Realtid > Ekonomi

Saturday, 23 January, 13:05

Realtid - 30 dec 20 kl. 14:46

Valerum får godkänt om att ändra villkoren för bolagets utestående obligationslånDet andra förfarandet om ändrade villkor i Oscar Properties dotterbolag Valerum har accepterats..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Oscar Properties, Valerum

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Valerumfår , godkäntom att , ändra, villkorenför , bolagets, utestående obligationslån
DI - 06 maj 19 kl. 14:18

Oscar Properties får godkänt att ändra obligationsvillkor – aktien stiger

Oscar Properties har fått godkännande från långivarna om att ändra villkoren för bolagets utestående obligationslån. Stamaktien stiger på beskedet..

YLE - 09 maj 17 kl. 19:27

Sannfinländarna kan godkänna förvaltarregistret trots allt

Sannfinländarnas riksdagsgrupp har nått enighet kring villkoren för förvaltarregisterlagen. Sannfinländarna vill att finländare som investerar i finländska bolag via utländska förvaltarregister ska betala en förskottsskatt på 50 procent på avkastningen. Den planerade källskatten hade kunnat förhindra utländska investeringar.

YLE - 09 maj 17 kl. 19:27

Sannfinländarna kan godkänna förvaltarregistret trots allt - regeringen överens om förskottsinnehållning

Sannfinländarnas riksdagsgrupp har nått enighet kring villkoren för förvaltarregisterlagen. Sannfinländarna vill att finländare som investerar i finländska bolag via utländska förvaltarregister ska betala en förskottsinnehållning på 50 procent på avkastningen. Den planerade källskatten hade kunnat förhindra utländska investeringar.

Dagens PS - 12 nov 19 kl. 12:29

Bekräftat: EU godkänner Telia-köp

Vid lunchtid bekräftades att EU-kommissionen har godkänt köpet av Bonnier Broadcasting. Telia får genomföra det omtalade köpet och som en konsekvens har Telia-aktierna stigit under dagen.  EU-kommissionen har de senaste månaderna gjort en grundlig granskning kring om Telias köp av Bonnier-gruppen, som bland annat äger TV4 och C More, utgör hinder i konkurrensförhållandena i Sverige.

PrivataAffärer - 12 nov 19 kl. 11:57

Klart: EU godkänner Telias köp av TV4

Telia erbjöd åtaganden, som kommissionen godkände efter en fördjupad granskning. Villkoren gäller under en tioårsperiod i Sverige och Finland. Telia måste erbjuda tillgång genom licenser, på icke-diskriminerande villkor, till det sammanslagna bolagets gratiskanaler och grundläggande betal-tv-kanaler, samt till betal-tv-kanaler med premiumsportinnehåll.

Skånskan - 07 nov 15 kl. 06:00

Regionstyrelsen godkände sjukhusförsäljningen

höör Ulf Engdahl och Pelle Skerup hade begärt att försäljningen av Orup skulle bordläggas och utredas på nytt. Men en majoritet i regionstyrelsen valde att godkänna försäljningen.
– Regionen godkänner ett bud som understiger marknadsvärdet på 55 miljoner, säger Ulf Engdahl.

PrivataAffärer - 18 aug 20 kl. 07:18

EU har godkänt SAS räddningspaket

Den reviderade rekapitaliseringsplan som SAS tidigare har offentliggjort stöds av bland andra bolagets två största aktieägare, nämligen den svenska och danska staten. EU-kommissionens godkännande av huvudaktieägarnas deltagande är dock förenat med vissa villkor, inklusive förbud mot utdelningar, mot aggressiv kommersiell expansion och mot förvärvstransaktioner överstigande vissa tröskelvärden, samt begränsningar vad gäller ersättning till ledande befattningshavare. ”Dessa villkor kommer att upphöra gälla då huvudaktieägarnas stöd till bolaget återbetalas”, uppges det.

HBL - 02 okt 12 kl. 08:58

Hemligt föravtal godkändes

Stadsstyrelsen beslutade i går att godkänna föravtalet med Olli Muurainens bolag Hjärnbruket om köp av aktierna i fastighetsaktiebolaget Bruksbostäder för 4 101 641 miljoner euro.Den här gången var villkoren, som staden och Olli Muurainen inte varit överens om, icke offentliga. Beslutet fattades efter omröstning där rösterna föll 7 för och 5 emot ett godkännande av föravtalet.

Nyan - 27 aug 15 kl. 10:00

Lag om vindkraft godkänns av HD

Inga hinder föreligger för att en åländsk blankettlag om produktionsstöd till vindkraft träder i kraft. Det skriver Högsta domstolen (HD) i ett färskt utlåtande. Rikslagen om stöd till elproduktion från förnybara energikällor görs tillämplig på Åland med vissa avvikelser.

YLE - 20 mar 17 kl. 19:48

Flygkonflikten är löst – parterna godkände medlingsbudet

IUA och Palta har godkänt medlingsbudet som riksförlikningsman Minna Helle lade fram på måndagen. Det här sätter stopp för en lång och besvärlig konflikt. Konflikten gällde villkoren för de anställda vid Airpro.

SmålandsPosten - 17 jun 13 kl. 06:25

Alexander vill förändra samhället från grunden

Älmhultsbon Alexander Moser Uppström vill förändra samhället och få fler ungdomar att engagera sig i politiken. Därför har han startat ungdomsförbundet Ung vänster tillsammans med några kompisar. De fyra personerna som än så länge utgör hela Ung vänster i Älmhult hade nyligen sitt första styrelsemöte.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.