PrivataAffärer > Ekonomi

Saturday, 23 January, 01:31

PrivataAffärer - 30 dec 20 kl. 10:05

Eniro-aktien rusar efter storaffärenI och med affären, som väntas slutföras under första delen av januari, kommer Spectrum One att bli Eniros största aktieägare med motsvarande 28 procent av aktierna och rösterna, skrev bolaget i ett pressmeddelande som släpptes sent på tisdagskvällen. Spectrum One kommer att göra en företrädesemission om upp till 160 miljoner kr för att finansiera köpet. Teckningskursen är satt till 3,00 kr per aktie. Spectrum One handlas ned cirka 5 procent till 3,37 kr på onsdagen.  .
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Spectrum One, Eniros, One

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Eniro-aktien, rusarefter , storaffären
BT - 09 okt 14 kl. 19:07

Eniro dementerar konkursrykten

Handeln i katalogföretaget Eniro har stoppats. Enligt vad icke-namngivna källor uppger för Svenska Dagbladets nätupplaga överväger Eniros långivare, däribland svenska storbanker, att sätta Eniro i konkurs. Alternativet skulle vara att Eniro ber sina aktieägare om mera pengar.

Sydsvenskan - 21 jan 15 kl. 14:12

Eniro rasar igen

Eniro rasar på börsen igen. Sparekonom Günther Mårder på Nordnet anar att spekulationerna om en kommande nyemission av aktier, för att dra in mer pengar till det skadeskjutna söktjänstföretaget, har tagit fart på nytt.Fler aktier drar ner värdet på nuvarande aktier, och läget kompliceras också av att det finns olika typer av aktier, även så kallade preferensaktier, där ägarna inte behandlas lika.

Helsingborgs Dagblad - 21 jan 15 kl. 14:12

Eniro rasar igen

Eniro rasar på börsen igen. Sparekonom Günther Mårder på Nordnet anar att spekulationerna om en kommande nyemission av aktier, för att dra in mer pengar till det skadeskjutna söktjänstföretaget, har tagit fart på nytt.Fler aktier drar ner värdet på nuvarande aktier, och läget kompliceras också av att det finns olika typer av aktier, även så kallade preferensaktier, där ägarna inte behandlas lika.

Resume - 18 maj 15 kl. 08:43

Pr-krig mellan Schibsted och Bonnier

Storaffären mellan Schibsted och Mittmedia har skapat pr-krig mellan Schibsted och Bonnier, telej'ttar kan stoppa annonser i mobilen och Facebookbyrån Ingager startar Eniro-utmanare..

PrivataAffärer - 11 jan 19 kl. 11:07

Hernhag: Fem aktier för en trygg utdelningsportfölj

Boktips: Gillar du utdelningsaktier? Då får du inte missa Marcus bok "Bli rik på aktieutdelning" där han berättar hur du bygger upp en bra utdelningsportfölj. Just nu kan du köpa boken i vår bokhandel här.

PrivataAffärer - 01 sep 20 kl. 04:00

Insiders som köpt eller sålt aktier efter rapporterna

Nyfosas blivande vd, Stina Lindh Hök, har köpt 43.000 aktier i bolaget, framgår av Finansinspektionens insynsrapportering. Aktieköpen gjordes till en snittkurs om 61,50 kr, framgår vidare, således en affär om totalt drygt 2,6 miljoner kr.

Dagens PS - 30 aug 17 kl. 10:27

DI: Aktierna som kan rusa 1.000 procent

Här är fyra så kallade ”ten-baggers” – företag som kan växa tiofaldigt i värde. Dagens Industri har i onsdagens tidningsutgåva valt ut fyra bolag på Stockholmbörsen. De fyra företagen är sportspelsunderleverantören Kambi, auktionssajten Lauritz.

PrivataAffärer - 01 feb 19 kl. 06:08

Här är månadens bästa och sämsta aktier

Vanligtvis brukar upp- och nedgångar i enskilda aktier ha tydliga förklaringar. En nyhet, en rapport eller en affär. Men på månadens topplista finns många aktier där uppgången är mer spekulativ och inte alltid orsakad av specifika nyheter.

PrivataAffärer - 31 maj 19 kl. 07:38

Aktierna som pallat trycket i maj

Stockholmsbörsens breda OMXSPI-index står i dag hela 6 procent lägre än för en månad sedan. Framförallt handelskrigen har bidragit till att sänka index. Men det finns aktier som pallat trycket och stigit trots det generellt usla börsklimatet.

PrivataAffärer - 28 aug 20 kl. 11:31

Hernhag: Tre amerikanska tillväxtaktier att ha koll på

Sandr: Hej Marcus! Vilka tillväxtbolag skulle du rekommendera på den amerikanska marknaden som inte är FAANG-bolag?
Marcus: Hej!

Dagens PS - 27 nov 17 kl. 07:01

Köpvärd aktieduo lockar Börsveckans experter

Två köp, tre avvakta och inge förändringar i tidningens portfölj. Börsveckan rekommenderar köp av finska HK Scan och Opus samt avvakta för Mackmyra, Trelleborg och Tradedoubler i den senaste utgåvan. Tidningen gör inga förändringar i sin aktieportfölj denna vecka.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.