Norden

De nordiska bankernas värdering har kommit ned till en nivå på 0,72 gånger av eget kapital, klart lägre än det historiska snittet på 1,16. Men till finanskrisen post Lehman Brothers (cirka 0,4x) är det en bit kvar, konstaterar banken, som föredrar Nordea för värdering och SEB av lönsamhetsskäl. ”Swedbank och Danske är ännu inte ute ur penningtvättsutredningarna, men kan bli intressanta igen då detta sker”, skriver banken.

HBL - 18 apr 13 kl. 19:24

Taxell ny i styrelsen för Ålandsbanken

Styrelseproffset Christoffer Taxell valdes in i Ålandsbankens styrelse på bolagsstämman på torsdagen.Ordförande för den nya styrelsen blir Nils Lampi som tidigare satt i Aktias styrelse. Så här sa Nils Lampi efter den nya styrelsens första möte efter avslutad stämma: ?

DI - 01 apr 20 kl. 10:23

Ålandsbanken skjuter upp utdelningsbeslut

Ålandsbankens styrelse föreslår att beslutet om utdelning för räkenskapsåret 2019 skjuts upp på grund coronaviruspandemin..

Nyan - 06 jul 16 kl. 06:30

Rånet på Ålandsbanken blir roman

Vart tog pengarna från det uppmärksammade Ålandsbanken-rånet 2006 vägen? Med det som utgångspunkt har Leif Nordqvist fantiserat ihop en roman om miljonerna som försvann.
I ett halvårs tid har Leif Nordqvist arbetat med boken.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.