Realtid > Ekonomi

Tuesday, 26 January, 21:44

Realtid - 04 jan 21 kl. 07:32

Alibabas grundare Jack Ma misstänks vara försvunnenAlibabas och Ant Grupps grundare Jack Ma misstänks vara försvunnen. Han har inte synts till offentligt i cirka två månader..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Jack Ma, Ant Grupps

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alibabas, grundare, JackMa misstänks vara , försvunnen
Västerbottens Folkblad - 28 apr 15 kl. 23:45

Polisen söker efter försvunnen person

Flertalet polispatruller söker sent på tisdagskvällen efter en person som är anmäld försvunnen. Enligt polisen så är sökandet koncentrerat till området mellan Sjungande dalen och Norrböle. Sign: Grön jack/tröja.

YA - 17 maj 19 kl. 17:00

Zoe är försvunnen – ägaren vädjar om tips: ”Jag vill veta vad som hänt”

Jack Russell-tiken Zoe är försvunnen. Nu vädjar matte till alla som rör sig i trakterna av Brantevik att hålla ögonen öppna..

YA - 15 nov 19 kl. 17:00

Blind hund försvunnen i skogen: ”Vill inte ge upp”

Blinda hunden Pepsi är försvunnen. Nu vädjar ägarna till allmänheten att hålla ögonen öppna efter en Jack Russeltik i trakten av Tunby..

Realtid - 07 aug 18 kl. 15:58

Fintech Hub har skulder på 7,8 miljoner – grundaren försvunnen

Konkursade Fintech Hub har bara 17 kronor i tillgångar – och 7,8 miljoner i skulder, enligt bouppteckningen: mer än dubbelt så mycket som tidigare framkommit. Samtidigt är hubbens grundare försvunnen och konkursförvaltaren saknar bokföringen..

Kristianstadsbladet - 05 dec 13 kl. 01:30

Entreprenör spårlöst försvunnen


En entreprenör i Helsingborg, grundare till två välkända butikskedjor, lämnade landet i somras. Företagaren har under hösten sökts av Helsingborgs tingsrätt i flera mål som gäller ekonomiska tvister, men domstolen får inte tag på honom, skriver Helsingborgs Dagblad.Företagaren skulle ha vittnat i en rättegång i november angående en stämning mot ett bolag som han har varit verksam i.

Helsingborgs Dagblad - 05 dec 13 kl. 01:34

Entreprenör spårlöst försvunnen

En entreprenör i Helsingborg, grundare till två välkända butikskedjor, lämnade landet i somras. Företagaren har under hösten sökts av Helsingborgs tingsrätt i flera mål som gäller ekonomiska tvister, men domstolen får inte tag på honom, skriver Helsingborgs Dagblad. Företagaren skulle ha vittnat i en rättegång i november angående en stämning mot ett bolag som han har varit verksam i..

UNT - 05 dec 13 kl. 01:30

Entreprenör spårlöst försvunnen

En entreprenör i Helsingborg, grundare till två välkända butikskedjor, lämnade landet i somras. Mannen har inte dykt upp till flera mål i tingsrätten gällande ekonomiska tvister, enligt Helsingborgs Dagblad.(TT).

SvD - 05 dec 13 kl. 01:30

Entreprenör spårlöst försvunnen

En entreprenör i Helsingborg, grundare till två välkända butikskedjor, lämnade landet i somras..

BT - 05 dec 13 kl. 01:34

Entreprenör spårlöst försvunnen

En entreprenör i Helsingborg, grundare till två välkända butikskedjor, lämnade landet i somras. Företagaren har under hösten sökts av Helsingborgs tingsrätt i flera mål som gäller ekonomiska tvister, men domstolen får inte tag på honom, skriver Helsingborgs Dagblad. Företagaren skulle ha vittnat i en rättegång i november angående en stämning mot ett bolag som han har varit verksam i.

NT - 05 dec 13 kl. 01:30

Entreprenör spårlöst försvunnen

En entreprenör i Helsingborg, grundare till två välkända butikskedjor, lämnade landet i somras. Företagaren har under hösten sökts av Helsingborgs tingsrätt i flera mål som gäller ekonomiska tvister, men domstolen får inte tag på honom, skriver Helsingborgs Dagblad..

Expressen - 05 dec 13 kl. 02:26

Entreprenör spårlöst försvunnen från Skåne

En entreprenör i Helsingborg, grundare till två välkända butikskedjor, lämnade landet i somras..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.