Cornucopia > Ekonomi

Tuesday, 19 January, 00:27

Cornucopia - 30 dec 20 kl. 12:13

Vad har du gett upp, gått miste om och offrat 2020?Dags att lägga 2020 till handlingarna. Ett år av uppgivenhet och offer.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Zoom

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vad har du gettupp , gått, misteom och , offrat 2020
YLE - 09 apr 17 kl. 11:12

Vill du studera i Storbritannien? Snart kan det kosta skjortan

Brexit kan leda till mycket högre terminsavgifter för EU-studerande i Storbritannien. Landet som har de högsta terminsavgifterna i Europa har för tillfället 125 000 utländska studerande från andra EU-länder. Det är fortfarande oklart hur de kommer att behandlas i framtiden.

YLE - 14 nov 14 kl. 20:00

Vindkraften leder till flera besvär

Vindkraftsförespråkarna flaggar för lokala investeringar och skatteintäkter. Motståndarna kritiserar bristfällig lagstiftning, där minoriteter körs över och miljön kan äventyras. I den österbottniska byn Monäs blev slagsmålet om vindkraften otrevligt och utdraget.

Cornucopia - 10 aug 19 kl. 09:28

Lägst marginalskatt för egenföretagare med lön över brytpunkten

Många egenföretagare tar inte ut lön över brytpunkten för statlig skatt för att undvika marginalbeskattningen. Men vill eller behöver man ta ut intäkter ur företaget från över brytpunkten så är det bästa att på marginalen ta ut två tredjedelar som lön och en tredjedel som utdelning. Grafer och siffror nedan.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.