Dagens Media > Ekonomi

Sunday, 17 January, 07:07

Dagens Media - 30 dec 20 kl. 13:24

Bulletin visar att det är dags att starta nyhetsmedier igenFörutsättningarna i dagens medielandskap skapar stora möjligheter för utmanare som Bulletin, skriver Anders Malmsten..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Bulletin, Anders Malmsten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bulletinvisar att det är , dagsatt , starta, nyhetsmedier, igen
DN - 28 nov 16 kl. 06:00

Fortfarande ojämlikt i svenska nyhetsmedier

Representationen av kvinnor och personer med utomnordisk bakgrund i Sveriges största nyhetsmedier är fortfarande låg.  – Det står still, och det är dags att göra någonting åt det här, säger Seher Yilmaz, ordförande för Rättviseförmedlingen..

Skånskan - 17 maj 17 kl. 14:00

Han vill starta kafé i sin mölla

RESLÖV Under fem års tid har han byggt upp en hel mölla från grunden och nu tycker Ulf Järgren det är dags att fylla den med lite aktiviteter. Målet är att starta ett sommarkafé.
Då kan besökarna även få en tur i lanthandelsmuseet han skapat med hjälp av hustrun.

Skånskan - 28 dec 18 kl. 15:00

Kristinas dröm: Att starta en egen förskola

Höör Kristina Dellholm har just tagit examen från rektorsutbildningen och håller på att träna sin hund Harry att bli skolhund. Målet? Att starta en egen förskola.

Dagensanalys.se - 20 mar 19 kl. 15:40

Ny standard för hur nyhetsmedier använder och processar metadata

Ooyala har inlett ett samarbete med DPP, ett internationellt nätverk för medie- och nyhetsmedie-branschen, för att utveckla en internationell standard för hur nyhetsmedier använder och processar metadata. Initiativet som heter Metadata Exchange for News är utformat för att hjälpa till att skapa standarder för hur nyhetsinnehåll indexeras i alla steg – från planering och nyhetssamling till produktion, distribution, visning och arkivering. I en allt snabbare miljö ställs höga krav på att media-hantering och innehållsleverans med metadata är både snabb, exakt och relevant i varje steg i processen, säger Bea Alonso, marknadsföringschef på Ooyala.

Helsingborgs Dagblad - 10 nov 11 kl. 15:22

Starta eget-kväll för tjejer

På måndag, den 14 november, är det dags för en temakväll på Futurum på Vintergatan 6 i Bjuv. Det handlar om att starta eget och riktar sig specifikt till tjejer. Kvinnor som har tagit steget och vågat starta ett eget företag kommer att berätta om hur det gick till och vad de har lärt sig.

DrivaEget - 25 apr 14 kl. 12:57

Starta eget – så gör du!

 Starta eget  Är det dags nu? Dags att dra igång det där företaget som du bara har skissat på? Här har vi samlat allt för att du direkt ska komma igång på bästa sätt!

Skånskan - 26 feb 19 kl. 11:00

Snart dags att ta nya teatertag

SLUTSPELAT. Marie Lundgren pustar ut just nu. Årets säsong med Teater Oscar, där hon varit med sedan starten för 30 år sedan, är över, men snart måste hon och hennes medspelare börja planera för nästa uppsättning.

Dagen - 16 mar 12 kl. 03:00

Dags att folkbilda för fred

Kyrkornas studieförbund borde starta en bred folkbildningskampanj under temat ?Guds fred?. Artikelförfattarna ser gärna Jönköping, Smålands Jerusalem, som centrum för kampanjen.

BT - 14 maj 12 kl. 06:24

Dags för rättegång mot serieskytten

I dag inleds rättegången i Malmö mot den mordmisstänkte mannen som misstänks ligga bakom en rad skottdåd i Malmö. Han är mot sitt nekande åtalad för bland annat tre mord och tolv mordförsök.
Tingsrätten väntar stort intresse för förhandlingarna, som kan följas från en sal i det närbelägna rådhuset.

BT - 14 maj 12 kl. 07:49

Dags för rättegång mot Mangs

Han misstänks ligga bakom en rad skottdåd i Malmö och är mot sitt nekande åtalad för bland annat tre mord och tolv mordförsök.
Följ rättegången via TT:s reporter direkt inifrån rättegångssalen med start 8.00!

DrivaEget - 15 jan 14 kl. 07:30

Nybliven förälder? Dags att starta företag!

 Starta eget  Sugen på att starta eget under föräldraledigheten? Planera, lägg upp en plan – och strunta i att folk blir provocerade. Det menar Emma Pihl, företagare och författare till boken ”Grattis!

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.