Realtid > Ekonomi

Tuesday, 19 January, 09:01

Realtid - 30 dec 20 kl. 06:57

Pandemiska prognoser för 2021En av de få positiva saker jag kommer på att skriva om detta konstiga Coronaårår 2020 är att det nu lider mot sitt slut, skriver Realtids Gunnnar Örn..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Coronaårår, Realtids Gunnnar Örn

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pandemiska, prognoserför , 2021
GlobeNewswire - 18 aug 20 kl. 13:20

Nick Walker utnämnd till koncernchef och vd för Lundin Energy med verkan från den 1 januari 2021


Lundin Energy AB (Lundin Energy) meddelar att styrelsen har utsett Nick Walker till koncernchef och vd för Lundin Energy efter Alex Schneiters beslut att lämna denna post. Dessa förändringar träder i kraft den 1 januari 2021. Nick Walker har utsetts till vd från och med den 1 januari 2021 som en följd av att Alex Schneiter idag meddelade styrelsen sitt beslut att lämna denna post den 1 januari 2021.

GlobeNewswire - 21 aug 20 kl. 08:00

Daniel Fitzgerald utnämnd till Chief Operating Officer med verkan från den 1 januari 2021

Lundin Energy AB (Lundin Energy) meddelar att Daniel Fitzgerald är utsedd till Chief Operating Officer (COO) för Lundin Energy med verkan från den 1 januari 2021.
Daniel Fitzgerald är för närvarande COO för International Petroleum Corporation (IPC) och har tidigare haft ledande operativa- och ledningsbefattningar i Lundin Petroleum AB. Efter avknoppningen av IPC var Daniel Vice President Operations och därefter COO för IPC, med ansvar för den operativa verksamheten och investeringar inom bolagets internationella tillgångsportfölj.

Regeringen - 01 mar 18 kl. 10:25

Uppdrag att utarbeta prognoser för flöden av växthusgaser till och från skog och skogsmark för åren 2021–2030

Regeringen uppdrar åt Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) att redovisa prognoser utifrån uppdaterade scenarier för den svenska skogens och skogsmarkens utsläpp och upptag av växthusgaser fram till 2030 i enlighet med beslut och riktlinjer för redovisning till EU och FN:s klimatkonvention..

Cornucopia - 06 maj 20 kl. 10:00

SEB: Ekonomin ej återhämtad 2021 - bostadspriserna kraschar 15% - ny börsnedgång väntas

SEB konstaterar i sin dagsfärska Nordic Outlook att Nordens och Sverige ekonomier inte återhämtat sig från coronakrisen under nästa år, även om Sverige klarar sig bäst på grund av att vi inte stängt ner landet. Arbetslösheten rusar ändå, och bostadspriserna väntas falla 15% till bottnar lägre än kraschen 2017 - 2018. Ingen brådska köpa en bostad således.

DI - 30 jan 20 kl. 13:19

Bank of England sänker BNP-prognoser

Bank of England ser en BNP-tillväxt på 0,75 procent för 2020 och 1,50 procent för 2021. .

PrivataAffärer - 08 jul 20 kl. 12:50

Citi: Ericssons prognoser för 2020 höjs i betydande grad

Electrolux aktie var vid lunchtid upp 5 procent efter att vitvaruföretaget meddelat att förlusten för det andra kvartalet blir mindre än tidigare väntat. Bolaget förklarade den positiva utvecklingen under senare delen av kvartalet främst med att restriktioner i Europa gradvis upphävts. Rörelseresultatet beräknas enligt Electrolux bli omkring -100 miljoner kr, jämfört med tidigare bedömning om en ”betydande” förlust.

Kristianstadsbladet - 05 aug 11 kl. 06:30

Prognoser för vädret är bättre än för ekonomin

Kristianstad hade den högsta uppmätta temperaturen under juli bland sju större skånska mätstationer,?
Kristianstad hade den högsta uppmätta temperaturen under juli bland sju större skånska mätstationer, 28,2 grader den 2 juli. Men också den lägsta temperaturen 9,1 grader den 13 juli mitt i semestermånaden.

Cornucopia - 12 jan 19 kl. 10:17

Uppgörelsen: Inga förändringar i LAS förrän tidigast 2021

Bland många frågor i uppgörelsen mellan Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Centerpartiet och Liberalerna så viftas det med en moderniserad arbetsrätt. Men det uppgörelsen egentligen säger är att frågan ska utredas. Resultaten från utredningen ska genomföras 2021, om inte parterna kommer överens om något annat.

Opinionen.se - 26 maj 13 kl. 11:42

Prognoser inget att lita på

Brukar du följa aktieanalytikernas prognoser när du gör aktieaffärer? Då kan du lika gärna låta en apa kasta pil på en börssida. Ekonomiska beslut inbegriper ofta prognoser.

Kristianstadsbladet - 26 maj 13 kl. 11:39

Prognoser inget att lita på


Brukar du följa aktieanalytikernas prognoser när du gör aktieaffärer? Då kan du lika gärna låta en apa kasta pil på en börssida.Ekonomiska beslut inbegriper ofta prognoser.

Ekonomistas - 08 maj 17 kl. 13:27

Felaktiga prognoser ökar risken för att de offentliga finanserna överskattas

Idag publicerar Riksrevisionen en granskning av regeringens medelfristiga makroprognoser. Hur statens budget och de offentliga finanserna utvecklas bestäms i hög utsträckning av den makroekonomiska utvecklingen. Träffsäkra prognoser för de offentliga finanserna förutsätter träffsäkra prognoser.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.