Cornucopia > Ekonomi

Saturday, 23 January, 09:27

Cornucopia - 01 jan 21 kl. 16:38

Statsminister Stefan Löfven förklarar sig på Instagram - men ber inte om ursäkt för sin shoppingSom kriskommunikationskanal efter att statsminister Stefan Löfven (S) visat sig vara ute och shoppa flera gånger under december månad trots hans förmaningar om motsatsen för skattebetalarna används statsministerns Instragramkonto. Vid kris ska man använda kanaler man kontrollerar, istället för media som kan felcitera.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Stefan Löfven, Instagram, Instragramkonto, De, Systembolaget, Ulla, Folkhälsomyndighetens, PR, Löfven, Stockholmssyndromet, Gallerian, Magdalena Andersson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Statsminister, Stefan, Löfven, förklararsig på , Instagrammen , ber, inte om ursäkt för sin shopping
Metro - 17 dec 14 kl. 09:19

Stefan Löfven förklarar svensk politik i USA – med Ikea-möbler

Nu har avsnittet av "The daily show" där Stefan Löfven (S) medverkar sänts i USA. Statsministern....

Dagens PS - 28 aug 17 kl. 16:16

Åkesson: Avgå, Stefan Löfven!

SD-ledaren höjer kravet efter senaste turerna i it-skandalen på Transportstyrelsen. Som DagensPS berättat i dag har Stefan Löfvens närmaste medarbetare, statsekreterare Emma Lennartsson, meddelat att hon lämnar sin stol med omedelbar verkan. Bakgrunden är att hon säger sig ha suttit på information om it-haveriet på Tranpsortstyrelsen tidigare än vad hon gjort gällande.

SVT - 18 jan 18 kl. 16:39

Stefan Löfven vill inte sätta in militär mot kriminella gäng

Det är inte tal om att sätta in militär mot gängkriminaliteten förklarar nu statsminister Stefan Löfven. Svaren på frågorna är nu litet tydligare än i onsdags..

News55 - 10 nov 15 kl. 11:58

Barnens gripande flyktingbrev till Stefan Löfven

Barn- och skolklasser har under den senaste tiden skrivit brev till Stefan Löfven om flyktingkrisen. En 11-årig flicka skriver: ”Jag föreställer mig hur det är att själv sättas i en proppfull båt och trängas och sedan kanske till och med dö! Så det jag alltså skulle vilja ta upp är att vi måste hjälpa dem.

Expressen - 23 nov 18 kl. 20:19

Här är regeringarna som Stefan Löfven kan leda

I början av december röstar riksdagen om Stefan Löfven som statsminister. Måndag 3 december ska S-ledaren berätta med vilka partier han vill bilda regering. Här förklarar Anders Sundell, statsvetare vid Göteborgs universitet och Jenny Madestam, statsvetare vid Södertörns högskola och Expressens politiska expert, vilka olika regeringsalternativ som är aktuella.

Sydsvenskan - 13 sep 17 kl. 10:24

SD riktar misstroende mot Löfven

Sverigedemokraternas kommer att begära att riksdagen ska rösta om misstroende mot statsminister Stefan Löfven, förklarar Paula Bieler (SD) i samband med debatten i riksdagen om ensamkommande barn. – I slutet av denna debatt kommer jag att begära det, sä.

UNT - 13 sep 17 kl. 10:24

SD riktar misstroende mot Löfven

Sverigedemokraternas kommer att begära att riksdagen ska rösta om misstroende mot statsminister Stefan Löfven, förklarar Paula Bieler (SD) i samband med debatten i riksdagen om ensamkommande barn..

BT - 13 sep 17 kl. 10:29

SD riktar misstroende mot Löfven

Sverigedemokraternas kommer att begära att riksdagen ska rösta om misstroende mot statsminister Stefan Löfven, förklarar Paula Bieler (SD) i samband med debatten i riksdagen om ensamkommande barn..

BT - 13 sep 17 kl. 10:24

SD riktar misstroende mot Löfven

Sverigedemokraternas kommer att begära att riksdagen ska rösta om misstroende mot statsminister Stefan Löfven, förklarar Paula Bieler (SD) i samband med debatten i riksdagen om ensamkommande barn. - I slutet av denna debatt kommer jag att begära det, säger Bieler.(TT).

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Krismötet redan över – Alliansen nobbar Stefan Löfven

STOCKHOLM. Efter att Sverigedemokraterna slagit fast att de tänker rösta på Alliansens förslag i morgondagens budgetomröstning bjöd Stefan Löfven in de borgerliga ledarna till ett krismöte.LÄS MER: SD sänker sossarna – nu väntar politiskt kaosEtt möte som nu är över – utan att man kom överens.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här erkänner Stefan Löfven jättetabben – svek sitt eget krav

Goda arbetsvillkor är en hjärtefråga för Socialdemokraterna, som kräver att kollektivavtal ska finnas på arbetsmarknaden. Men partiledaren Stefan Löfven verkar inte riktigt leva som han lär. Något som avslöjas av Aftonbladet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.