Cornucopia > Ekonomi

Monday, 25 January, 21:00

Cornucopia - 03 jan 21 kl. 15:57

"Fär jävligt i alla fall" - Sverigehatet i pandemins spårDet blir så här under pandemin allt tydligare att det finns ett utbrett Sverigehat hos svenskar, som oavsett vad för statistik och data som presenteras menar att deras hemland är kasst och misslyckat. Det är helt enkelt för jävligt i alla fall kan man konstatera utifrån kommentarerna till tidigare inlägg.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Sverigehat, Sverigehatare, Sverigevänner, Sverige, Vi, Saltkråkans, Alla, Bullerbyns, Schweiz, Tyskland, Östeuropa, Covid, Sveriges, Ungern, Nåja, Internet, Sverigehatarna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fär, jävligti alla , fall, Sverigehateti , pandemins, spår
Cornucopia - 08 sep 20 kl. 09:26

Sverigehatet: Därför tror du bara Sverige har problem

Sverige är i toppskiktet vad gäller demokrati, frihet, yttrandefrihet och pressfrihet. Dessutom kan du svenska språket. Därmed kommer du i princip bara läsa om problem hos myndigheter och politiker i Sverige.

Kristianstadsbladet - 21 dec 13 kl. 15:46

Ett fall framåt för Jönsson

Ett fall framåt.OS-hoppet Emil Jönsson tog sig till final, men där blev ett fall hans fall. - Jävligt trist, men det här var verkligen ett kvitto på att man hänger med, sade han efter femteplatsen i Asiago.

Trelleborgs Allehanda - 21 dec 13 kl. 15:46

Ett fall framåt för Jönsson

Ett fall framåt.OS-hoppet Emil Jönsson tog sig till final, men där blev ett fall hans fall. - Jävligt trist, men det här var verkligen ett kvitto på att man hänger med, sade han efter femteplatsen i Asiago.

Svenskbladet - 30 nov 99 kl. 00:00

Många jävligt upprörda över ny användning av bokstaven 'e'

Debatten om nyordet "hen" har rört upp känslor från alla håll, det är dock först nu som Svenskbladet hittat en vinkel att skriva en artikel utifrån. Under våren har ett nytt ord tagit sig in i det svenska språket, det nya; "hen" är ett alternativ till "hon" och "han". För att förenkla allting kan man säga att man använder bokstaven "e" istället för "o" eller "a" mellan bokstäverna "h" och "n".

YLE - 21 okt 14 kl. 10:07

Markägare uppgivna: "Det är bedrövligt"

Markägare i Kristinestad är bekymrade över tekniska direktörens förslag att avsluta planeringen för fem vindkraftprojekt. Stig Rosengren i Dagsmark är markägare, och han har i närmare tre år jobbat aktivt för att förverkliga flera vindkraftsprojekt i Kristinestad. Stig Rosengren är markägarrepresentant för OX2:s vindkraftsprojekt.

Cornucopia - 21 jan 20 kl. 14:11

"För jävligt i alla fall" - anmälda brott minskade i Malmö 2019

Även de anmälda brotten minskade i Malmö under 2019, inklusive våldsbrott. Detta bekräftar därmed Polismyndighetens trygghetsmätning för polisregion Syd, där faktisk utsatthet för brott (=brottsoffer) minskade och den upplevda tryggheten ökade.
Malmö Live.

Helsingborgs Dagblad - 21 dec 13 kl. 15:49

Ett fall framåt för Jönsson

Ett fall framåt. OS-hoppet Emil Jönsson tog sig till final, men där blev ett fall hans fall. — Jävligt trist, men det här var verkligen ett kvitto på att man hänger med, sade han efter femteplatsen i Asiago..

YLE - 17 apr 16 kl. 06:38

Blues struntade i sina rötter – Esbolagets uppgång och fall

Hela Esbo hade hockeyfeber när lilla Kiekko-Espoo oväntat lyckades ta sig till FM-ligan på 1990-talet. Men det som en gång var Esbos stolthet förvandlades snart till växande skulder och en krympande publik. Vad hände?

Expressen - 31 dec 16 kl. 13:20

Burman utslagen efter fall: "Jävligt ledsamt"

VAL MÜSTAIR/STOCKHOLM. Den inledande sprintprologen är nog något Jens Burman bara vill glömma. 22-åringen halkade på en isfläck, föll och gick inte vidare till kvartsfinal.

YA - 25 nov 18 kl. 17:33

Svidande miss av IFK: ”Jävligt besviken”

IFK Ystad var på vippen att få Skövde på fall. Man kanske till och med borde fått det med tanke på att man ledde med 29–27 i slutminuterna. Men ett motigt slutskede och en sen kvittering gav 29–29 (12–12) och tunga sinnen i IFK.

Helsingborgs Dagblad - 29 maj 19 kl. 12:57

”Det är för jävligt och ett samhällsproblem”

De senaste månaderna har damfotbollen rapporterat flera fall av sexuella övergrepp på landslagsnivå. Informationen får de svenska spelarna att känna ilska, men knappast förvåning. – Det är för jävligt och ett samhällsproblem, säger Kosovare Asllani.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.